Dodaj do ulubionych

bede glosowal na uw

08.06.04, 16:58
i mysle ze wiele innych osob tez. wszyscy sympatycy uw zastanawiaja sie czy
nie lepiej oddac glosy na po i bo uw moze nie wejsc. moi drodzy mysle ze uw
ma szanse i my musimy jej pomoc :) brzmi to jak pierwszej klasy partyjna
propaganda , ale co tam to w imie wyszych celow , na uw moscia panie i
panowie !!!
Obserwuj wątek
    • peteen znowu z nas dwa don kichoty... 08.06.04, 16:59
      ale rzeczywiście, to ostatnia szansa "mojej" partii...
      • marceliszpak Re: znowu z nas dwa don kichoty... 08.06.04, 17:02
        kurcze no m zawsze glosowalem na uw i nie mam zamiaru zmieniac tegoz zwyczaju
        • peteen pomrzemy w tym, pomrzemy... 08.06.04, 17:05
          ale przynajmniej wstydu przed dziećmi nie będzie...
      • trudny2002 maszyna do głosowania nie ma serca 08.06.04, 17:02
        a to jest głos ...sercem.
        Zależy jaki cel ...bo tu niestety widzę z żalem...
        trudny
      • bluetab70 trzy don kichoty... 09.06.04, 12:46
        ja też na UW...
        i mój też, to już cztery:)
        • viking73 Re: trzy don kichoty... 09.06.04, 12:48
          A ja piąty:-)
        • peteen pięć z moją żoną... 09.06.04, 12:48
          tak trzymać !
          :c)
          • Gość: AF Ja też!!! IP: *.comex.pl / *.comex.pl 09.06.04, 20:20
            oraz moi znajomi to już będzie dobrze ponad 12 osób!!!!!!!!
            • emka_1 sopocka 09.06.04, 20:30
              mówi 5%. czyli z trudem, ale jednak ponad progiem, znaczy opowiastki o
              marnowaniu głosów między bajki włożyć i iść głosować.

• Gość: Tymoteuszdudek. Re: będę glosowal na Samoobronę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 17:08
      Bo to jedyna partia na miarę aktualnych czasów i głupiego społeczeństwa.
      • trudny2002 Tymku... 08.06.04, 17:26
        Gość portalu: Tymoteuszdudek. napisał(a):

> Bo to jedyna partia na miarę aktualnych czasów i głupiego społeczeństwa.
        Świetny wybór Tymku...tymku... kiedyś Ty(m)ku...na świat przyszedł i kto
        sprawił...???
        trudny
    • tempe gorąco dziś nt. 08.06.04, 17:36
    • gph ja też. najpewniej na Onyszkiewicza 08.06.04, 18:27
      albo na Krzyżanowską
      czy jak jej tam
      ;)
    • Gość: antyknajak UW to partia znająca wszystkich swoich zwolenników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:29
      ... znająca wszystkich swoich zwolenników na pamięć. Mimo, że ma słabą pamięć
      ale pamięta, bo ileż jest tych zwolenników do zapamietania.
      • krzychut Re: UW to partia mająca zbyt malo zwolenników 08.06.04, 22:05
        No wlaśnie! I to jest jeden z większych problemów polskiego spoleczeństwa -
        preferencje wyborcze.
        Inna sprawa, że to wlaśnie politycy, także z UW niestety, w największym stopniu
        się do tego przyczynili. W UW też byli aferzyści i po prostu zlodzieje, których
        wladze się nie pozbyly a ci widząc, że okręt tonie, szybciutko jak szczury
        przenieśli się do PO lub innych ugrupowań.
        Patrząc na to co się w kraju dzieje, obawiam się, że będziemy musieli przejść
        przez dżumę, czyli samoobronę.
        Nikt jakoś nie ma ochoty zrobić porządku w państwie. Weźmy pierwszy lepszy
        przyklad : ZUS. Wątpię czy moglaby go naprawić UW. Kierujące tą instytucją
        babsko, której nazwisko nie jest warte aby je tu wymieniać, nie widzi nic zlego
        w szastaniu naszymi pieniędzmi na jakieś kurwokonferencje czy niewykorzystywane
        luksusowe ośrodki. Przecież w normalnym kraju powinna wylecieć na zbity pysk
        następnego dnia. Ale nie u nas !
        Mimo wszystko też będę, tak jak zawsze, glosować na UW. Uważam, że mi inaczej
        nie wypada.
        • emka_1 Re: UW to partia mająca zbyt malo zwolenników 08.06.04, 22:58
          no zgadza się, ino co tą razą głosujemy na kandydatów do parlamentu
          europejskiego, a tam zusem się nie będa zajmować.

no i z tej przyczyny nie na onyszkiewicza, ino na brygidę kużniak, jeśli prawda,
          że kandyduje. lista uw, rzecz jasna.
          • krzychut Re: UW to partia mająca zbyt malo zwolenników 09.06.04, 21:06
            emka_1 napisała:

> no zgadza się, ino co tą razą głosujemy na kandydatów do parlamentu
            > europejskiego, a tam zusem się nie będa zajmować.
            >
            > no i z tej przyczyny nie na onyszkiewicza, ino na brygidę kużniak, jeśli
            prawda
            > ,
            > że kandyduje. lista uw, rzecz jasna.

A ja myślalem, że my już o przyśpieszonych wyborach do naszego parla mętów
            parlamy.
            • emka_1 Re: UW to partia mająca zbyt malo zwolenników 10.06.04, 14:35
              krzychut napisał:

> A ja myślalem, że my już o przyśpieszonych wyborach do naszego parla mętów
              > parlamy.

no, na to trzeba chwilkę poczekać, choć do poniedziałku :)
        • marceliszpak Re: UW to partia mająca zbyt malo zwolenników 09.06.04, 12:36
          to ze politycy kradna to mnie nie dziwi. jakze to ludzie ze jak taki polityk
          obraca setkami milionow to uszczknie dla siebie ta jedna banke, zreszta umowmy
          sie dla budzetu ta banka w jedna czy druga nie ma znaczenia nawet jak sie tego
          uzbiera miliard. ale k*** jak spierdoli taki polityk jeden z drugim prawo to
          setki miliardow ida sie pascw pizdu. takze ja sie aferzystow nie boje , jak sie
          boje glupoty i braku politycznej woli zeby zreformowac panstwo.
          • tempe ciekawy pogląd ;/ nt. 10.06.04, 12:57
    • luckystrike Re: bede glosowal na uw 09.06.04, 12:49
      i ja jestem stałym" elektoratem UW, i mam nadzieję że przekroczymy próg. ba,
      nadzieję graniczącą z pewnością :)
    • mn7 i masz rację! ja też 09.06.04, 16:56
      marceliszpak napisał:

> i mysle ze wiele innych osob tez. wszyscy sympatycy uw zastanawiaja sie czy
      > nie lepiej oddac glosy na po i bo uw moze nie wejsc. moi drodzy mysle ze uw
      > ma szanse i my musimy jej pomoc :) brzmi to jak pierwszej klasy partyjna
      > propaganda , ale co tam to w imie wyszych celow , na uw moscia panie i
      > panowie !!!
      >
    • Gość: mary Re: bede glosowal na uw IP: *.ceti.pl 09.06.04, 18:05
      Fajnie - bo ja też zawsze głosuję na UW!!
      • Gość: Gary. Re: bede glosowal na uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:00
        Jeszcze nie zmądrzałeś, mało narobili jaj?.
        • Gość: PW Re: bede glosowal na uw IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.04, 20:35
          on ma mysli Uniwerek W-ski (UW)
        • Gość: malop Ja też będę głosował na UW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 20:37
          Ale jaja to narobili w Oświęcimiu

Zgadnijcie kto jest liderem UW na Którego mamy głosować - plakaty w Oświęcimiu

Pani Staniszewska !!!

A Onyszkiewicz gdzie?

W Oświecimiu pomylili plakaty i powieśili z woj.śląskiego !!!!!!!!!!!!!

• Gość: aga Re: bede glosowal na uw IP: *.devs.futuro.pl 09.06.04, 21:15
      i ja też
    • gph jak tak dalej pójdzie 10.06.04, 09:38
      to Unia stanie się partią forum
      ;)
      a za pluralizm będą robić oszom z RM itede ;)
      • Gość: Stary71 Niech tak pójdzie! Głosuje na UW! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.06.04, 12:08
        Bo podobnie jak wielu z Was, zawsze na nich głosowałem i nie widzę powodu do
        zmiany poglądów tylko dlatego, że ogół społeczeństwa ich nie podziela. Pogarda
        dla ludzi, których jedynym rzeczywistym dobrem jest rozum, byla Polakom wpajana
        przez wiele lat. Są bowiem groźniejsi dla władzy niż najgorsi aferzyści i
        przestępcy, których łatwo mozna kupić. Patrzą jej na ręce i... widzą.
        • longwehicle Re:Zyczę Unii aby powstała z kolan!!! 10.06.04, 12:22
          Czemu oddaliście tyle lat ,praktycznie bez walki-konkurencji??.Ciężko teraz,bez
          charyzmatycznego wodzireja.U.W. musi się przepoczwarzyć/brzydko mówiąc/na
          nowoczesną, agresywną partię z konkretnym i jasnym programem dla klasy średniej,
          z którą powinna się utożsamiać.Wymierająca klasa potrzebuje
          drogowskazów,wskazówek jak żyć,jak zaliczyć tą szkołę przetrwania ,Wjaką jej
          zaaplikowały rządy paru kadencji!!.W panstwach demokratycznych partie klasy
          średniej wiodą prymat w polityce,naprzód Unio ,do boju -teraz tylko do przodu!!.

Pozdrawiam wszystkich sympatyków Unii
          do której kiedyś było mi najbliżej!!.
          • hm_tak No a Jaś Okoński? 10.06.04, 16:53
            Mamy tu , w Krakowie pewnien kłopot. Ten kopot nazywa się Jaś Okoński. Jaś
            odstręczył od Unii Wolności tyle ludzi, że powinien ze wstydu rozpłynąć się w
            porannym powietrzu.
            Postawcie go obok Onyszkiewicza. Niech nawet nic nie mówią. I tak widać
            różnicę. Kraków, uchodzący za twierdzę Unii musi się zajmować teraz pomysłami
            takich kombinatorów jak LPR. Czego ja dożyłem?
            Dożyłem Jasia. I w ten sposób Unia zniknęła. Zadałem sobie trud śledzenia
            głosowań Jasia w różnych newralgicznych sprawach: Jaś - zwolennik IVACO, Jaś -
            zwolennik Studium B(niesławnej pamięci), Jaś - miłośnik dużych sklepów zawsze i
            wszędzie, JAŚ.

longwehicle napisał:

> Czemu oddaliście tyle lat ,praktycznie bez walki-konkurencji??.Ciężko
            teraz,bez
            > charyzmatycznego wodzireja.U.W. musi się przepoczwarzyć/brzydko mówiąc/na
            > nowoczesną, agresywną partię z konkretnym i jasnym programem dla klasy
            średniej
            > ,
            > z którą powinna się utożsamiać.Wymierająca klasa potrzebuje
            > drogowskazów,wskazówek jak żyć,jak zaliczyć tą szkołę przetrwania ,Wjaką jej
            > zaaplikowały rządy paru kadencji!!.W panstwach demokratycznych partie klasy
            > średniej wiodą prymat w polityce,naprzód Unio ,do boju -teraz tylko do
            przodu!!
            > .
            >
            > Pozdrawiam wszystkich sympatyków Unii
            > do której kiedyś było mi najbliżej!!.
            • longwehicle Re: No a Jaś Okoński? 10.06.04, 16:56
              Miałem okazję Go poznać osobiście,no comment!!!.Tylko jedno-.."pogrzebał się za
              życia".
              • hm_tak Może przeceniam jego wpływ na spadek notowań... 10.06.04, 17:03
                UW w Krakowie - a może nie przeceniam. Ale wygląda to dziwnie. Jaś zwasze
                chciał być szefem Unii w Krakowie, nawet kiedy był nim Rokita (a jest między
                Panami pewna różnica)- no i został. Tylko, że... Unię trudno znaleźć. Czy to
                nie dziwne, że głosujemy w Krakowie na człowieka stołecznego? Za Onyszkiewicza
                dałbym się pokroić i będę na niego głosował, ale czy to nie dziwne?Czy to
                oznacza, że innych już nie ma? Że autorytet miejscowej Unii Wolności trzeba
                oprzeć na Panu Januszu?
                Najwyraźniej
    • photoart UW-jestem za 10.06.04, 17:02
      mam dość tych, którzy zdradzają, mam dość tych, którzy kradną, mam dość tych,
      którzy klaszczą białoczerwonym krawatom, mam dość ligi, która uzurpuje sobie
      reprezentowanie mnie, mimo, że sobie tego nie życzę...
      PO, PSL i PiS pokazały mi ostatnim czasem jak niewiele dbają o los kraju, jak
      ważna dla nich jest prywata.
      Wierzę w pryncypia UW, cieszę sie, że jest jeszcze ktoś, kto tak jak ja ma
      nadzieję...
      • hm_tak Re: UW-jestem za 10.06.04, 17:04
        Pewnie, że jest. Na przykład ja.
        • longwehicle Re: UW-jestem za 10.06.04, 17:31
          Nie jest żle,pan.O.ma inne sprawy na głowie,nabija miech!!.Do parlamentu muszą
          iść ludzie nieskazitelni,Axel Springer wybierze jaja i jajniki posłom ,którzy
          mają coś na sumieniu.Zdajcie sobię sprawę z faktu,że nasi posłowie będą też
          głosować nad niemieckimi ustawami dotyczącymi Niemców,Niemcy nie dopuszczą
          tam :pijaków ,złodziei,degeneratów,więc nasi szanowni kandydaci są w grubym
          błedzie ,że będą tam ślizgali sobie dupska,biorąc co mieśiąc grubą kasę nic nie
          robiąc.Będą na cenzurowanym ,na świeczniku jak np.aktorzy,gwiazdy
          piłki,czytałem już o tym na stronie Springera -obiecywano im to ,a stamtśąd
          spada się w nicość!!.
    • longwehicle Re: bede glosowal na uw 10.06.04, 21:17
      Unia zasługuje na to,zasługuje za przetrwanie.Ale koniecznie po wyborach,a
      przed jesiennymi- musi oddać do pralni wyściowy garnitur!!!. Potem jeszcze go
      przewietrzyć.Wyjdzie z tego zabiegu z tarczą,jestem tego pewny!!. ;c{)).
    • teofilo Re: bede glosowal na uw 10.06.04, 22:08

• cet2 Re: bede glosowal na uw 10.06.04, 22:22
      Kiedy unia zeszła ze sceny głównej wyraźnie dało się wyczuć, że padł ostatni
      bastion przyzwoitości w polityce i że od tego momentu wszystko pojedzie w dół
      na łeb na szyję. I takoż jedzie…
      Co do głosowania, to platforma da sobie radę sama, a unię trzeba koniecznie
      spróbować przywrócić do życia. Powodzenia!!!
    • peteen Re: bede glosowal na uw 11.06.04, 09:12
      do gory, bo znowu ludzie zapomna...
      • longwehicle Re: bede glosowal na uw 11.06.04, 11:24
        Ja nie chcę zapomnieć o U.W.i nie mogę!!.
    • gph ale na 25-latka 11.06.04, 17:51
      to bym chyba głosu nie oddał...
      musze przyznać.
      a właśnie jakigoś oglądałem w telewizorze u boku Olgi K.
    • rodzina4 Ja, tak jak żona. 11.06.04, 17:54
      Ona szczęśliwa już wie, że PO (Klich). A ja pewnie poproszę, aby za mnie
      zagłosowała, oczywiście w mojej obecności. Bo jestem za głupi na te nowinki
      wyborcze (to trochę też z lenistwa)i reaguję alergicznie na jakąkolwiek
      agitację (nawet tych uczciwych, bo wierzę, że mimo wszystko takie prawdziwki
      jeszcze istnieją).

UW też była "naszą" partią. Jednak dzisiaj sztandarów jej brak. Żółwia już nie
      ma w partii, Geremek ma ze sto lat, Kuroń ciężko chory. Onyszkiewicz - ostatni
      z tych, którym ufałem i nadal mu wierzę. Ale co on sam może...

Ci którzy swoją działalość publiczną rozumieją w kategorii służby wystąp!! Unia
      w potrzebie. Stańcie do apelu....

r4
    • kocibrzuch UW 11.06.04, 19:01
      To już któreś forum z ogromną przewagą głosów na tę partię.
      Napawa mnie to delikatnym optymizmem, że w skali kraju będzie te 5%.
    • Gość: marcelino Re: bede glosowal na uw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:15
      marcelino + żona - też
    • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 12.06.04, 21:56
      takze do zobaczenia przy urnie wyborczej, mam nadzieje ze unia przekroczy prog
      • viking73 5,3 % wg pierszych wyników w TVP 13.06.04, 23:38
        i trzy mandaty dla Unii Wolności. Wygląda na to, że się udało:-)

• viking73 Re: 5,3 % wg _pierwszych_ wyników w TVP 13.06.04, 23:39
          Wg PIERWSZYCH wyników oczywiście;-)
          • Gość: wojo Re: 5,3 % ___________________________________BRAWO IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:45
            Brawo, gratuluję wytrwałości.
            • Gość: cet2 Re: 5,3 % ___________________________________BRAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 00:06
              Czy można już strzelić browarka?
              • zielonki Re: 5,3 % ___________________________________BRAW 14.06.04, 00:08
                Nie. Nie warka, tylko Zywiec
        • Gość: Stary71 Re: 5,3 % wg pierszych wyników w TVP IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.06.04, 00:09
          Miejmy nadzieję, że to zapowiedź lepszych czasów... :)
    • gph opylało się zaryzykować ;) nt. 14.06.04, 00:15

• marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 00:17
      miejmy tylko nadzieje ze nie spadna ponizej 5%, jak narazie super
      • Gość: rye Re: bede glosowal na uw IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.06.04, 00:38
        Ja głosowałem na Samoobronę i mam was w dupie dzieci tuby wyborczej redaktora
        Michnika. Jak się tylko dorwiemy do władzy, to was równo wszystkich
        rozliczymy ! Drżyjcie !
        • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 00:44
          drzyj malenka :)

z czego mnie chlopino rozliczysz? hmmmmm, niech pomysle z kredytow na maszyny
          rolnicze? a moze za przekrety na owsie?
          • Gość: rye Re: bede glosowal na uw IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.06.04, 00:47
            Z zdefraudowanych zakładów pracy, afer, korupcji i upadłych PGRów. Ten kraj
            jest nasz i wasz - NIE DAMY BIĆ SIĘ W TWARZ !!
            • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 00:57
              chlopie, nie zdefraudowalem zadnego zakladu pracy (czy jestes pewien ze o to
              slowo chodzi ? ) afery i korupcje mnie omijaja i nie upadlem zadnego pgru (choc
              moze i bym chcial, bo wiadomo pgr to pgr).

a tak wogole to oddychaj spokojnie, jak ci ktos w twarz dal to zglos sie na
              policje oni znajda winnego.
              • Gość: rye Re: bede glosowal na uw IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.06.04, 01:24
                Nie od dziś wiadomo, że policja też jest w stanie rozkładu i społecznej
                degrengolady. Znieczulica sięgnęła zenitu i dlatego musimy wziąć sprawy w swoje
                ręce ! Ja głosuję na Andrzeja Leppera, bo wierzę w to, że on przywróci temu
                krajowi ład, porządek i jego należne miejsce w Europie. Bójcie się wszyscy,
                którzy zorobiliście się kosztem ludzkiej krzywdy. Nie mówię, że Ty też Marceli
                Szpak, ale sprawdzimy was wszystkich i wyjdzie szydło z worka !
                • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 01:29
                  chlopino, policja i sady sa w stanie degrengolady miedzy innymi dlatego ze
                  faceci ktorzy powinni siedziec siedza w sejmie i chodza dumni z pasiastymi
                  krawacikami
                • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 01:31
                  acha jeszcze jedno, ciekawym jest jak wy to sprawdzanie chcecie
                  przeprowadzic??!! co usiadzie andrju lepiej i bedzie mowil ten jest dobry a ten
                  zly??? chlopie jak ty wierzysz w takie sprawdzania to juz dzisiaj sie zapisz na
                  koropetycje do wrozki
                • Gość: Stary71 Re: bede glosowal na uw IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.06.04, 01:33
                  Jakim prawem ci, na których ciążą zarzuty o wyłudzenia i przekręty i którzy
                  uciekli przed sądem w politykę, mają "sprawdzać wszystkich"?
            • hm_tak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 01:25
              Gość portalu: rye napisał(a):

> Z zdefraudowanych zakładów pracy, afer, korupcji i upadłych PGRów. Ten kraj
              > jest nasz i wasz - NIE DAMY BIĆ SIĘ W TWARZ !!

Zawsze uważałem,że zlikwidowanie analfabetyzmu było przedwczesne.
              Żeby dostać po mordzie, co niejednego jeszcze czeka, to trzeba ją najpierw
              mieć, Panie Żyto. A Ci ubowscy pułkownicy, którzy prowadzą was na paseczku, jak
              poprzednio Stasia Tymińskiego, nie mają twarzy.
              Mordy też nie mają. Ale przepisujesz z broszurek, które pisali weseli
              parobkowie podobni do Ciebie: nie było was na świecie. No to o czym ja mam z
              Tobą gadać? Przecież to jak rzeźbienie w g... vide posłanki-maturzystki.
              Donoszę, że upadłe PGR-y już nie powstaną. Możemy się założyć.
              Ale założymy się dopiero wtedy, kiedy posłowie Samoobrony pójdą siedzieć. Bo
              narazie myślą, że są na wiejskim weselu. Co dobrze widać po rozkładzie głosów.
              Wezne i póńde.
              No to se weś i se ić.
              Cześ
            • Gość: kubapowiatowy Re: bede glosowal na uw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 01:29
              Ja bardzo przepraszam, że się wtracam, ale ten kraj jest równiez mój....
              • Gość: rye Re: bede glosowal na uw IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.06.04, 01:38
                Tak jest, tak jest, obrażajcie nas. Na szczęście społeczeństwo ma swój rozum,
                patrzy na takich jak wy i wybiera takich jak my !
                • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 01:43
                  odpowiedz lepiej konkretnie na zarzuty
                  • Gość: rye Re: bede glosowal na uw IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.06.04, 01:49
                    "hm_tak" naśmiewa się ze słabego wykształcenia niektórych członków Samooborony,
                    choć wiadomo, że w polityce ważniejsze są takie cechy jak uczciwość, zaradność
                    i prawdomówność. Kaczyński jest profesorem, a i tak jest głupszy od Wałęsy na
                    przykład. A sam Lech, na którego z pewnością każdy z was głosował też matury
                    nie ma.....
                    Ktośtam inny zarzuca nam "ucieczkę w politykę" - owszem ciążą na nas zarzuty,
                    ale każdy z naszych podejrzanych w postępowaniu sądowym posłów zrzekł się
                    immunitetu. Poza tym zarzućcie nam lepiej coś, w czym wy jesteście bez grzechu.
                    Żaden z polityków waszej opcji nie staje przed sądem ? Różnica jest taka, że
                    nasi odpowiadają ze niespłacone kredyty zaciągnięte pod przymusem w
                    zbrodniczych bankach, a wasi to grube ryby i aferzyści.
                    Jak was rozliczymy ? Wprowadzimy postępowanie doraźne. Tylko takie na was
                    podziała.
                    • longwehicle Re: FURER LEPERRUS:..:"'do gazu!!""" 14.06.04, 01:56
                      Wpostępowaniu dorażnym typu :"do gazu","czapa","do gazu ","czapa".Wasz Jedyny
                      wódz i moczodawca jest do tego zdolny.wy natomiast zajmiecie się tym co
                      zostanie!.Tylko z racji zubożenia społeczeństwa,nie będzie tyle złotych zębów!!
                    • marceliszpak Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 01:58
                      co to jest postepowanie dorazne???!!! w morde i z kija?? znaczy sie lincz? fiu
                      fiu.

a teraz troche o glupocie i madrosci. widzisz stary trzeba sie choc troche znac
                      na ekonomi zeby moc tworzyc prawo. jak sie poczyta program samoobrony i chocby
                      postulat wykorzystania rezerw walutowych to mozna sie tylko za glowe lapac. a
                      juz kompletne kompromitaca sa poslowie samoobrony ktorzy chca wejsc na salony
                      europy i nie potrafi anawet dobrze wymienic nazwiska skretarza generalnego onz.
                      to jest wstyd i brak podstawowej wiedzy politycznej.

poza tym co to za stwierdzenia ze "wiadomo, że w polityce ważniejsze są takie
                      cechy jak uczciwość, zaradność i prawdomówność" wcale nie widomo , wzna jest
                      uczciwosc i zaradnosc i prawdomownosc ale rownie wazna jest integligencja i
                      wiedza, bez tego nie mozna tworzyc panstwa!!!
                      • Gość: kubapowiatowy Re: bede glosowal na uw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 09:45
                        Ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale Lenin mowił, że się da.
                    • Gość: kazek Re: bede glosowal na uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 01:58
                      Czyli powoli kończy się okres panowania bufonów w Polsce. Bufony jeszcze się
                      śmieją z ludzi prostych ale już widać, że to ludziom prostym przypadnie śmiech
                      ostatni.
                      • longwehicle Re:samoobrona partia strzelających śmiechem!!! 14.06.04, 02:01

• Gość: Stary71 Re: bede glosowal na uw IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.06.04, 02:02
                      Błędem jest naśmiewanie sie z Samoobrony, bo stanowi ona bardzo poważne
                      zagrożenie. Już się w Europie naśmiewano z "malarzy pokojowych".
                      • longwehicle Re: bede glosowal na uw 14.06.04, 02:04
                        W ten sposób tylko się odkryją: śmiechem,śmiechem!!!
                        • Gość: Stary71 Re: bede glosowal na uw IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.06.04, 02:09
                          Przeciez oni sie już dawno odkryli, tu nie ma żadnych tajemnic. A mimo to
                          istnieją i triumfują, bo w polityce nie liczą sie oceny moralne
                          • longwehicle Re: Z tym,że nie napewno!!!!! 14.06.04, 02:15
                            Jedynym rozsądnym ruchem opozycji,będzie akceptacja rządu Belki,odsunięcie
                            wyborów w czasie.Powód b.prosty,zdarzy się cud,nie wiem jakiej materii,który
                            w widoczny sposób pokaże ,że coś drgnęło ,że ciut lepiej,to ten zawiedziony
                            elektorat wróci z powrotem do SLD,ale już nie w takiej ilości!!.Część przejdzie
                            do Borowskiego-a to wszystko kosztem samoobrony!!.
                            • Gość: Stary71 Re: Z tym,że nie napewno!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.06.04, 02:38
                              Troche się obawiam takich kalkulacji. Niektóre procesy mają żywiołowy,
                              nieprzewidywalny charakter. Kto by się parę lat temu domyślał, że Lepper stanie
                              sie jedną z głównych (niestety, niestety!) postaci naszej sceny politycznej.
                              Kalkulowano wszak inaczej, inne karty rozdawano, lawirowano między czarnym a
                              czerwonym, rozprawiano o różowym, a tu nagle historia puściła takiego bąka!
                              • Gość: ya-pis Re: Z tym,że nie napewno!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 04:27
                                Nazwisko "Lepper" powstało (taka jest jedna z teorii) za czasów PRL - jego
                                przodek dał się wziąć na Lep PeReL (końcowe eL z czasem zanikło)
                                Druga z teprii mówi że jednego z przodków Leppera uciszano slowami "Lepiej nie
                                pierdol" i z czasem powstała zbitka słów Lepper. Ale to tylko teoria - prawda
                                sie ujawni jak Lepper dojdzie do wladzy i okaże się że jest zasymilowanym Żydem
                                któremu wszystko sie do rąk Leppiło....
                                • p.szko A w Stanach chyba już to przechodzili 15.06.04, 10:17
                                  LEPER MESSIAH

Spineless from the start
                                  Sucked into the part
                                  Circus comes to town
                                  You play the lead clown
                                  Please, please
                                  Spreading his disease, living by his story
                                  Knees, knees
                                  Falling to your knees, suffer for his glory
                                  You will
                                  Time for lust, time for lie
                                  Time to kiss your life goodbye
                                  Send me money, send me green, heaven you will meet
                                  Make a contribution and you'll get the better seat
                                  Bow to Leper Messiah
                                  Marvel at his tricks
                                  Need your Sunday fix
                                  Blind devotion came
                                  Rotting your brain
                                  Chain, chain
                                  Join the endless chain, taken by his glamour
                                  Fame, fame
                                  Infection is the game, stinking drunk with power
                                  We see
                                  Bow to Leper Messiah
                                  Witchery, weakening
                                  Sees the sheep are gathering
                                  Set the trap, hypnotize
                                  Now you follow
                                  Lie

Words by James Hetfield and Lars Ulrich (1986)

Zwolennikom UW radzę sobie przypomnieć dlaczego
                                  partię opuścił jej założyciel Tadeusz Mazowiecki.
                                  Szkoda, że do tego doszło. Po tamtej akcji
                                  lokalnego środowiska UW już nigdy nie odzyskam
                                  pewności, że Samoobrona i UW to naprawdę dwa światy.
                      • longwehicle Re:Longwehicle najlepszym przykładem!!!!! 14.06.04, 02:09
                        Chama sprowokowałem śmiechem i odkrył się ,że aż hej!!!!!,od Bałtyku po Tatry!!.
                        I jak LEPPERUS zrobi /wyprowadzony z równowagi/odgryżł się jedynie chamem!!!.
                        Smiech i humor-są im obce-wydaje im się ,że z nich drwisz,to na chama lepsze
                        niż bat!
            • Gość: yeti Re: bede glosowal na uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 04:24
              To nadstaw dupę - będzie przyjemniej....
            • gph "zdefraudoway zakład pracy" 14.06.04, 23:01
              no, nie musicie dać się bić po twarzy..
              wystarczy że się odezwiecie
              hue hue..

ja na ten przykład zaraz zdefrauduję sobie paznokcie u palców
              zrozumiano??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka