Dodaj do ulubionych

Opiekunka + nocleg

IP: *.* 02.06.02, 10:57
dzień dobry,mama pytanie do mam z Poznania.Może to okazac się komus głupie ale ja chcę studiowac w Poznaniu a jestem z Krakowa.Kawał drogi lecz kierunek wybrany przeze mnie jest tylko na dwóch krakowskich uczelniach i nie dość ,że droższy niż w Poznaniu to jeszcze z egzaminami na studia zaoczne,ehh.Znalazłam wyższą szkołe w Poznaniu i sta moja prośba do was drogie poznańskie mamy.Będę potrzebować noclegu dla mnie i Kubeczka na dwie noce w miesiącu,bo zajęcia sa co drugi weekend w soboty i niedziele oraz na yte dwa dni czyli w sumie 4 opiekunki dla Kubeczka.Być może któraś z Was ma kuzynke,koleżankę,siostrę czy kogoś kto zająłby sie moim maluszkiem kiedy ja będę na uczelni.No i ten nocleg,nie znacie kogoś kto mógłby użyczyć nam pokoju na te dwa weekendy?Tak na odległość nic nie znajdę a do poznania wybieram się za tydzień w sobote czyli 8 czerwca.Wtedy mogłabym się z kims poleconym spotkać.Bardzo mi na tym zależy i nie ukrywam,ze liczę na waszą pomoc.Ach,no i nie pytajcie dlaczego Kubek musi jezdzic ze mną.Jako samotna mama nie mam panba ,ktory zajlaby sie w tym czasie dzieckime a rodzina...ehh.nikt sie do tego nie kwapi "bo przeciez skoro chcialam dziecko to musze sobie teraz umieć poradzić".Zatem radzę sobie jak moge a jednak proszę wWas bardzo o pomoc.Popytajcie znajomych ,może akurat,my nie jesteśmy kłopotliwi a kubeczek w pazdzierniku będzie miał już 11 mcy więc będzie pewnie łątwiej.Ależ sie napisałam :-)Z góry dzięki za każdą informacjęiza i Kubeczek
Obserwuj wątek
    • Gość: martusek Re: Opiekunka + nocleg IP: *.* 15.06.02, 10:58
      Czy Twoje pytanie jest jeszcze aktualne? Wprawdzie 8 czerwca dawno minął, ale może szukasz opiekunki na późniejsze terminy?
      • Gość: iberia Re: Opiekunka + nocleg IP: *.* 15.06.02, 20:39
        czesc.otoz czy bede potrzebiwac dowiem sie w polowie lipca ,bo jak narazie to waza sie moje losy.ale musze tez szukac noclegu,nie tylko opiekunkisad.dziekiiza
        • Gość: martusek Re: Opiekunka + nocleg IP: *.* 16.06.02, 11:42
          Chetnie bym Ci pomogła i z noclegiem, ale mam przejściowy pokój, w którym w dodatku mieszka kot. Więc warunki nie bardzo dla dziecka. Ale może nocleg gdzieś w hotelu czy czymś takim. A co do opieki - jestem otwarta.
    • Gość: Agnieszka1974 Re: Opiekunka + nocleg IP: *.* 19.06.02, 10:40
      Iberia? A sprawa jeszcze aktualna? Szczerze mówiąc przeraziłaś mnie dzisiaj na emamie. Napisz do mnie in priva coś wymyślimy w sprawie tych weekendów. Uszy do góry.Agnieszka, mama Niny.
    • Gość: 1D Re: Opiekunka + nocleg IP: *.* 19.06.02, 11:39
      Jeżeli jeszcze aktualny Twój problem to chętnie Tobie pomogę. Mamy duże mieszkanie w blokach, więc z pokojem nie będzie problemu, również chętnie zaopiekuję się Twoim dzieckiem . Jeśli to Ciebie zainteresuje to czekam na odpowiedź. Przesyłam gorace pozdrowienia. Iza z Dziećmi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka