Gość: Pałac Kultury i N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PKiN Re: Krakusy. Zabierzcie Rokitę do siebie. otxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 05:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Rzeczpospolita Krakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 06:24 Z przyjemnością możemy zabrać tylko z większą autonomią Krakowa i okolic w stosunku do lewicowej pozostałej Polski. Proponuję powołanie w krakowie niezależnego organu który uchwalałby własne podatki prawo przepisy dla Galicji. Tzn podatek liniowy,który łatwo by tu przeszedł, bo ludzie w Kraku mają rozum. I stan zatrudnienia który jest tu jeden z najwyższych w kraju jeszcze by się poprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.07.04, 10:48 A wy warszawiaki wybraliscie do parlamentu europejskiego faceta który popiera byłego dyktatora Chile odwiedzał go w Angli jak był internowany facet ten jest jednym z większych morderców własnego narodu mordował komunistów przewrót w Chile kobietom komunistkom puszczano szczury do pochwy ciekawy jestem czy wiesz o jakiego posła chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.comnet.krakow.pl 03.07.04, 11:43 Rokita ma misje do spełnienia, ma zostać prezydentem i przenieść stolicę do Krakowa bo bosie antki sie nie nadajom do rządzenia krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Krakusy. ? 03.07.04, 17:38 Nie udawaj krakusa z takimi bajeczkami urbanowymi. Gdyby nie gen. Pinochet Chile byłoby teraz drugą Kubą. Chyba, że to ci bardziej odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Zielonki masz absolutna racje IP: *.veranet.pl 03.07.04, 22:59 Ten facet (Pinochet) uratowal swój kraj przed rozpadem i komunizmem!!!W pelni sie z Toba zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 12:08 a co brużdzi Ci ? Czyżby warszawka uwielbiała towarzystwo Oleksego.Janika,Błochowiak i spółki. Może Kraków zrobi Wam porządek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.07.04, 13:33 Właśnie! Trzeba się wziąć za ten kraj i zlikwidować to oszołomstwo z warszawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektorat Re: Krakusy. Zabierzcie tego oszołoma Rokitę do s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:01 rokita wlasnie jest spoko gosciu i zrobi porzadek z wszelkimi glupolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkin Chyba będę musiał się logować... IP: *.acn.waw.pl 04.07.04, 01:35 I to wbrew moim zasadom. Bo mi jakieś dziwaki nicki podbierają. Ale co do Rokity to zgoda, jest nieco pokręcony i zupełnie nieskuteczny, robi wokół siebie mnóstwo hałasu, a w środku pusto. Modlę się, żeby Kaszub został premierem, ale szanse nikłe. Rokita to będzie tragedia, konserwa zaprawiona flakami z olejem. A Kamińskiego wybrali bo stał za nim Kaczorek, a Kaczorka lubią bo drogi remontuje i korupcję rozwala. Nawet jeżeli większość działań jest planowana lub pozorna, to ludzie własnie na PiS w Warszawie będą głosować. Co więcej, poparcie dla pisu jest jeszcze większe, bo własnie przez kamińskiego dużo ludzi głosowało na przykład na geremka, zamiast na kogoś z PiSu. Warszawa dodajmy jest politologicznie uznawana za tradycyjnie prawicową i liberalną jednocześnie. Nie narzekajcie Krakusy, bo Warszawiacy pozbyli się z kraju Piskorza i Kamińskiego. Na pięć lat mamy spokój od tych intelektualnych potęg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cet2 cymbał grzmiący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 02:56 Do tej pory sądziłem, że te Zielonki są w miarę niegłupie. W tej chwili (pod wpływem jego opinii o Chile) zmieniam zdanie i stawiam tezę, że są ciemne jak tabaka w rogu. Panie Zielonka, być może Pan w tym swoim geograficznym i mentalnym zadupiu tego nie zauważyłeś, ale na pytanie - czy cel uświęca środki? - przetoczyła się już ogólnocywilizacyjna dyskusja. W jej efekcie uznano, ponad wszelką wątpliwość, że nie uświęca! Bo inaczej, to każdy reżym, przeświadczony o słuszności swych racji (a to zawsze jest względne), miałby pełną legitymację do prześladowań myślących inaczej. I wtedy wszyscy, uznający Zielonki za durne i szkodliwe, mogliby wydać decyzję o ostatecznym rozwiązaniu kwestii Zielonek. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Zostaw żielonki w spokoju !!! 04.07.04, 07:55 Chile ,to był drugi po Kubie poligon,pierwsza udana próba eksterminacji czerwonej zarazy!!!.TAK CZY TAK PINOCHET NIE ZROBIŁ WSZYSTKIEGO,NIE WYTŁUKŁ ICH CO DO JEDNEGO!!!.Co są warci teraz wszyscy wiemy,znowu wczoraj dupsko im się uniosło z gówna w które wpadli swoimi złodziejskimi postępkami?konwencja/.Już się q..... sposobią do nowych wyborów ,co najgorze z ich gęb bije niesamowita pewnośc siebie!!!.A rozbita prawica,żre się o przyszłe stołki ,Prawico !!!,może się okazać że stołki będą niepotrzebne bo komuchy pozbawią Cię dupska/też zresztą opasłego!!!/.QQ.....a co za kraj!!!.Urodziłem się pod ciemną gwiazdą,w mrocznym imperium,w ciemnogrodzie !!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cet2 bądźmy konsekwentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:04 Czy mam przez to rozumieć, że to źle, iż Pinochet (i inni) nie wytłukli czerwonych „co do jednego” i c.a. połowa tej „zarazy” uniknęła eksterminacji? Jeżeli tak, to czy nie powinni mu zawieźć tylko pół tego ryngrafu z Matką Boską - symbolu chrześcijaństwa i katolicyzmu – a z drugą połową poczekać, aż pan generał (lub kto inny) dokończy dzieła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conserva Re: bądźmy konsekwentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:31 U nas by się przydał taki Pinochet. Bo ten generał co był w ciemnych okularach to mu się azymuty popierniczyły. Tak by zrobiono jakąś Berezę Kartuską i byłoby święto! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: cymbał grzmiący 04.07.04, 14:50 1. Jest jeszcze nadzieja jako że tylko krowy nie zmieniają zdania. 2. Z zagadnień geograficznych zwrócę uwagę iż Zielonki to miejscowość podkrakowska, a Zielonka jest pod warszawą, a to duża różnica. 3. Postawiłeś tezę sprzeczną samą w sobie. Dlaczego otóź cel uświęcający środki raz jest dobry (Aliende) a raz niedobry (Picochet). Jeśli by rozumować, że przecież Alliende doszedł do władzy w sposób demokratyczny a Pinochet nie to jak się odnieść do Hitlera z jednej strony czy Jaruzelskiego z drugiej. Zagadnienie jest dużo bardziej rozległe i dotyczy zagadnień stosowania przemocy w życiu społeczeństw w ogóle i jej sankcjonowania. Jeśli by rozumować konsekwentnie że cel nie uświęca środków to co mamy zrobić z więźniami, że nie wspomnę o karze śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawojek faktyczie zaszkodzily rokicie, kontakty z lepperem IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:51 jacys tacy podobni sie zrobili, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Zielonki ? przerażasz mnie IP: *.comnet.krakow.pl 04.07.04, 16:04 Pinochet to faszysta. Hitler zabijał komunistów i Żydów z błogosławieństwem i przy pomocy kościoła katolickiego to jest dobry. Stalin zabijał faszystów i katolików ,więc jest zły.Qrwa jak Wy to godzicie? mordercy zawsze będą mordercami niezależnie jaką mają orientację polityczną ,wyznanie, narodowość, zawód, wykształcenie, pozycję społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 16:26 H56 chyba nie uważnie czytasz tekst pisany bo twoje wnioski nie mają nic wspólnego z wcześniejszą polemiką. A swoją drogą to pamiętasz gdzie i kiedy powziołeś informacje, że Pinochet to faszysta. Jestem b. ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 18:19 Nie mogę się doczekać wiosny 2005 w Krakowie na plantach,czemu bo......... wtedy zamiast kasztanowych liści będą wisieć komuniści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 19:07 Oni się sami będą wieszać!!!/samobójcy/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 19:49 Nie wierz im. Tylko tak obiecują i jak zwykle później nici. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Też przerażasz mnie 04.07.04, 20:01 Oni w genach przekazują sobie kłamstwo i zakłamanie!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Też przerażasz mnie IP: *.comnet.krakow.pl 04.07.04, 23:54 Pinochet uratował swój kraj przed komunistami a Rokita zdradził Polskę oddając ją w lenno Watykanowi /konkordat/. Katol ,komuch, dwa bratanki i do kasy i do szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Też przerażasz mnie 05.07.04, 00:01 To jaka opcja jest w środku ? Nie odpisuj domyślam się. Odpowiedz Link Zgłoś