damian107 27.03.08, 11:30 mam do was pytanie czy znacie dobrego optyka w W-wie jestem z poza w- wy czy robił ktoś swoim dzieciom w salonie widzimisie ma Marszałkowskiej (znalazłam go w internecie )synek ma zeza i ma zlecone okulary dwuogniskowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziutka23 Re: dobry optyk w W-wie 27.03.08, 12:28 Też zamierzam się do nich wybrać, wolę wydac może więcej kasy, ale mieć pewność, że oprawki dobrze leżą i wzrok sie dziecku koryguje a nie na odwrót. Mój syn nosi obecnie okularki kupione u "zwykłego" osiedlowego optyka, ale nie jesteśmy z nich zadowoleni, wciąż się obsuwały, było kilka reklamacji, w końcu kupilismy specjalną gumkę i jest ok. Teraz jednak myślę o wyrobieniu nowych okularków, bo i moc szkieł okulista inaczej dobrał. Więcej informacji szukaj na forum "dzieci słabowidzące". Pozdrawiam Odpowiedz Link
ela213 Re: dobry optyk w W-wie 27.03.08, 12:41 Moja Michalinka ma oprawki właśnie z salonu "Widzimisie". Jestem zadowolona i polecam to jedyny taki otyk w całej Polsce(wielka szkoda bo jestem z Gdyni).Oprawki są cudowne i nawet jak Michalinka się złości i ciska okularkami na daleką odległość to jestem spokojna.Kuzyka usiadła na nie i też się nic nie stało. Powodzenia. Odpowiedz Link