srubka1 07.08.03, 13:09 Mam infekcję dróg moczowych. Biorę palin i jadę na wakacje.Na ulotce jest napisane, że nie mogę się opalać. A ja bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: czy ktoś się opalał biorąc palin IP: *.sdh.ca 07.08.03, 16:59 Niektore leki i ziola zwiekszaja wrazliwosc skory na swiatlo sloneczne. Czy ktos sie opalal np po wypiciu dziurawca. Z pewnoscia, ale tylko niektorzy z nich dotad zyja by o tym opowiadac (w literaturze jest opisanych kilka przypadkow zgonow u ludzi, ktorzy laczyli dziurawiec z opalaniem). Pozdr i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnulek Re: czy ktoś się opalał biorąc palin 08.08.03, 00:16 zajrzyj tu: www.derma.pl/derma/nr2/wolska.pdf wlasnie znalazlam ten link na sieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: czy ktoś się opalał biorąc palin IP: *.vc.shawcable.net 07.08.03, 23:35 srubka1 napisała: > Mam infekcję dróg moczowych. Biorę palin i jadę na wakacje.Na ulotce jest > napisane, że nie mogę się opalać. A ja bardzo bym chciała. Mam przykre doswiadczenie z opalaniem. Florida - w ciagu jednego dnia sie spalilem tak iz myslalem iz wyladuje w szpitalu, ale jakos sie obeszlo bez tego. Trzeba uwazac na te rzeczy, gdyz mozna sobie raczej zaszkodzic. Niektorzy twierdza ze najdluzsze opalanie powinno trwac tylko kilkanascie minut dziennie. A wiec badz ostrozna. Odpowiedz Link Zgłoś