Gość: olala IP: *.jtb.pl 26.09.04, 23:23 kto byl i mu sie podobalo????? mnie baaaardzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: sacrum profanum- requiem 27.09.04, 00:10 muzyka- swietna, to oczywiste. oprawa- ciekawe, niektorzy znajomi krytykowali "ufo"- ale to mialo atmosfere... no i to kyrie eleison... mrrr Odpowiedz Link Zgłoś
serta sacrum profanum- requiem 27.09.04, 00:32 aaa ! no nie denerwujcie mnie nawet! bo tez mialam tam byc :/ fakkk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: sacrum profanum- requiem 27.09.04, 02:46 No nawet spoko, wstęp z tymi suwanymi maszynami był ekstra, tylko trochę za długi - w pewnym momencie zaczęło się to robić nudne. Wizualizacje do kitu :/ Klimat miejsca kapitalny, "nutka całkiem si" ;) Całość oceniam pozytywnie. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: sacrum profanum- requiem IP: *.mofnet.gov.pl 27.09.04, 17:19 było ciekawie, fakt swiatła na suwnicach i dźwięk za długo męczące, koncert znakomity. a tak dodatkowo to niezłe miejsce na podobne monumentalne widowiska dla tylu ludzi, które mogą przyciagnąć jak teraz komplety. podkreślić trzeba swietną organizację. za rok chcę znowu pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 01:47 z tego co eminowa zeznała pom ijmprezie to orkiestra słabiutka, oj słabiutka a spektakl i owszem, jako nowość w Krk to całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: sacrum profanum- requiem 28.09.04, 16:45 no tak... w koncu to tylko orkiestra z filharmonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:09 klymenystra napisał: no tak... w koncu to tylko orkiestra z filharmonii to wszystko wyjaśnia! ja słuchu nie mam, ale miałem kiedyś nieprzyjemnośc słyszeć filharmioników krakowskich fałszowali... jesli ja to słyszałem, tzn ze naprawde źle grają Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: sacrum profanum- requiem 29.09.04, 07:33 O Boże! Nie masz słuchu? A cóżeś z nim zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: sacrum profanum- requiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:37 ja? nic! słoń mi rozdeptał co do atomu słysze tylko kiedy klaszczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: sacrum profanum- requiem 29.09.04, 11:07 Ale rozumiesz, co do Ciebie mówią? Poznajesz głos konkretnych osób? Jeśli tak, to masz norrrrmalny słuch, nadający sie do słuchania muzyki. Trzeba tylko nauczyć się słyszeć plasycznie i precyzyjnie, tak jak się ogląda dzieło sztuki (obraz, rzeżba). Te pieprzoty o słoniach, o 1. stopniu muzykalności, itd, to jest typowo polska specjalność, nigdzie indziej nie spotykana. W Czechach a nawet w Rosji (jakoś dreszcz mnie przeszedł) nikomu by nie przyszło do głowy uważać upośledzenie słuchu za normę po to tylko, żeby móc stwierdzić, że jest się kaleką. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś