IP: 159.107.89.* 21.03.02, 13:33
Witajcie!

Może ktoś mi podpowie gdzie w Krakowie można się zatrzymać na dwa-trzy dni.
Chcemy tam wpaść po Wielkanocy ale zupełnie nie mamy pomysłu na nocleg.
Nie ma to być super hotel, ale też raczej nie wspólna sala w schronisku.

Dzięki i pozdrawiam,

Ris
Obserwuj wątek
    • Gość: Yogy Re: Nocleg IP: 213.25.103.* 21.03.02, 13:38
      Dworzec PKP jest otwarty na zgłoszenia jak brama od stodoły. Nocleg kosztuje
      bochenek chleba serek bieluch.

Tak n serio, to na ul. Oleandry jest schronisko PTTK, a na ul. Westerplatte
      jest hotel PTTK. Zostają jeszcze kanały ciepłonicze i bary mleczne :)
      • muzaaa Re: Nocleg 21.03.02, 16:45
        Yogy alez Ty masz dowcip.
        Z tanich noclegow pozostaje "Zaczek" i polecam zrobic wczesniej rezerwacje.
        Jest blisko Rynku i wcale nie jest tam tak zle:)
        • Gość: MICHAL Re: Nocleg IP: *.skane.se 27.03.02, 05:28
          Ryszard
          Ja wybieram sie do Krakowa 16 kwietnia.Zatrzymam sie w Hotelu Saskim.
          Pozdrawiam Michal.
          • mikolaj7 Re: Nocleg 27.03.02, 14:27
            Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Ryszard
            > Ja wybieram sie do Krakowa 16 kwietnia.Zatrzymam sie w Hotelu Saskim.
            > Pozdrawiam Michal.

Ris jest normalny.
            • muzaaa Re: Nocleg 27.03.02, 15:00
              Michal, Hotel Saski jest bardzo przyjemny i wcale nie jest tani. Noc w pokoju
              dwuosobowym z lazienka kosztuje 360 zl.
              Czy zalozyciel watku wlasnie czegos takiego szuka?:)
              • mikolaj7 Re: Nocleg 27.03.02, 19:51
                muzaaa napisał(a):

> Michal, Hotel Saski jest bardzo przyjemny i wcale nie jest tani. Noc w pokoju
                > dwuosobowym z lazienka kosztuje 360 zl.
                > Czy zalozyciel watku wlasnie czegos takiego szuka?:)

MICHAL szuka drugiej osoby do pokoju... nie zauwazylas
                jeszcze?
    • Gość: beatak Re: Nocleg IP: *.tele2.pl 27.03.02, 15:39
      Z tańszych hotelowych noclegów w Krakowie:
      sprawdzałam jakiś czas temu, wieć ceny mogły się zmienić - pokój dwuosobowy
      1/ Krakowiak, ul. Armii Krajowej 9 ( koło miasteczka studenckiego) tel. 637 73 04 cena około 128, 40 zł za pokó
      (chyba), bez sniadania
      2/ Dom Turysty (centrum - niedaleko Dworca) cena ok 220 zł pokój ze śniadaniem tel. 422 95 66
      3/ Krakus, ul. Nowohucka ( daleko od centrum) (b. wysoki standard) ok. 200 zł ze śniadaniem tel 652 02 02
      4/ Pensjonat, na ul. Siemaszki 44, tel: 416-25-39

Aha, jest jeszcze mozliwośc skorzystania z noclegów w Wojewódzkim Ośrodku Doradztwa Rolniczego w
      Krakowie na ul. Meiselsa ( blisko Wawelu, stsounkowo tanio, ale łazienki na korytarzu).
      • mikolaj7 Re: Nocleg 27.03.02, 19:50
        Gość portalu: beatak napisał(a):

> Z tańszych hotelowych noclegów w Krakowie:
        > sprawdzałam jakiś czas temu, wieć ceny mogły się zmienić - pokój dwuosobowy
        > 1/ Krakowiak, ul. Armii Krajowej 9 ( koło miasteczka studenckiego) tel. 637 73
        > 04 cena około 128, 40 zł za pokó
        > (chyba), bez sniadania
        > 2/ Dom Turysty (centrum - niedaleko Dworca) cena ok 220 zł pokój ze śniadaniem
        > tel. 422 95 66
        > 3/ Krakus, ul. Nowohucka ( daleko od centrum) (b. wysoki standard) ok. 200 zł z
        > e śniadaniem tel 652 02 02
        > 4/ Pensjonat, na ul. Siemaszki 44, tel: 416-25-39
        >
        > Aha, jest jeszcze mozliwośc skorzystania z noclegów w Wojewódzkim Ośrodku Dorad
        > ztwa Rolniczego w
        > Krakowie na ul. Meiselsa ( blisko Wawelu, stsounkowo tanio, ale łazienki na kor
        > ytarzu).

ludzie, co wy mu tak dajecie adresy do jakich
        polprzytulkow? hotel to hotel. jest fortuna, jest pelno
        innych w centrum. 3 gwiazdki wystarcza, ale po co dawac
        mua dresy gdzies, gdzie bedzie do dupy, a on przeklnie
        potem cale forum, he?
        • Gość: MICHAL Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: *.swipnet.se 27.03.02, 20:23
          Ceny hoteli w Posce poszly bardzo w dol.Jedynka w Saskim to 135 zl za noc.
          Dwojka niewiele wiecej.Ceny podane na internecie sa nieaktualne.
          Nalezy zadzwonic do recepcji hotelu.Ceny rzeczewiste sa duzo nizsze.
          Turysci zagraniczni niezbyt sie do Polski garna.
          A polaczki typu mikojalsiodmy nie maja kasy.
          • Gość: peteen Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 21:29
            fakt, cioty z zagranicy mają, w końcu zarobili na swoich usługach
            • Gość: Tomaszek Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: 192.168.2.* 27.03.02, 21:43
              Michał ma rację, ceny poszły w dół, choć tego nie widać w cennikach. Ja co
              tydzień gdzieś jeżdżę po Polsce. Ostatnio byłem we Wrocławiu i wytargowałem w
              Hotelu Wrocław (standard naszego tzw Holideja przy Armii Krajowej)cenę za
              jedynkę 180 za dobę ze śniadaniem (super!). Trzeba po prostu się targować i
              nie przejmować się, że hotel drogi i luksusowy. Większość hoteli, w tym
              krakowskie, stoją teraz puste. Lubię też Ibisy, mam nawet ich kartę
              dyskontową, ale w weekendy są naprawdę tanie- jak na przyzwoity standard pokoi
              (musisz jednak mieć swój szampon do włosów).
              • Gość: MICHAL Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: *.swipnet.se 28.03.02, 06:10
                Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> Michał ma rację, ceny poszły w dół, choć tego nie widać w cennikach. Ja co
                > tydzień gdzieś jeżdżę po Polsce. Ostatnio byłem we Wrocławiu i wytargowałem w
                > Hotelu Wrocław (standard naszego tzw Holideja przy Armii Krajowej)cenę za
                > jedynkę 180 za dobę ze śniadaniem (super!). Trzeba po prostu się targować i
                > nie przejmować się, że hotel drogi i luksusowy. Większość hoteli, w tym
                > krakowskie, stoją teraz puste. Lubię też Ibisy, mam nawet ich kartę
                > dyskontową, ale w weekendy są naprawdę tanie- jak na przyzwoity standard pokoi
                > (musisz jednak mieć swój szampon do włosów).

Tomaszek, to naprawde mozna sie targowac w recepcji hotelu?No no

• Gość: Dora Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.03.02, 21:35
            a skąd wiesz ze mikołaj7 nie ma kasy? wydaje sie że ją ma bo jest rozsądny i
            oszczedny.A polaczkiem to sam jesteś
            Dora
            • Gość: MICHAL Re: Nocleg bez mikolajasiodmego IP: *.swipnet.se 28.03.02, 06:11
              Gość portalu: Dora napisał(a):

> a skąd wiesz ze mikołaj7 nie ma kasy? wydaje sie że ją ma bo jest rozsądny i
              > oszczedny.A polaczkiem to sam jesteś
              > Dora

mikolaj siodemka cos tam zarobi na plantach troche kaski ma

• muzaaa Re: Przestancie:) 28.03.02, 14:44
                Dokuczacie sobie jak dzieci. Ani jeden ani drugi nie ma racji. Po co Wam te
                przekomarzania? Mikolaj jest jeszcze uczniem wiec nie pracuje zawodowo. A Ty
                Michal ile masz lat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka