Gość: kubapowiatowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:55 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675304.html serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675304.html Ja bardzo przepraszam, ale kto - jak nie on, i kiedy - jak nie teraz?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popraweczka Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:58 Ja bardzo przepraszam, ale z drugim linkiem coś mi się popitoliło. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675356.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbao Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.autocom.pl 26.04.05, 14:11 OWSIAK do OWSA !! jakoś tak mi się pomyślało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy koń to by się uśmiał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:48 Ja Cię Renatko bardzo przepraszam, ale my tu o poważnych sprawach, a nie o hippice. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Owsiak na prezydenta!!! 26.04.05, 15:15 Owsiak nie może być prezydentem wszystkich Polaków. Ma złe stosunki z Przystankiem Jezus... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Owsiak na prezydenta!!! 26.04.05, 15:20 Nie takie złe. Oba przystanki są na żądanie. Niech tylko tych ludzi z błota z Łudstoku nie zrobi ministrami w Pałacu Prezydenckim. mrug napisał: > Owsiak nie może być prezydentem wszystkich Polaków. > Ma złe stosunki z Przystankiem Jezus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy przystanek wostok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:59 Ja bardzo przepraszam, ale każda inna fundacja może być tylko lepsza. Co do polityki wewnętrznej, to będzie git, bo Owsiak byle kogo nie bierze. A co do zagranicznej, to jutro Przystanek Mińsk, a pojutrze... aż strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H27 A Genowefa Pigwa na premiera! IP: *.crowley.pl 26.04.05, 18:10 I jeszcze kubapowiatowy do cyrku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy a Krzemionki to pies?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:29 Ja przepraszam, ale cyrk to jest bardzo szlachetna dziedzina sztuki. Pod warunkiem, że słonie są prawdziwe, clowny wysportowane, a małpy młode i wesołe. Bo nie ma nic bardziej przygnębiającego, jak smutna stara małpa. A co do wiktorów, to zamiast mnie zawstydzać, powinieneś zwrócić lokalnie patriotyczną uwagę na fakt, że nie dostał go żaden z naszych! A przecież temu ugrzecznionemu facecikowi z wąsikiem to się należy jak nic. Chociażby za wytrwałość. Temu drugiemu, milusiemu - też. Nie mówiąc o takim nabzdyczonym młodym rumcajsie, od lat zapie_dajalącym z tą kamerą, a to nielekki sprzęt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Owsiak na prezydenta!!! 27.04.05, 11:14 > Ja bardzo przepraszam, ale kto - jak nie on, i kiedy - jak nie teraz?! zgoda teraz, ale tylko Ona: Doda na Prezydentkę, jest wysoce inteligentna, ma estetycznie wyglądającego męża, nie daje się zapędzić w narożnik w dyskusjach, jest z reprezentantką uciśnionej mniejszości kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy trudna sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:53 Ja bardzo przepraszam, ale w tej sprawie koniecznie trzeba się skonsultować z Gulczasem, Florkiem i Rutkowskim. Oraz z opinią publiczną, może przez audio – tele? No i ciekawe, co na to rada miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Gulczasem, Florkiem i Rutkowskim??? 27.04.05, 12:24 nie wiem kto zacz, a Rada naszego Miasta? pozdrawiam z sympatią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:36 Owsiak na prezydenta, Doda conajwyżej na premiera, chociaż tu widziałbym wieloletnią współpracownicę Jurka jeszcze z czasów programu "Róbta co chceta" - równie wielce inteligientną i elokwentną Agatkę Młynarską. Dodę widziałbym w roli ministra PENiS. OOOps, przepraszam, oczywiście MENiS :-) Odpowiedz Link Zgłoś