Gość: Irena IP: *.igo.wroc.pl 27.04.05, 08:13 Czy i na jakiej podstawie mogę zwrócić - po czterech dniach - zakupiony przeze mnie towar? Rzecz dotyczy statywu foto, zakupionego w firmie... . Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaholec Re: Zwrot towaru 27.04.05, 08:41 Gość portalu: Irena napisał(a): > Czy i na jakiej podstawie mogę zwrócić - po czterech dniach - zakupiony > przeze mnie towar? Rzecz dotyczy statywu foto, zakupionego w firmie... . > Proszę o pomoc. Na podstwie dowodu zakupu i dobrej woli sprzedającego. No chyba, że statyw jest wadliwy, wtedy reklamacja. Jeśli jest nieodpowiedniego typu, to dobra wola powinna wystarczyć :)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 jeśli to 27.04.05, 10:14 np.Manfrotto ze 170cm i z głowica do łyżwy i dla 6,5 - 7 kg to kupie od Ciebie ten statyw za tę samą cenę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 albo 27.04.05, 10:23 lepiej jeśli Libec LZ60 m(2c) i jeszcze lepiej LZ80 (2c) ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Zwrot towaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:04 Na podstawie jakiegokolwiek dowodu zakupu danego towaru tj.paragon rachunek itp a oddac jak najbardziej mozesz bez podawania przyczyny i sprzedawca wcale nie musi byc uprzejmy musi przyjac towar takie jest prawo! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec do marzeny 28.04.05, 11:36 Nawet jeśli towar jest absolutnie dobry jakościowo i zgodny z zamówieniem? Hmmm, to ciekawe. Naprawdę. Możesz mi podać podstawę Twojego twierdzenia? Jakiś numerek paragrafu? Chętnie pojeżdżę sobie BMW, pochodzę w garniturach Armaniego, porobię fotki jakąś koniką i po weekendzie oddam, skoro takie prawo..... całkiem poważnie proszę o podanie paragrafów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec czekam, czekam 29.04.05, 16:55 widać prędzej pójdę z zielonkami na zialoną trawkę piwko saczyć niż się doczekam wyjaśnień.... Odpowiedz Link Zgłoś