Dodaj do ulubionych

Ortodonta w Poznaniu

26.11.13, 14:28
Szukam dobrego ortodonty dla dziecka na NFZ w Poznaniu. Myślałam o Centrum Stomatologii UM na ul.Bukowskiej/ul.Przybyszewskiego, ale nie znam opinii, może któraś z Was korzystała i ma konkretny namiar?
Obserwuj wątek
    • aaaannnnkkkaaaa Re: Ortodonta w Poznaniu 20.05.14, 23:16
      Witam smile nigdy nie logowałam się na forach internetowych ale tym razem zrobiłam to tylko dlatego żeby być może pomóc komuś za nim popełni ten sam błąd w 2011 roku trafiłam do CANDEO do dr. Muszyńskiej (niby ortodonta, a coś chyba nie za bardzo te kursy to chyba nie szły jej najlepiej) nie będę przebierać w słowa na temat tej kobiety za leczenie, które przerwałam i zabrałam dokumentacje nie wynosząc z niego nic oprócz źle założonych aparatów i mocnego zapalenia dziąseł poprzez założenie mi dolnego aparatu praktycznie przy dziąsłach z powodu mojej wady zgryzu co było totalną głupotą staciłam ok 8 tys zł, mam oczywiście zamiar wystąpić o zwrot kosztów leczenia ponieważ musiałam prosić innego ortodontę o przejęcie leczenia i zakładać obydwa aparaty jeszcze raz nowe. Ta "ortodontka" jak się niby nazywa co wgl nie powinno mieć miejsca nie powinna leczyć ludzi w zakresie ortodoncji zero kompetencji i wiedzy!!! Jeśli czyta komentarze na swój temat to brdzo się ciesze ponieważ chce żeby wiedziała jak straciłam swoje ciężko zarobione pieniądze ponieważ marzyłam o pięknym uśmiechu !! Nigdy więcej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka