froggie 26.09.03, 09:31 Znow watek o basenie. Zaczynam go, bo idziemy dzisiaj na jednoazowa lekcje do Frgaty Life. Napisze jak bylo. Ciekawi mnie czy w Poznaniu oprocz Gornej Wildy sa jeszcze gdzies zajecia dla niemowlaczkow na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froggie Re: basen w Poznaniu 30.09.03, 09:33 tak jak obiecalam.Pisze jak bylo.A bylo super!Dzidzi sie bardzo podobalo i mam nadzieje ze tak juz bedzie zawsze bo mamy zamiar chodzic co tydzien.Nie podobaj ami sie tylko te schody, ktore na wstepie odstraszaja, ale co do samego basenu nie mam zadnycvh zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiage Re: basen w Poznaniu 02.10.03, 09:02 W jakim wieku jest Twój bobasek? Ja mam 3 miesięcznego malucha i też chciałabym sie tam wybrać. Napisz jak długo trwa lekcja, czy rodzic też jest w basenie, w jakich godzinach można tam pojechać i ile to kosztuje. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
froggie Re: basen w Poznaniu 02.10.03, 12:46 jezeli twoj bobas umie juz utrzymac glowke to smialo mozesz sie wybrac.Szczerze, nie pamietam ile trwala lekcja.Tak bylam przejeta. Oczywiscie dzecko jest w basenie z opiekunem. Jesli chcesz sie wszystkiego dowiedziec podaje ci numer tel.8352307 Odpowiedz Link Zgłoś