Dodaj do ulubionych

Mikro Village w Agios Nikolas,

IP: *.crowley.pl 19.06.07, 13:03
Jesli ktos tam był prosze o ocene zarówno miejscowości jak i holetu. Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kriti Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: 217.153.86.* 19.06.07, 13:22
      Miejscowosc jedna z najpiekniejszych na Krecie (dla mnie najpiękniejsza), hotel
      w porządku - chodz nie znam go bardzo dobrze.
      • Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 19.06.07, 13:31
        a jak rozrywka wieczorami ?
        • Gość: kriti Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: 217.153.86.* 19.06.07, 15:30
          Jak w dużym mieście (zaznaczam, że mam namysli "duże" jak na Krete). Nudzić sie
          nie bedziesz. Ale z Mikro Village jest spory kawałek do samego serca Agios.
          • Gość: narek Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:31
            swietny hotelik, duzy mankament brak w zasadzie plazy
            • Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 20.06.07, 09:54
              jak to brak plaży.....no to teraz mnie przestraszyłeś
          • Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 20.06.07, 09:55
            podobno 1,5 km ...czyżby było więcej ?
          • makadi2 Re: Mikro Village w Agios Nikolas, 28.06.07, 11:30
            Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz na makadi2@gazeta.pl
    • Gość: Gaja Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:25
      potwierdzam,że Agios Nicolaos jest śliczna. Nie znam tego hotelu, ale skoro
      ktoś napisał, że brak plaży radzę to sprawdzić. Gdyby to się potwierdziło radzę
      poszukać innego hotelu.
      • Gość: Waldek Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.aster.pl 26.06.07, 19:11
        Wrocilem z hotelu miejsce rewelacyjne, widok z hotelu na Agios Nikolaos, plaza,
        jest nieduza, ale ja na plazy nie spedzam urlopu, jesli ktos ma pytania chetnie
        odpowiem
        W
        • agrafka21 Re: co z ta plażą? 03.07.07, 09:35
          Waldek, Makadi, prosze napiszcie dokładniej, jak to właściwie jest z tą plażą,
          znajduje rozne niepokojace informacje, jak daleko? czy jest brudna? czy tylko
          kamienisto -zwirowa, czy da sie tam plywac z maską i cos ciekawego zobaczyc pod
          wodą? czy jest i jak daleko plaza piaszczysta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka