Gość: Tomek IP: 81.219.145.* 12.04.13, 12:36 Macie problem z zalogowaniem się na portal edukacyjny? Pokazuje mi ze nie ma takiego zarejestrowanego nr PESEL.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madame Duuuulska Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc w... IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.13, 12:50 Pani Prezydent caly czas zapewnila ,ze nie ma problemu z przedszkolami!!!!!!Rodzice caly czas alarmowali , ze brakuje ! !!!Pani Prezydent wiedziala lepiej ! PROPONUJE KIEROWAC TELEFONY DO KANCELARII PANI PREZYDENT Z ZAPYTANIAMI O WOLNE MIEJSCA ,moze wtedy zrozumie ,ze nie dziala kompetenie !!! W Krakowie sa wolne budynki po zlikwidowanych szkolach mozna bylo je przystosowac na przedszkola tylko zawsze Pani Prezydent mowila ,ze nie ma pieniedzy!!!!!!Dziwne ,ze w tym samym czasie byly pieniadze na inne inwestycje ...., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tablo dyrektor Adamczyk do odwołania!!! IP: *.server4you.de 12.04.13, 12:53 Jest bałagan bo tak pracuje wydział edukacji. Jak dyrektorem wydziału edukacji był Żądło to było źle, potem dyrektorem została Korfel-Jasińska i wtedy było jeszcze gorzej, od pół roku dyrektorem jest jakiś Adamczyk i okazało się może być jeszcze gorzej - on to szczyt niekompetencji... Szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego. Dno osiągnął Adamczyk, teraz najwyższy czas się odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 12.04.13, 12:57 Tak. Formularz zrobiłam w ten dzień, kiedy się pojawił, a potem już nie mogłam się zalogować, bo taki właśnie komunikat otrzymałam. Do tego jeszcze zorientowałam się, że w pdf nie pokazał się adres e-mail, mimo iż go podałam. Podejrzewam, że później naprawili ten błąd, jednak mój mail nie został zapisany w bazie i przez to nie dostałam informacji o przyjęciu. A raczej o nieprzyjęciu - na drzwiach przedszkola wyczytałam, że moja córeczka (ur. grudzień 2010) nie dostała się nigdzie, a na tej samej liście były też dzieci urodzone w 2009.. Gdzie my żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.nsystem.pl 12.04.13, 17:53 2009 tzn. że dostały się dzieci starsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 12.04.13, 23:44 Napisałam, że na liście nieprzyjętych były też dzieci z 2009 r. Czyli nie dostały się również 4 latki. A dostały się młodsze od nich 3 latki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc w... IP: *.admin.pk.edu.pl 12.04.13, 13:58 Moje starsze dziecko dostalo się w jednym przedszkolu, a młodsze w przedszkolu po drugiej stronie miasta!!!! Mimo, ze rodzeństwa się nie rozdziela. Mimo, ze przy wypelnianiu kart zapisu wpisywaliśmy ich numery pesel (żeby było ciekawiej to te dane się nie drukowaly potem!!! były tylko i wyłącznie wprowadzone w system, ale jak drukowaliśmy karty zapisu, to tych pól w ogole nie było!!!) I co mamy teraz zrobić.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.tktelekom.pl 12.04.13, 14:19 Pomijając rzecz oczywistą jaką jest zasada, że Rodzeństwa się nie rozdziela, to dlaczego wybrałaś przedszkole na drugim końcu miasta??? Przecież mogłaś wybrać dwa najbliższe przedszkola pierwszego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 12.04.13, 14:56 Bo może być jedno najbliżej domu, drugie najbliżej pracy? Puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: *.tktelekom.pl 12.04.13, 14:58 Puk, puk. To o co to halo??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelina Re: Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc IP: 193.193.70.* 12.04.13, 19:06 U mnie to samo jedna w jednym a druga w innym niby 2 km od siębie ale odprowadzenie dzieciaków do dwóch rano to spore utrudnienie. Nie wiem co teraz bo żadna z pań dyrektor nie chce ( nie może) pomóc jakoś rozwiązać ten problem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_NH Uwaga rodzice! Błędy na liście wolnych miejsc w... IP: *.multi-play.net.pl 12.04.13, 18:11 Jestem ciekaw co ta stara "rura" musi zrobić, żeby ją Majcherek wywalił na zbity pysk ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx nie dostała się... IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 12.04.13, 19:43 Moja córeczka ( 2009) w ubiegłym roku nie dostała się, bo przyjęty 5 i 6 latki. Po wielu przebojach zostałyśmy same i nie ukrywam , że cieszyła mnie myśl na to, iż chociaż o przedszkole będzie być może łatwiej. Jak udowodnić , że jestem samotną matką? Nigdzie nie ma szczegółów dzwonię zatem do przedszkola: proszę mieć akt urodzenia matki z adnotacją, iż jest panną. USC w innym mieście: co ten Kraków wymyśla, od ubiegłego roku jest przepis mówiący o tym, iż na aktach urodzenia nie można robić żadnych adnotacji. telefon do przedszkola, przekazałam inf, proszę zatem mieć to co wystawią. Czekałam 3 tyg na papier, doszedł w wielki piątek po 18.... zatem czekamy do 2 kwietnia. Podanie złożyłam, coś tam nosem kręcono, że nie taki jednak ten papier więc dzwonię do USC i rozmawiamy na 3głosy: ja, przedszkole, USC. Przedszkole tłumaczy cóż to za papier ma być....jest 2 kwiecień. Przedszkole przyjmuje ode mnie podanie, podpisy i tyle. Po ten dodatkowy papier się upomniałam, USC dosłało, Pani dyr mówi: proszę donieść chociaż i tak z tego co pamiętam jest Pani wpisana jako samotna matka. 5 kwietnia wystawiony papier, zawiozłam we wtorek 9, bo dotarł 8 a pani dyr mówi, że może być jutro. Dziś okazuje się, że moje dziecko ma 36 pkt, bo jednak pani dyr nie wpisała tego co było w podaniu, tego co zostało zaakceptowane i o czym wiedziałam. Poza tym ,że nie oznaczyła mnie tak jak w podaniu to nie uwzględniła też zaświadczenia o zatrudnieniu...... Zostałam zatem na kolejny rok odesłana.....tak, córka jest wpisana na listę rezerwową ( rok temu była na pozycji nr 2 i się nie udało), w tym roku pani dyr nie bierze pod uwagę kolejności na liście rezerwowej ale inny wyznacznik, którego jeszcze nie ustaliła i na chwilę obecną nie może mi powiedzieć czym będzie się kierować wybierając dzieci z listy ( jeśli w ogóle ktoś z tej listy wejdzie). Czyli można podanie napisać a ktoś inny i tak zrobi z tym co zechce........ Odpowiedz Link Zgłoś