crisss-aga 26.03.04, 23:09 a co byście powiedziały na spotkanie z naszymi pociechami ???? pogoda może w końcu sie poprawi i bedzie można wybrać sie na spacer i spotkać sie i pogadać czy są chętni na coś takiego ??? pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolka_1 Re: spotkanie 29.03.04, 16:46 Hej Aga, my z Dominiką jesteśmy chetni To ma być tylko mama z dzieckiem, czy na przyczepke tez tatus ?? Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
aglesnik Re: spotkanie- chętnie 29.03.04, 21:54 hej! pozdrawiam i bardzo chętnie wybiorę się na takie babsk-dziecięce spotkanie, tylko ustalnie gdzie?? i kiedy?? oby pogoda się poprawiła, bo obecnie nie nastraja!! jeszcze raz pozdrawiam!agata Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie- chętnie 29.03.04, 22:03 jeżeli tatusiowie będą chetni to jasne a spotkanie rzecz do ustaleni tak żeby było wygodnie wszystkim no i troche spokoju a skąd jesteś Agata? bo skąd Karolin to wiem karolina skontaktuj sie ze mna na gg pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
aglesnik Re: spotkanie 30.03.04, 20:52 mieszkam pod Poznaniem, więc wszędzie musze dojechać i oby miejsce było ciekawe dla dzieci, a dla nas na pogaduszki! moje dzieci to 7 i 3, ale bawią się wszedzie dobrze.pozdrawiam!ag. Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 30.03.04, 21:38 proponuje malte moje dziecko to 4 miesiace wiec na świerzym powietrzu spi ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 02.04.04, 13:53 albo sie bawi jak ostatnio to jak z tym spacerem ???? poweidzmy MALTA TERAZ TERMIN JAKI PROPONUJECIE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 04.04.04, 11:35 chyba nikt nie chce z nami pospacerowac no trudno moze uda nam sie niespodziewanie znowu Karoline z Dominisia na spacerek wyciągnać Odpowiedz Link Zgłoś
agika Re: spotkanie 06.04.04, 15:57 Hej, wlasnie zladowalam do Poznania na 2 tygodnie i chetnie sie spotkam z emamami. Poznan to moje miasto rodzinne, a ja od paru lat daleko, ale udaje mi sie pare razy do roku przyjechac. Co powiesz na najblizszy czwartek, wyglada na to ze mialabym transport do/ z miasta (mieszkam na obrzezach poznania) Agika mama Tomcia (15.01.04) Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 07.04.04, 11:09 tzn jutro? podbno pogoda ma byc troche nie tego ale jakbyś maila okazje to wieczorm postaram sie zajrzeć na gg mój nr 5289172 Odpowiedz Link Zgłoś
agika Re: spotkanie 07.04.04, 23:34 Nie moge wejsc na gg, ale wyslalam Ci maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 08.04.04, 10:51 a to problem bo nie mam skonfigurowane tej poczty o 12 mam szczepienie jak mozesz to daj maia na attaga@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 08.04.04, 13:43 to proponuje termin po swietach podajcie date i godzine Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantka Re: spotkanie 06.05.04, 21:55 Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale również spotkam się z innymi mamami. Jeżeli jesteście jeszcze chętne to dajcie znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
crisss-aga Re: spotkanie 13.05.04, 16:58 aktualne jakby co to dajcie znac na gg 5289172 lub attaga@o2.pl to kiedy karolina odezwij sie do mnie na gg bo nie mam twojego numeru po formacie Odpowiedz Link Zgłoś