hanulllka 20.11.07, 20:21 Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakąś fajną i niedrogą knajpę w Poznaniu, gdzie można wyprawić chrzciny. Chodzi mi o restauracje, gdzie podadzą obiad i kawę a cena za wynajem dla ok 30 osób będzie przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akh_1 Re: Chrzciny w Poznaniu 22.11.07, 14:34 My wyprawialismy na Fredry w starej WZ, teraz to Wielkopolska zagroda. www.wielkopolska-zagroda.pl/start.htm nie wiem czy to drogo. Bylo milo. Jedzenie b. smaczne - wielkopolskie! i mają taką osobną salkę na takie imprezy . Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: Chrzciny w Poznaniu 22.11.07, 23:45 Dzięki za odpowiedź. A czy mogłabyś napisać ile płaciłaś za osobę i co było w cenie. Rzeczywiście kilka razy jadłam tam i bardzo mi smakowało, ale nie przyszło mi do głowy, że organizują takie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
akh_1 Re: Chrzciny w Poznaniu 23.11.07, 08:57 Wiesz co dokładnie nie pamietam, bo to było w lutym 07. My mielismy obiad i kawę z ciastem . Wyszło jakoś chyba 50-60zł na osobę. Ale obiad był z 1,5 porcji i duzo zostało. Jedzenie pyszne. Minus - sala dosć ciemna i dosc chlodno. Ale w lutym bylo zimno.Teraz mysle, ze bedzie akurat. Osoba kontaktowa: Michał Grajewski tel. 61/ 665 88 01, 0 695 935 736 Tylko pilnuj tego goscia, bo jest dosc zakrecony. Hej p.s. ile ma Twoje dzieciątko ?gdzie rodziłas? Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: Chrzciny w Poznaniu 23.11.07, 23:34 Dziękuję za odpowiedz, na pewno zadzwonie i zapytam co i jak. Moja Nadia dziś kończy 5 tygodni a rodziłam w Raszei. Chrzciny planujemy na 20 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
minka44 Re: Chrzciny w Poznaniu 05.04.14, 22:03 Witaj, Ja organizowałam chrziny w bardzo fajnym miejscu w poznaniu w restauracji Hotelu Włoskiego Byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego, ze samej imprezy oczywiscie, wszystko wyszło super..lepiej niz sie spodziewalismy, bardzo profescjonalna obsługa, wszystko szybko i na czas..rewelacja, a jedzenie przepyszne to była bardzo udana impreza a Daniel rowniez był bardzo zadowolony i do dzis wspomina, miła atmosfere w Hotelu Włoskim no i te wszystkie prezenty.... Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Chrzciny w Poznaniu 10.07.19, 09:30 chrzcinyikomunie.pl/obiekt/1970-grand-royal-hotel/ Super lokal, ceny mają przystępne, a jedzenie fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś