Dodaj do ulubionych

Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do siebie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:04
Obserwuj wątek
    • Gość: PKiN Re: Krakusy. Zabierzcie Rokitę do siebie. otxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 05:44
      • Gość: ert Re: Rzeczpospolita Krakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 06:24
        Z przyjemnością możemy zabrać tylko z większą autonomią Krakowa i okolic w
        stosunku do lewicowej pozostałej Polski. Proponuję powołanie w krakowie
        niezależnego organu który uchwalałby własne podatki prawo przepisy dla Galicji.
        Tzn podatek liniowy,który łatwo by tu przeszedł, bo ludzie w Kraku mają rozum.
        I stan zatrudnienia który jest tu jeden z najwyższych w kraju jeszcze by się
        poprawił.
    • Gość: krakus Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.07.04, 10:48
      A wy warszawiaki wybraliscie do parlamentu europejskiego faceta który popiera
      byłego dyktatora Chile odwiedzał go w Angli jak był internowany facet ten jest
      jednym z większych morderców własnego narodu mordował komunistów przewrót w
      Chile kobietom komunistkom puszczano szczury do pochwy ciekawy jestem czy wiesz
      o jakiego posła chodzi
      • Gość: H56 Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.comnet.krakow.pl 03.07.04, 11:43
        Rokita ma misje do spełnienia, ma zostać prezydentem i przenieść stolicę do
        Krakowa bo bosie antki sie nie nadajom do rządzenia krajem.
      • zielonki Re: Krakusy. ? 03.07.04, 17:38
        Nie udawaj krakusa z takimi bajeczkami urbanowymi.
        Gdyby nie gen. Pinochet Chile byłoby teraz drugą Kubą.
        Chyba, że to ci bardziej odpowiada?
        • Gość: drewniany Zielonki masz absolutna racje IP: *.veranet.pl 03.07.04, 22:59
          Ten facet (Pinochet) uratowal swój kraj przed rozpadem i komunizmem!!!W pelni
          sie z Toba zgadzam!
    • Gość: krakus Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 12:08
      a co brużdzi Ci ?
      Czyżby warszawka uwielbiała towarzystwo Oleksego.Janika,Błochowiak i spółki.
      Może Kraków zrobi Wam porządek ???
    • Gość: krak Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.07.04, 13:33
      Właśnie! Trzeba się wziąć za ten kraj i zlikwidować to oszołomstwo z warszawki...
    • Gość: Elektorat Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:01
      rokita wlasnie jest spoko gosciu i zrobi porzadek z wszelkimi glupolami
    • Gość: pkin Chyba będę musiał się logować... IP: *.acn.waw.pl 04.07.04, 01:35
      I to wbrew moim zasadom. Bo mi jakieś dziwaki nicki podbierają.

Ale co do Rokity to zgoda, jest nieco pokręcony i zupełnie nieskuteczny, robi
      wokół siebie mnóstwo hałasu, a w środku pusto. Modlę się, żeby Kaszub został
      premierem, ale szanse nikłe. Rokita to będzie tragedia, konserwa zaprawiona
      flakami z olejem.
      A Kamińskiego wybrali bo stał za nim Kaczorek, a Kaczorka lubią bo drogi
      remontuje i korupcję rozwala. Nawet jeżeli większość działań jest planowana lub
      pozorna, to ludzie własnie na PiS w Warszawie będą głosować. Co więcej,
      poparcie dla pisu jest jeszcze większe, bo własnie przez kamińskiego dużo ludzi
      głosowało na przykład na geremka, zamiast na kogoś z PiSu. Warszawa dodajmy
      jest politologicznie uznawana za tradycyjnie prawicową i liberalną jednocześnie.
      Nie narzekajcie Krakusy, bo Warszawiacy pozbyli się z kraju Piskorza i
      Kamińskiego. Na pięć lat mamy spokój od tych intelektualnych potęg.
    • Gość: cet2 cymbał grzmiący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 02:56
      Do tej pory sądziłem, że te Zielonki są w miarę niegłupie. W tej chwili (pod
      wpływem jego opinii o Chile) zmieniam zdanie i stawiam tezę, że są ciemne jak
      tabaka w rogu. Panie Zielonka, być może Pan w tym swoim geograficznym i
      mentalnym zadupiu tego nie zauważyłeś, ale na pytanie - czy cel uświęca
      środki? - przetoczyła się już ogólnocywilizacyjna dyskusja. W jej efekcie
      uznano, ponad wszelką wątpliwość, że nie uświęca! Bo inaczej, to każdy reżym,
      przeświadczony o słuszności swych racji (a to zawsze jest względne), miałby
      pełną legitymację do prześladowań myślących inaczej. I wtedy wszyscy, uznający
      Zielonki za durne i szkodliwe, mogliby wydać decyzję o ostatecznym rozwiązaniu
      kwestii Zielonek.
      • longwehicle Re:Zostaw żielonki w spokoju !!! 04.07.04, 07:55
        Chile ,to był drugi po Kubie poligon,pierwsza udana próba eksterminacji
        czerwonej zarazy!!!.TAK CZY TAK PINOCHET NIE ZROBIŁ WSZYSTKIEGO,NIE WYTŁUKŁ ICH
        CO DO JEDNEGO!!!.Co są warci teraz wszyscy wiemy,znowu wczoraj dupsko im się
        uniosło z gówna w które wpadli swoimi złodziejskimi postępkami?konwencja/.Już
        się q..... sposobią do nowych wyborów ,co najgorze z ich gęb bije niesamowita
        pewnośc siebie!!!.A rozbita prawica,żre się o przyszłe stołki ,Prawico !!!,może
        się okazać że stołki będą niepotrzebne bo komuchy pozbawią Cię dupska/też
        zresztą opasłego!!!/.QQ.....a co za kraj!!!.Urodziłem się pod ciemną gwiazdą,w
        mrocznym imperium,w ciemnogrodzie !!!!.
        • Gość: cet2 bądźmy konsekwentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:04
          Czy mam przez to rozumieć, że to źle, iż Pinochet (i inni) nie wytłukli
          czerwonych „co do jednego” i c.a. połowa tej „zarazy” uniknęła eksterminacji?
          Jeżeli tak, to czy nie powinni mu zawieźć tylko pół tego ryngrafu z Matką
          Boską - symbolu chrześcijaństwa i katolicyzmu – a z drugą połową poczekać, aż
          pan generał (lub kto inny) dokończy dzieła?
          • Gość: conserva Re: bądźmy konsekwentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:31
            U nas by się przydał taki Pinochet. Bo ten generał co był w ciemnych okularach
            to mu się azymuty popierniczyły. Tak by zrobiono jakąś Berezę Kartuską i byłoby
            święto!
      • zielonki Re: cymbał grzmiący 04.07.04, 14:50
        1. Jest jeszcze nadzieja jako że tylko krowy nie zmieniają zdania.
        2. Z zagadnień geograficznych zwrócę uwagę iż Zielonki to miejscowość
        podkrakowska, a Zielonka jest pod warszawą, a to duża różnica.
        3. Postawiłeś tezę sprzeczną samą w sobie. Dlaczego otóź cel uświęcający środki
        raz jest dobry (Aliende) a raz niedobry (Picochet). Jeśli by rozumować, że
        przecież Alliende doszedł do władzy w sposób demokratyczny a Pinochet nie to
        jak się odnieść do Hitlera z jednej strony czy Jaruzelskiego z drugiej.
        Zagadnienie jest dużo bardziej rozległe i dotyczy zagadnień stosowania przemocy
        w życiu społeczeństw w ogóle i jej sankcjonowania. Jeśli by rozumować
        konsekwentnie że cel nie uświęca środków to co mamy zrobić z więźniami, że nie
        wspomnę o karze śmierci?
    • Gość: nawojek faktyczie zaszkodzily rokicie, kontakty z lepperem IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:51
      jacys tacy podobni sie zrobili,
      • Gość: H56 Re: Zielonki ? przerażasz mnie IP: *.comnet.krakow.pl 04.07.04, 16:04
        Pinochet to faszysta. Hitler zabijał komunistów i Żydów z błogosławieństwem i
        przy pomocy kościoła katolickiego to jest dobry. Stalin zabijał faszystów i
        katolików ,więc jest zły.Qrwa jak Wy to godzicie? mordercy zawsze będą
        mordercami niezależnie jaką mają orientację polityczną ,wyznanie, narodowość,
        zawód, wykształcenie, pozycję społeczną.
        • zielonki Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 16:26
          H56 chyba nie uważnie czytasz tekst pisany bo twoje wnioski nie mają nic
          wspólnego z wcześniejszą polemiką.
          A swoją drogą to pamiętasz gdzie i kiedy powziołeś informacje, że Pinochet to
          faszysta. Jestem b. ciekaw.
          • longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 18:19
            Nie mogę się doczekać wiosny 2005 w Krakowie na plantach,czemu bo.........
            wtedy zamiast kasztanowych liści będą wisieć komuniści!!!
            • zielonki Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 18:56
              Masz jakieś szczególne plany ?
              • longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 19:07
                Oni się sami będą wieszać!!!/samobójcy/
                • zielonki Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 19:49
                  Nie wierz im.
                  Tylko tak obiecują i jak zwykle później nici.
                  • longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 20:01
                    Oni w genach przekazują sobie kłamstwo i zakłamanie!!!.
                    • Gość: H56 Re: Też przerażasz mnie IP: *.comnet.krakow.pl 04.07.04, 23:54
                      Pinochet uratował swój kraj przed komunistami a Rokita zdradził Polskę oddając
                      ją w lenno Watykanowi /konkordat/. Katol ,komuch, dwa bratanki i do kasy i do
                      szklanki.
                      • zielonki Re: Też przerażasz mnie 05.07.04, 00:01
                        To jaka opcja jest w środku ?
                        Nie odpisuj domyślam się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka