Gość: leptir IP: *.* 30.08.02, 20:24 Hej! Mam 25 lat, studiuję w Poznaniu, mieszkam w Przeżmierowie. Jestem mamą 5-cio miesięcznego Alanka. Szukam koleżanek na spacery, albo chociaż pogaduchy przez internet. Odezwijcie się! Acha! Mam na imię Ola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Silije Re: szukam przyjaciół IP: *.* 01.09.02, 21:18 O matko nie wierzę!! Nareszcie Przeźmierowo, heeejo! Tyle razy na edziecku szukałam kogoś "ode mnie" i straciłam nadzieję, że mamy z Przeźmierowa zabłysną Ja co prawda mam już 2,5 letnią Julkę, co zaraz zadebiutuje w przedszkolu, ale ona uwielbia malutkie dzieci, takie jak twój Alanek. Ja mam 24 lata, teraz skończyłam studia, w Przeźmierowie mieszkam od 4 lat i nie mogę się poszczycić na razie przyjaźniami tutaj zawartymi. Witaj więc leptir Mój numer gadu to 559620. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silije Re: szukam przyjaciół IP: *.* 01.09.02, 21:47 O sorry, moje gg to 620559 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malejkaa Re: szukam przyjaciół IP: *.* 03.09.02, 10:59 Hej. Ja wprawdzie nie mieszkam w Przeźmierowie ale mam blisko. Od trzech miesięcy mieszkamy w Dąbrówce za Skórzewem. Mam 29 lat i 6 letnią córeczkę. Po naszym ogrodzie buszuje jeszcze pies a w domu królik.Pozdrawiam wszystkie mamy mieszkające "z tej strony".Anna Odpowiedz Link Zgłoś