helga1970 07.04.06, 10:51 Stanisław Chyc był moim dziadkiem. Był naprawde autorytetem w naszej rodzinie.Kochał góry a ponieważ moja matka też była góralką zawsze podkreslał nasze związki z Podhalem. Bedzie mi go bardzo brakowało. Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Stanisław Chyc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.06, 21:43 Dopiero gdy ktoś odchodzi widzimy, jak wiele tracimy...W tym przypadku strata jest tak ogromna, że nie do opisania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalbart Re: Stanisław Chyc IP: *.autocom.pl 07.04.06, 21:48 Dziadek był wspaniałym człowiekiem, najważniejszym członkiem rodziny. Ale faktem jest również, że był ważną postacią w życiu bardzo, bardzo wielu ludzi, w których pamięci pozostanie jako autorytet, wzór uczynnego, miłego człowieka, zawsze życzliwego, uśmiechniętego i kochającego. My wszyscy bardzo go kochaliśmy. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Stanisław Chyc IP: *.gonsenheim.wohnheim.uni-mainz.de 07.04.06, 23:07 Pomimo iz nie byl moim prawdziwym Dziadkiem zwracalam sie do Niego w ten sposob, ale prawdziwym Dziadkiem zachowam Go na zawsze w pamieci !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Stanisław Chyc IP: *.it-net.pl 07.04.06, 23:34 Do końca był społecznikiem, wiele pracy wkładał w organizację wystaw, różnych imprez sportowych. Dziękujemy mu za to. Znalazłam Jego nazwisko w jednym z podziękowań: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11552991&a=19159998 Wykrusomy sie pomalućku, co tam zajrze, to co roz to mniyj rowieśnikow i sąsiadów, krewnych a blisko my ze Staskiem siedzieli. Niek Mu ziymecka lekućkom bedzie. (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnin Re: Stanisław Chyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:47 ...śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Stanisław Chyc 08.08.06, 09:06 Dziadziu, bardzo mi Ciebie brakuje ela Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Stanisław Chyc 01.11.06, 11:32 zapalam dzis świeczkę dla Ciebie dziadziu i nie pozwalam Ci odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willcia24 Stanisław Chyc IP: *.aster.pl 28.03.07, 21:31 Czesc, jestem jego wnuczka Odpowiedz Link Zgłoś