Gość: sadik IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 15.07.05, 17:59 czy ktos byl w hotelu w Hurghadzie - Sea Garden? co to za hotel? fotki ze stron www juz widzialem, bardziej interesuja mnie opinie turystow ktorzy tam byli, dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: pytanie 15.07.05, 18:47 Opinie znajdziesz na forum Hotele w Egipcie. O tym, o ktory pytasz jest tez troszke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! 15.07.05, 18:47 A takie masz powyżej. Ponieważ jesteś jak widzę leniem, podam Ci od razu link do wątku o tym hotelu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13355062 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadik Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 15.07.05, 19:33 OKI sorki ale czy nikt nie byl nigdy w tym hotelu?? tamte widzialem - niewiele napisane, czyzby byl on nieciekawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.07.05, 09:48 Ty przestan wszystkich od leniow wyzywac, tylko zajrzyj najpierw czy informacje w watku ktory podajesz nie sa np. z 2003 roku. A nam chodzi o aktualne od osob ktore bly w tym roku. pozdrawiam Karol P.S. Mnie tez ie nazywaj leniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! 16.07.05, 09:55 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Ty przestan wszystkich od leniow wyzywac, tylko zajrzyj najpierw czy informacje > w watku ktory podajesz nie sa np. z 2003 roku. A nam chodzi o aktualne od osob > ktore bly w tym roku. A co broni Stefanie tam zapytać o nowe informacje? PRZECIEŻ TO WŁAŚNIE FORUM O HOTELACH! Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadik Re: pytanie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.07.05, 10:00 Dzieki Stefan - interesuja mnie wlasnie opinie z tego roku bo przeciez przez pare lat wszystko moze sie zmienic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: pytanie IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.07.05, 12:35 Luzik. Mam ta wade (a moze zalete), ze nie lubie jak ktos mnie poucza ! Tymbardzej jak widze, ze robi to masowo :) pozdrawiam Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
agneshrg Re: pytanie 16.07.05, 13:41 Jezdze do tego hotelu regularnie. Jest maly, rodzinnie prowadzony, czysty!!!. Wole pokoje w czesci glownej niz w dwoch bocznych skrzydlach. Stosunkowo nowy. Porocz basenu i lezakow nie ma nic wiecej, wiec na sporty i animacje takie jak w typowych resortach nie ma co liczyc. Sniadania- tzw rozszerzone kontynentalne czyli ser, wedlina, musli, jogurt, owoce, ale juz np omlety czy jajecznice mozna dodatkowo zamowic, kolacje bufet do wyboru-wybor skromny ale za to bardzo pyszne i codziennie co innego. O jakosci jedzenia moze swiadczyc to ze codziennie jada w restauracji razem z goscmi dyrektor i jego syn. Problem jest z plaza, bo chodzi sie albo do Papas Beach ( recepcja daje wejsciowki na caly czas pobytu wiec za wejscie na dyskoteke tez sie nie placi) albo na publiczna obok. Jesli chcesz wiecej info prosze na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadik Re: pytanie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.07.05, 13:57 Wielkie dzieki za info, podaje adres internetowy tak jak mowiles: andiwr@interia.pl, moze masz jakies wlasne foto z tego hotelu, kiedy byles tam ostatni raz? Odpowiedz Link Zgłoś