Gość: SUBMARINE IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.04, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: submarine Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.04, 00:05 long...jestes na wachcie ...? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 05:36 Bul,bul,bul,bul,bul,bul-zatonął !!. ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 10:11 Bul,bul,bul,bul,zapraszam na dno,tutaj wszystko jest dozwolone!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 10:26 Ciekawie się robi......!!.;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
pudernica Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:28 Chętnych zapraszam do nurkowania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:29 Ja nurkuję tylko w trójkącie....Bermudzkim !!;c{)).Większa liczba nurkujących mąci wodę!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:36 Fajka jest tylko jedna,aqualung nie przewiduje większej ilości!!!;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:41 Bez fajki nie ma ....nurkowania !! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
pudernica Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:47 No no popatrz! nie pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 10.06.04, 12:48 Nabrałabyś wody w usta!!!.Fajka już wielu uratowała życie!!!.Rzekłbym nawet,fajka to potęga!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re:Czy ktoś widział żółtą łódż podwodną?? 10.06.04, 17:59 Tak dzisiaj widziałam na własne oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of wachtowy Re:Czy ktoś widział żółtą łódż podwodną?? IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.04, 19:10 www.chinfo.navy.mil/navpalib/cno/n87/n77.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 11.06.04, 02:03 qrwa , jak dlugo mam czekac na zmiennika !? long obudz sie, ja spadam na koje.. www.chinfo.navy.mil/navpalib/cno/n87/n77.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 11.06.04, 03:02 minela 3:00 zmiennika nie ma . ok bede wachtowal, w ciagu dnia sie z toba rozlicze... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 11.06.04, 03:10 No,no..kolejny do rozliczeń.Właśnie rozliczam się z ćpającą małolatą,najgorze jest to że,ładne z niej ziólko a ma jesczcze gówniara odwagę moralizować dorosłego wyjadacza.Musi być"wyjątkowej"urody bo tyle wniej miodku.... .Co tam u Ciebie,czy zatopiłes już wszystko co pływało do tej pory po Bałtyku.Wczoraj widziałem że sobie Radzisz też na lądzie!!!.No to doranoc,zmiana wachty bujaj się!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of. wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 01:14 ide do kabiny na koję...chromole ,niech longw tez powachtuje...kurcze, dlaczego ta Ligia jest brzydka jak noc sztormowa..chyba nie zasne...nie ma sztormu..nuda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of.wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 01:22 oooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!?????????? takiej to dobrze, a moja gore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 01:25 pudernica ! powiedz mi tak na ucho..ciszej111111111 czy to prawda,ze ta Ligia jest brzydka jak noc sztormowa?....bo tu na burcie te swiry zaloganci, na dzwiek jej imienia z punktu patrzą na barometr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of.wachtowy Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 02:25 spita!? no to spijta dalej .... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 12.06.04, 06:20 Wiarusie,wyobraż sobie ,że coś może być tak brzydkie że jest piękne,dzięki naszej wyobrażni!!.Ja też słyszałem o wyjątkowości Ligii ,może nam kiedyś pozwoli spoglądnąć na siebie ,wtedy Ją upiększymy!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 12.06.04, 06:27 Witaj pudernico,sprawdza się powiedzenie,że czasem w mowie i piśmie wychodzą z Nas zewnętrzne objawy wewnętrznych potrzeb!!!.Nie mam pojęcia ,kto mógłby Ci pomóć,w wachlowaniu nie mam rywali!!.Jestem oburęczny i obunożny/typowa małpa/ Noooo i jeszcze czasem korzystam z ogona!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 12.06.04, 06:38 Mogę Tobie tylko pogratulować!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms napletek Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.04, 00:05 hej, longw... stary diable, dawnośmy nie pletli ze sobą...widzę, ze masz wachtę...a ja wlaze na koje... slip mi sie zamyka, cisza taka,ze slychac jak pchły oddychają..zycze spokojnej wachty, a hoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 27.06.04, 00:07 Witaj!!.Nie wiedziałem ,że nad morzem dziewczynom dają Koja na imię!!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma napletek Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.04, 00:31 wspomniałeś o Koji i teraz ta wariatka wypytuje mnie o ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 27.06.04, 00:37 wspomnij czarnuszce że ultima thule /że się tak wetnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koja pod pierzyną Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.04, 14:51 ..dodatkowo specjalne dla longw...od Koji. dzien jak codzien, sasiad z gory na pianinie gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 27.06.04, 14:55 Tak ..to Ty z Koją i pierzyną,a Twój sąsiad z pianinem.Ja chcę do Trójmiasta!!!;o{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koja Whiskaczowa Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.04, 15:07 ...przylatuj.. Koja cos tam w lodówce przemieszcza w zwiazku z twoja prognozowaną wizytą.. ta wariatka nie rozumie, ze jak ją zobaczysz to przez lata nie przyjedziesz na wybrzeze...brzydka jak noc sztormowa...ale ma duzo ciepełka, nadmiar lokuje w lodówce... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 27.06.04, 16:38 macie u siebie zniewqalające kobitki,ale jazda.Twoja Koja musi byc odlotowa ,jak to czego ma najwięcej musi lokować do polara!!!.Ja dopiero w sierpniu,tylko wtedy ma byc pogoda,a w deszczową pogodę lepij mi sie pije u siebie w Krakowie niż gdziekolwiek indziej!!!.Choć wszędzie są przyjaciele!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 28.06.04, 20:54 Zlazłeś już z Koji?,sąsiad z góry przestał już rżnąć Pianinę?.No to zabieramy sie do poważnej korespondencyji!! ;o{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORP Koń Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.04, 19:16 longw..., planuję przybyć do twojego grodu konno...czy macie saloony gdzieby mozna uwiązać konia ?.. i czy saloony mają poddasze - bo uwielbiam, no i czy koje wyposażone są w pierzyny... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: POZDROWIENIA Z GDYNI 27.06.04, 20:17 Masz życzenia takie ,jak rybak który złowił złota rybkę!!.saloony-w mać i trochę!!Koje i Pierzynki ,na ulicach i w pubach ich pełno,tylko wybierać!!! ;o {)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtyzany morskie Re: POZDROWIENIA Z GDYNI IP: *.gdynia.mm.pl 28.06.04, 21:41 my zaszeć z tobą..... Odpowiedz Link Zgłoś