agawa24 13.02.05, 20:57 Zajęcia dla dzieci w wieku od 1,5 do 3,5 lat. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt- agawa24@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indebska Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 14.02.05, 08:57 Myślę, że pomysł zorganizowania zajęć wspierających rozwój dziecka jest trafiony, zwłaszcza w grupie wiekowej 1,5-3,5 lat. Takie fachowo prowadzone zajęcia - oprócz zabawy, nauki i czasu wspólnie spędzonego z rodzicami - są także wstępem do późniejszych zajęć przedszkolnych i uczą nasze dziecko przebywania wśród większego grona rówieśników. Mam zamiar zapisać swojego malucha na te zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 14.02.05, 11:34 Jestem zainteresowana tymi zajęciami. Prosze o szcegóły. Jestem mamą prawie 1,5 rocznej córeczki. Co jest przewidziane dla takich małych dzieci ?? Mój adres: zalewajka@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 16.02.05, 11:06 Ja też jestem bardzo zainteresowana tymi zajęciami, ale proszę o więcej szczegółów lub o kontakt mail-owy. Mój adres: jagoda2@gazeta.pl Córka ma dwa lata i dwa miesiące i jest bardzo towarzyską, otwartą osóbką. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na więcej szczegółów. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
fruza Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 16.02.05, 14:13 Witam i tez prosze o wiecej informacji na adres fruza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamafilipsa Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 16.02.05, 15:30 Rowniez bylabym zainteresowana takimi zajeciami mamafilipsa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 17.02.05, 21:32 Ja równiez !Prosze o informację.Mam 18 mies.Emilkę Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka Re: Zajęcia dla maluchów w Poznaniu 03.03.05, 10:15 Nadal nie mam informacji. Czekam. Ktoś może dostał? Odpowiedz Link Zgłoś