Dodaj do ulubionych

Reorganizacja na Klinach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 21:55
A tak sobie siedzę i myślę. No i wymyśliłem sobie coś takiego.

"116": FAUSTYNOWICE - Kobierzyńska - Zawiła - KLINY
"141": CLINTOWICE FAŁĘCKIE - Zakopiańska - Dr Judyma - Korpala - POD FORTEM
"151": CLINTOWICE FAŁĘCKIE - Żywiecka - Borkowska - KLINY (w obydwu
kieroonkach, kierowcy na pewno dołożą starań, aby wyminąć się sami ze sobą)
Obserwuj wątek
    • krzysiek111 Re: Reorganizacja na Klinach 11.01.04, 11:21
      Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> A tak sobie siedzę i myślę. No i wymyśliłem sobie coś takiego.

a po co na Kliny dojazd od Zakopiańskiej ? Kolejny tlenobus, już kiedyś tak
      141 jezdzil ...

• Gość: ADAŚ Reorganizacja na Klinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 17:44
        Uważam, że "141" dla "Podfortowian" byłoby szybkim połączeniem z "cywilizacją".
        • Gość: krzysiek111 Re: Reorganizacja na Klinach IP: *.chello.pl 12.01.04, 10:14

ile na tym zyskają, 3-5 minut ?
          • Gość: ADAŚ Re: Reorganizacja na Klinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 20:44
            dla niektórych te 3-5 minut to oszczędność następnych czterdziestu pięciu.
            Ja dziś rano doznałem jak ważna była ta jedna minuta i zaleta telefonu
            komórkowego. Meg wie o co chodzi hihihi.
            • Gość: krzysiek111 Re: Reorganizacja na Klinach IP: *.chello.pl 12.01.04, 21:16
              eeee tam, jak coś jezdzi rzadziej niz 30 minut to sie wychodzi wczesniej a nie
              w ostatniej chwili. Jest cos takiego jeszcze jak nadspieszenia i nawet 3 minuty
              nikogo nie zbawią.
              • Gość: ADAŚ Re: Reorganizacja na Klinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:44
                Nawet nie o to mi chodziło.
                Bardziej o ewentualne przesiadki na jeszcze gorsze autobiusty "widma"
                • Gość: mouset Re: Reorganizacja na Klinach IP: *.ghnet.pl 12.01.04, 22:54
                  To nie chodzi o oszczędność ale objęcie większej częsci osiedla MPK
    • mouset Re: Reorganizacja na Klinach 11.01.04, 17:57
      Moja uwaga jest taka: Pod Fortem i Millenia Fort to osiedla 3-4 x większe od
      starych Klinów i potrzebują takiego 116
      Docelowo powinno być tak:
      124 do Klinów
      151 jak Adaś says ale do Pod Fortem z pętlą przez Kliny
      i 141 (jest potrzebny melon) jak Adaś says
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka