Gość: Maxymilian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:27 Gdzie w krakowie organizuje sie kursy jezyka slowackiego?? Ja slyszalem ze cos podobno jest na ul. sw Filipa. Prawda to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byk Re: Jezyk Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:07 Julianum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksymilian Re: Jezyk Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:58 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Jezyk Slowacki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 18:12 Popytaj o nauke jezyka na filologii slowianskiej w Collegium Paderevianum UJ przy al.Mickiewicza (7?moze 9?).Jedna ze specjalnosci na filologii slowianskiej jest jezyk slowacki. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jezyk Slowacki 30.01.06, 00:33 Tak, to prawda. Kiedy się tam uczyłam te kursy były jeszcze bezpłatne,organizowane przez Konsulat. Nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxymilian Re: Jezyk Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:16 A dokladny adres zna ktos?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Jezyk Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:02 Adresu nie trzeba znać, jest to olbrzymi budynek u wylotu Krupniczej do Alej. A Towarzystwo Słowaków w POlsce mieści się przy ulicy Filipa 7. www.tsp.org.pl/druk/druk.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Jezyk Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:11 > Adresu nie trzeba znać, jest to olbrzymi budynek u wylotu Krupniczej do Alej. i na pierwsze pietro trzeba isc :) Odpowiedz Link Zgłoś