Dodaj do ulubionych

Tyson -Lewis

IP: *.krakow.pl 08.06.02, 22:51
U nas ta walka jest o 2.30 :) Ale postaram sie oglądnąć...Relacja na żywo w TVP
2...
Obserwuj wątek
    • Gość: PROKOCIM Re: Tyson -Lewis IP: *.client.attbi.com 08.06.02, 22:58
      Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> U nas ta walka jest o 2.30 :) Ale postaram sie oglądnąć...Relacja na żywo w TVP
      >
      > 2...

ale ci dobrze. u nas chca 55 zielonych. daje sobie spokoj
      • muzaaa Re: Tyson -Lewis 08.06.02, 23:17
        Prokocim, ale jakbys mial czterech dodatkowo kolegow i kazdy zrzucilby sie po
        dziesiec, to nie byloby tak zle.
        Ja kolegow nie mam i tez sobie dam spokoj:( Tutaj to kosztuje piec dolarow
        mniej.
        • prokocim1 Re: Tyson -Lewis 08.06.02, 23:26
          muzaaa napisał(a):

> Prokocim, ale jakbys mial czterech dodatkowo kolegow i kazdy zrzucilby sie po
          > dziesiec, to nie byloby tak zle.
          > Ja kolegow nie mam i tez sobie dam spokoj:( Tutaj to kosztuje piec dolarow
          > mniej.

Nie byloby ale jak walka potrwa 10 sekund to i tak sie nie oplaca.
          Pamietam jak ludzie kleli po walce Goloty z Lewisem.
          I jakie 5 dolarow mniej? W USA tylko pay-per-view bedzie robic transmisje na zywo.
          Wszedzie jest 54.95 + tax. To jedyna stacja ktora ma prawo do eksmisji na zywo.
          Muzzaaaaaaa, ty lepiej naucz sie klamac.
          • muzaaa Re: Tyson -Lewis 08.06.02, 23:28
            Moze bylam zle poinformowana:) Nie klamie i nie bede sie tego uczyc:)
            • Gość: PROKOCIM Re: Tyson -Lewis IP: *.client.attbi.com 09.06.02, 01:55
              muzaaa napisał(a):

> Moze bylam zle poinformowana:) Nie klamie i nie bede sie tego uczyc:)

pozdr
              • Gość: Magazyn Re: Tyson -Lewis IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 07:26
                Walka trwala 8 rund.55 bakow to sporo a nie wszyscy lubia ten sport(?).
                Prokocim, muzaa nie klamie.Do wczoraj mozna bylo kupic za 5 taniej.
                Ja przyznam sie szczerze nie spodziewalem sie takiego rozstrzygniecia.Dobrze,ze
                nie postawilem kasy bo bylbym do tylu!
                Bonzai, Ty jako "stary samooray" ocenisz walke trafnie i boksreow tez.Lewis to
                naprawde dobry bokser jest, prawda?
                A ze tvp2 kupila te walke? Narod nie ma chlebusia to trzeba igrzyska
                fundowac,dobre.
                Czy wiecie kochaniency,ze w Naszym kraju ministerstwo sportu i edukacji czy
                jakos tam ale wiecie oczym mowie przeznacza wiecej pieniedzy na finansowanie
                naszych zawodowych,pozal sie Boze, pilkarzy niz na edukacje mlodziezy!!!
                Wiedzielista o tym? I sa to pieniadze 2 razy wieksze?!
                Pozdrawiam optymistycznie slowami Andrzeja Frycza Modrzewskiego:"Takie beda
                Rzeczpospolite jakie mlodziezy chowanie".Chyba sie nie pomylilem w cytacie?
                SAYONARA!
                • kuba203 Re: Tyson -Lewis 09.06.02, 09:39
                  Gość portalu: Magazyn napisał(a):

> Czy wiecie kochaniency,ze w Naszym kraju ministerstwo sportu i edukacji czy
                  > jakos tam ale wiecie oczym mowie przeznacza wiecej pieniedzy na finansowanie
                  > naszych zawodowych,pozal sie Boze, pilkarzy niz na edukacje mlodziezy!!!
                  > Wiedzielista o tym? I sa to pieniadze 2 razy wieksze?!

Cóż, nie wiedziałem, prawdę mówiąc, ale to tylko potwierdza moją tezę:
                  ŁYBACKA DO PIACHU!!!
                  • Gość: Lybacka Re: Tyson -Lewis IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 10:07
                    KUBA203 DO PIACHU!!!!
                    • Gość: bonzaj Re: Tyson -Lewis IP: *.krakow.pl 09.06.02, 11:06
                      Gala zaczęłą sięwłaściwie o 2.50 i trwała bodajże do 6 rano...Ustawiłęm sobie
                      budzik ale zaspałem i nie uwierzycie ,bo obudziłem sie o 5 i jak włączyłem TV
                      to akurat wyprowadzali Tysona na ring :).No więc pomimo żę byłem w stanie
                      bardziej niżśpiącym to jednak walke obejżałem...I runda to praktycznie same
                      klincze zero boksowania .choć to najlepsza runda w wykonaniu Tysona.Lewis
                      ewidentnie chciał go przeczymać.Póżniej Tyson jakby stanął i tylko co jakiśczas
                      próbował udeżać z sierpa :).Lewis trafiał coraz celniej a Tyson był coraz
                      bardziej zamroczony...No i w końcu w 8 rundzie Lewis ulżył "żelaznemu Mike'owi"
                      i powalił go na deski ...
                      • Gość: magazyn Re: Tyson -Lewis IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 14:35
                        Wyglada wiec,ze po "Bestii".Mocny w gebie i nic pozatym w tej chwili.
                        Czy odstawia go na "bocznice?" Prawdopodobnie nie,bo kase idzie przy nim
                        zarobic,tylko kogo nastepnego jemu i gawiedzi podstawia?
                        Nie zaluje wiec,ze nie ogladalem tej "sarpacki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka