jay.jay86 02.06.10, 21:54 jakie polecacie a jakie nie i dlaczego? :) Chciałabym się zapisać gdzieś :) bardzo proszę o rady :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senka Re: szkoły językowe w krakowie IP: 93.159.143.* 25.06.10, 16:04 Odpuść sobie szkole Profilingua. Cena niska, ale to co dostajesz w zamian jest żenujące. Też szukam jakiejś szkoły dla siebie, po semestralnym kursie w ww. szkole mam o jedna mniej do sprawdzenia! Ktoś coś doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Krakowa Re: szkoły językowe w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 21:16 Polecam: British Council (przeprowadzają również egzaminy) i BELL na ul. Michałowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beruzo Re: szkoły językowe w krakowie IP: *.zax.pl 28.06.10, 22:14 Senka jeśli jestes studentka albo pracujesz, idz do stairway. Tam mozesz byc pewna, ze nie wyladujesz w grupie z dzieciakami. Dla mnie to bylo wazne. Daja bardzo duzo zajec do egazminu w cenie kursu. Zdawalem w czerwcu fce, bede mial wynik dam znac jak poszlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś