Dodaj do ulubionych

Szukam opiekunki

IP: *.* 09.07.02, 22:34
Witajcie Mamy!Poszukujemy opiekunki dla naszego synka ( zaczął właśnie 8 mc)od września/października br na 8 godz. dziennie. Mieszkamy w strzeszynie greckim. Jeśli możecie polecić nam jakąś sympatyczną sprawdzoną nianię, to będziemy bardzo wdzięczni!!!!pozdrawiam gorącoewa
Obserwuj wątek
    • Gość: 856 Re: Szukam opiekunki IP: *.* 11.07.02, 22:30
      Niedawno sama szukałam opiekunki. Przejrzałam sterty ogłoszeń i przepytałam mnóstwo pań. Wybrałam dziewczyne mieszkającą na tym samym osiedlu co ja ale w odwodzie mieliśmy też bardzo sympatyczną panią z Wichrowego. Pani chciała dojeżdzać lub wziąć naszego małego do siebie. Była tania i do tego bardzo serdeczna. Mam też namiary na babeczkę z Junikowa, która dojedzie w dowolne miejsce w Poznaniu i jeszcze posprząta ugotuje itp. Jeżeli chcesz więcej o nich wiedzieć napisz na mój email.Blanka
      • Gość: Ente Re: Szukam opiekunki IP: *.* 15.07.02, 00:59
        Hej, hej!Jestem mamą 4 miesięcznej Juleczki. Moja teściowa od ośmiu lat opiekuje się dziećmi, ma wykształcenie nauczycielskie o kierunku opieka nad dzieckiem i nauczanie początkowe. Obecnie szuka pracy. Mogę Ją śmiało polecić, widziałam Ją wielokrotnie w kontaktach z maluchami, nawet teraz prawdopodobnie śpi obok mojej Entuni, bo właśnie jest pod Jej opieką. Teściowa ma 54 lata. Wspominała jedynie, że musiałaby mieć minimum 450 zł wynagrodzenia, żeby sobie dorobić. Na razie jeszcze ma pracę (dwójka dzieci - z czego jednym zajmowała się od 4 miesiąca życia, teraz ta mała ma prawie 3 latka). Podaję telefon: 826 71 91. Teściowa sama nie zadzwoni do Was, bo ma zblokowaną linię. Jeśli jesteście zainteresowani - czekam! Sunna
    • Gość: Ente Re: Szukam opiekunki IP: *.* 19.07.02, 22:53
      Cześć Ewa!Dzięki za e-maila, niestety podziałam gdzieś Twój adres, dlatego piszę tutaj! Wiem, że dzwoniłaś do teściowej i umówiłyście się na wtorek. Dzisiaj Mama wyraziła obawę, że Strzeszyn Grecki to jakby dla Niej za daleko i boi się czy jeszcze podoła 8 godzinom pracy, ale mam nadzieję, że Ją jakoś przekonasz, zobaczymy! Ciekawa jestem jak idzie Ci poszukiwanie opiekunek poza tym. A może już nie szukasz?! Odezwij się! Najlepiej e-mailem, teraz już zapamiętam gdzie odpowiedzieć! Pa! Pozdrawiam. Sunna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka