Dodaj do ulubionych

Owsiak na prezydenta!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:55
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675304.html
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675304.html

Ja bardzo przepraszam, ale kto - jak nie on, i kiedy - jak nie teraz?!

Obserwuj wątek
    • Gość: popraweczka Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:58
      Ja bardzo przepraszam, ale z drugim linkiem coś mi się popitoliło.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2675356.html
    • Gość: bilbao Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.autocom.pl 26.04.05, 14:11
      OWSIAK do OWSA !!

jakoś tak mi się pomyślało
      • Gość: kubapowiatowy koń to by się uśmiał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:48
        Ja Cię Renatko bardzo przepraszam, ale my tu o poważnych sprawach, a nie o
        hippice.
    • mrug Re: Owsiak na prezydenta!!! 26.04.05, 15:15
      Owsiak nie może być prezydentem wszystkich Polaków.
      Ma złe stosunki z Przystankiem Jezus...
      • kapturak Re: Owsiak na prezydenta!!! 26.04.05, 15:20
        Nie takie złe. Oba przystanki są na żądanie.
        Niech tylko tych ludzi z błota z Łudstoku nie zrobi ministrami w Pałacu
        Prezydenckim.

mrug napisał:

> Owsiak nie może być prezydentem wszystkich Polaków.
        > Ma złe stosunki z Przystankiem Jezus...
        • Gość: kubapowiatowy przystanek wostok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:59
          Ja bardzo przepraszam, ale każda inna fundacja może być tylko lepsza. Co do
          polityki wewnętrznej, to będzie git, bo Owsiak byle kogo nie bierze. A co do
          zagranicznej, to jutro Przystanek Mińsk, a pojutrze... aż strach pomyśleć.
    • Gość: H27 A Genowefa Pigwa na premiera! IP: *.crowley.pl 26.04.05, 18:10
      I jeszcze kubapowiatowy do cyrku!
      • Gość: kubapowiatowy a Krzemionki to pies?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:29
        Ja przepraszam, ale cyrk to jest bardzo szlachetna dziedzina sztuki. Pod
        warunkiem, że słonie są prawdziwe, clowny wysportowane, a małpy młode i wesołe.
        Bo nie ma nic bardziej przygnębiającego, jak smutna stara małpa.

A co do wiktorów, to zamiast mnie zawstydzać, powinieneś zwrócić lokalnie
        patriotyczną uwagę na fakt, że nie dostał go żaden z naszych! A przecież temu
        ugrzecznionemu facecikowi z wąsikiem to się należy jak nic. Chociażby za
        wytrwałość. Temu drugiemu, milusiemu - też. Nie mówiąc o takim nabzdyczonym
        młodym rumcajsie, od lat zapie_dajalącym z tą kamerą, a to nielekki sprzęt jest.
    • bo98 Re: Owsiak na prezydenta!!! 27.04.05, 11:14
      > Ja bardzo przepraszam, ale kto - jak nie on, i kiedy - jak nie teraz?!

zgoda teraz, ale tylko Ona:

Doda na Prezydentkę,
      jest wysoce inteligentna, ma estetycznie wyglądającego męża, nie daje się
      zapędzić w narożnik w dyskusjach, jest z reprezentantką uciśnionej mniejszości
      kobiet.
      • Gość: kubapowiatowy trudna sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:53
        Ja bardzo przepraszam, ale w tej sprawie koniecznie trzeba się skonsultować z
        Gulczasem, Florkiem i Rutkowskim. Oraz z opinią publiczną, może przez audio –
        tele? No i ciekawe, co na to rada miasta?

• bo98 Gulczasem, Florkiem i Rutkowskim??? 27.04.05, 12:24
          nie wiem kto zacz, a Rada naszego Miasta?

pozdrawiam z sympatią
      • Gość: Y_Sam Re: Owsiak na prezydenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:36
        Owsiak na prezydenta, Doda conajwyżej na premiera, chociaż tu widziałbym
        wieloletnią współpracownicę Jurka jeszcze z czasów programu "Róbta co chceta" -
        równie wielce inteligientną i elokwentną Agatkę Młynarską.
        Dodę widziałbym w roli ministra PENiS. OOOps, przepraszam, oczywiście MENiS :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka