Dodaj do ulubionych

Czym jest krakowski kebab, a czym turecki kebap?

• Gość: Ti Czym jest krakowski kebab, a czym turecki kebap? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 13:29
      Żadne tematy polityczne, obyczajowe, problemy miasta nie wywołały ostatnio takiej lawiny komentarzy, jaką wywołał temat kulinarny (nawet połowy nie doczytałem - przyznaję się).

A ja się tak buntuję, przeciwko zastraszającej ilości programów kulinarnych w telewizji. Widzę, że chyba niesłusznie. To jest jednak spójne z ogólnym zainteresowaniem. :)
    • Gość: pablo Czym jest krakowski kebab, a czym turecki kebap? IP: *.inter-tech.krakow.pl 23.10.11, 17:16
      Co właściwie jemy? Gówno. Gówno w sałacie, gó... w rozlazłych pomidorach, Gówno na ciepło, gdzieniegdzie zimne gó.... Wsadzilbym morde wlascicieli takich budek w prawdziwe gó..., zeby sie nauczyli szanowac klientow i karmic ich jak ludzi. Spróbujcie kebab na Al.29-Listopada, za wiaduktem. "Niebo w gebie" sie nazywa i tak wlasnie jest. Dobry tez w skawinie przy stacji.
    • natalia_krk1 Czym jest krakowski kebab, a czym turecki kebap? 27.03.12, 16:31
      Tak co niektórzy te kebaby robią okropne. Pamiętam jadłam na rynku raz kebab, który był okropny. Te kawałki mięsa przypominały mięso z kota:) Chociaż nie miałam okazji jeść takie mięso. Dodatków było mało. Miałam okazję jeść taki typowo turecki kebab, ale nie w Polsce i był przepyszny, mięsa było dużo i sosu tak samo:) U nas w Krakowie wychodzą z założenia że reklama dźwignią handlu, więc mamy okazję na każdym kroku widzieć reklamy z kebabem:)
      • Gość: sdf Re: Czym jest krakowski kebab, a czym turecki keb IP: *.ghnet.pl 27.03.12, 18:35
        Jedno i drugie jest zapewne świnstwem. Nigdy tego nie jadłem, odrzuca mnie już sam smród.
    • Gość: mmonika kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 20:44
      najlepszy kebab jest na ul sikorskiego w Skawinie rewelacja. lokal nazywa sie KAPADOKYA. Wlascicielami sa Turcy ktorzy sami robia mieso i sosy, duze porcje i nie drogie. POLECAM NAPRAWDE WARTO !!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka