mamaaib 25.01.10, 09:00 Jestem mamą dwóch dziewczynek i mieszkam na Ratajach. Chętnie poznam inne mamy z okolicy. Proponuję wspólne spacerki i kawki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_suchylas Re: Mamy z Ratajów 26.01.10, 12:35 Cześć, nie jestem z Rataj, ale mam samochód, żeby dojechać na Rataje i internet Może wystarczy na pogaduchy? Odpowiedz Link Zgłoś
mamabianusi Re: Mamy z Ratajów 27.01.10, 07:38 Pewnie ja samochodu nie mam niestety ale sa inne srodki lokomocji jakby coa ja slyne ze ze swoimi skrabami jezdze wszedzie i wszystkim)) moje gg to 3647140 Odpowiedz Link Zgłoś
figlo-raj Re: Mamy z Ratajów 11.05.10, 21:50 To ja zapraszam na kawe do siebie... Klub Malucha Figlo-raj w Szczepankowie. Dzieci moga pobawic się w sali zabaw a my napić kawy w kąciku dla rodziców Mam 3 letniego synka. www.figlo-raj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka Re: Mamy z Ratajów 11.05.10, 22:48 marta_suchylas, ja tż z suchego lasu - i też możemy się spotkac na spacerku jakimś kto wie, może juz się mijamy na placu zabaw Odpowiedz Link Zgłoś