Gość: KINGA IP: *.crowley.pl 19.06.07, 13:03 Jesli ktos tam był prosze o ocene zarówno miejscowości jak i holetu. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kriti Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: 217.153.86.* 19.06.07, 13:22 Miejscowosc jedna z najpiekniejszych na Krecie (dla mnie najpiękniejsza), hotel w porządku - chodz nie znam go bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 19.06.07, 13:31 a jak rozrywka wieczorami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriti Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: 217.153.86.* 19.06.07, 15:30 Jak w dużym mieście (zaznaczam, że mam namysli "duże" jak na Krete). Nudzić sie nie bedziesz. Ale z Mikro Village jest spory kawałek do samego serca Agios. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narek Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:31 swietny hotelik, duzy mankament brak w zasadzie plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 20.06.07, 09:54 jak to brak plaży.....no to teraz mnie przestraszyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.crowley.pl 20.06.07, 09:55 podobno 1,5 km ...czyżby było więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
makadi2 Re: Mikro Village w Agios Nikolas, 28.06.07, 11:30 Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz na makadi2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaja Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:25 potwierdzam,że Agios Nicolaos jest śliczna. Nie znam tego hotelu, ale skoro ktoś napisał, że brak plaży radzę to sprawdzić. Gdyby to się potwierdziło radzę poszukać innego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Mikro Village w Agios Nikolas, IP: *.aster.pl 26.06.07, 19:11 Wrocilem z hotelu miejsce rewelacyjne, widok z hotelu na Agios Nikolaos, plaza, jest nieduza, ale ja na plazy nie spedzam urlopu, jesli ktos ma pytania chetnie odpowiem W Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka21 Re: co z ta plażą? 03.07.07, 09:35 Waldek, Makadi, prosze napiszcie dokładniej, jak to właściwie jest z tą plażą, znajduje rozne niepokojace informacje, jak daleko? czy jest brudna? czy tylko kamienisto -zwirowa, czy da sie tam plywac z maską i cos ciekawego zobaczyc pod wodą? czy jest i jak daleko plaza piaszczysta Odpowiedz Link Zgłoś