Dodaj do ulubionych

Dermatolog dla dziecka

14.03.11, 07:18
Szukam dobrego dermatologa dla 9 miesiecznego synka, ktory ma problemy ze skora na buzi. Mozecie kogos polecic? Z gory dziekujesmile
Obserwuj wątek
    • aadzia21 Re: Dermatolog dla dziecka 14.03.11, 08:22
      Było już kilka wątków na ten temat. Skorzystaj z wyszukiwarki.
    • margaretka103 Re: Dermatolog dla dziecka 01.04.11, 20:03
      Małgorzata Hendzel dermatolo przyjmuje na dębcu w przychodni pomogła mi wyleczyć córeczkę z atopowej skóry
      Polecam
      • aka-nna Re: Dermatolog dla dziecka 20.05.11, 13:07
        ja chodziłam dwa lata po dermatologach. Skóra dziecka była tak zniszczona silnymi maściami, że myślałam, że zwariuję. Jedna z lekarek pracująca w poradni , do której chodziłam, ale - nie dermatolog - poradziła mi mycie dziecka w mydełku firmy Forever i pupkę i buźkę, a mnie też kazała się nim myć i intymnie i zmywać makijaż.
        Posłuchałam, choć już w nic wówczas nie wierzyłam. Kupiłam mydło. Myję córci pupcię, sobie pupcię (ha, ha) - zapomniałam o wszelkich pochwowych przykrościach, nasze dwa buziaki,całe ciała są głaciutkie i czyściutkie, nie musimy się już smarować żadnymi drogimi i tłustymi balsamami.
        Okazało się, że mała nie ma wcale atopowego zapalenia skóry, nie wiem chyba raczej zaczopowanie silnymi i ciężkimi specyfikami.
        Aha i zapomniałam o codziennym tarciu oczu mleczkami i żelami by usunąć tusz-uparciuch z rzęs. Polecam całym sercem wszystkim maluszkomi ich zmartwionym mamom. Zaczęłam nawet sprzedawać to mydełko. Napiszcie, sprzedam i opowiem więcej a2380@op.pl
      • mateusz-majowy Re: Dermatolog dla dziecka 12.10.11, 14:56
        Witam,

tez goraco polecam panią dr Malgorzate Hendzel przyjmuje również prywatnie w gabinecie na ul Wojskowej. Chodzimy tam ze swoim 2 letnim synkiem - ma cudowne podejście do dzieci i ogromna wiedzę. Telefon do gabinetu 509674025 i ma tez swoja stronę www.malgorzatahendzel.pl
    • tinkey Re: Dermatolog dla dziecka 10.05.11, 21:33
      Mariola Pawelczyk przyjmuje na Śniadeckich!Zawsze nam pomogła!Super podejście do pacjenta a szczególnie do dziecka!
    • kotkowa Re: Dermatolog dla dziecka 27.05.11, 11:30
      W Suchym Lesie przyjmuje znana pani dermatolog Lasko, duzo rodziców ją poleca. Moja kuzynka wyleczyła u niej synka z alergii - nie tylko leczy skórę, ale rozpisuje też dietę, kieruje całością leczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka