milka1974 17.06.05, 14:26 za 3 miesiące zostanę mamą, mieszkam na Ratajach - os. Lecha... szukam tu innych mam... szczególnie interesuje mnie do jakiego pediatry chodzicie, jaką położną polecacie... pomóżcie niedoświadczoenej mamie rozeznać się w terenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.evie.zoe Re: mamy z Rataj 17.06.05, 19:43 mieszkam na Os. Tysiąclecia, do przychodni chodzimy na Lecha 120, do dr Bałwas - ja jestem bardzo zadowolona (ale słyszałam też jedną negatywną opinię). Pani doktor jest ostrożna przy przepisywaniu antybiotyków, ma dobre podejście do dzieci, daje skierowania do specjalistów. Przeniosłam się do tej lekarki od dr. Wójcickiej, z którą w ogóle nie mogłam się dogadać. Tyle że niestety teraz muszę dłużej czekać, żeby wejść do gabinetu - zazwyczaj jest conamniej 30 min. spóźnienia - ale to tylko świadczy o dokładności badania (no i dziwacznych zasadach NFZ, który daje 5 min. na jednego pacjenta). Położna w tej przychodni - pani Chaber (Bożena bodajże) też jest godna polecenia, bardzo miła i kompetentna. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
cholmin Re: mamy z Rataj 19.06.05, 22:44 Cześć! Ja też z os. Tysiąclecia! Do przychodni chodzę na ul. Lwa (os. Zodiak,) do dr Wiszniewskiej-Pabiszczak, bardzo sympatyczna, przychdnia mala - i jak idę z małym to umawiam się na godz. i mam zawsze pierwszeństwo, nigdy nie czekałam. Położną miałam z os. Rusa - P. Nicpoń - kopalnia wiedzy, pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
cholmin Re: mamy z Rataj 19.06.05, 22:48 Może się spotkamy na spacerze? cholmin@poczta.onet.pl, pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
rianon Re: mamy z Rataj 06.07.05, 12:42 Też mieszkam na Lecha a moje maleństwo właśnie kończy 5 miesięcy. Jeśli chodzi o położną to polecam Bożenę Chade właśnie z przychodni na Lecha. Kompetentna i bardzo pomocna, przychodzi przez 6 tygodni (częstotliwość wizyt uzgadnia) a zawsze można się z nią kontaktować przez telefon. Mogę podać nr komórki jeśli będziesz zainteresowana. Z pediatrą mam problem bo zapisałam się do dr Wójcickiej ale nie jestem zadowolona, każdą informację trzeba wyciągać z niej siłą. Niezbyt miła w stosunku do pacjentów.Jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś