Gość: nemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:17 ????????????????????????chcemy tam zrobic wesele wprawdzie terminy pozajmowane juz do końca X ale moze warto poczekac??miał tam ktos wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Odradzam IP: *.crowley.pl 10.02.05, 01:47 Słyszałam od znajomych złe rzeczy ale nie pamiętam szczególów. Zważywszy na to, że oni nie są zbyt wybredni to musiało na tym weselu być niefajnie. Raz tam jadłam i nie było to dobre. A wystrój mocno pretensjonalny - dla lubiących małomiasteczkową pseudoelegancję miejsce w sam raz. U schyłku komuny tak wyobrażano sobie haj lajf i bą tą. Bleee... Te pozajmowane terminy to musi być chwyt marketingowy, po paru minutach okaże się, że "dla tak specjalnych klientów to da się coś zrobić"... Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Absolutnie się nie turbuj tym wątkiem 10.02.05, 09:11 Niejaki Nemo, prawdopodobnie osoba związana z tym lokalem, zakłada juz po raz trzeci identyczny wątek, jakby sądził, że przez miesiąc, czy dwa, ludzie zmienią zdanie o jego przybytku Najlepszy jest fragment o rezerwacji do października, ale że warto poczekać - :) Odpowiedz Link Zgłoś
monw Re: Odradzam 19.02.05, 17:22 Super miejsce,jedzenie i atmosfera... Jedno co mnie zraziło to płatne Walentynki 50,oo od pary... Trochę niepoważne posunięcie dla tego typu knajpy... Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Odradzam 22.02.05, 23:52 monw napisała: > Super miejsce,jedzenie i atmosfera... Nie przeszkadzał Ci ten wieśniacki, pseudoelegancki wystrój? Pretensjonalne to do bólu. Powinni jeszcze grać discopolo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Absolutnie się nie turbuj tym wątkiem 11.02.05, 10:41 to jeżeli naprawde szukasz informacji o tym lokalu to pogrzeb troche na tym forum. Wątków o " oberży...." było już pewnie kilkanaście. A jeżeli jednak jesteś z tym miejscem związany to odpuść sobie, bo tu sobie reklamy nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś