jazzinator 02.06.06, 15:43 Jaki jest rym do "POCZTA" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:00 longi zemdlal na poczcie bo otrzymal wezwanie do wojska kiedys sie nie stawil i teraz musi odrobic - kto wie , moze w Iraku a jak budowe z wojskiem pogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:00 to nie jest śmieszne. Podobno sprawa poważna. Ja wszystko rozumiem, ale żarty też muszą mieć swoje granice . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 21:13 stan zdrowia, jak zwykle poważny Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu 02.06.06, 21:14 o rany, zycz mu polepszenia 8-( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu 02.06.06, 21:30 Życzę longiemu szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego zakończenia jego zdrowotnych problemów. Trudno jednak pozbyć się wrażenia, że on sam nie szanuje swojego zdrowia. No bo jak można przy takim schorzeniu palić papierosy? I tak emocjonalnie podchodzić do wszystkich tematów poruszanych na forum? Longi - rzuć palenie i daj se luz! I wracaj do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 21:33 Przyłączam się do życzeń dla Longiego, szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:23 modlimy się, bo cóż nam pozostało . . . Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:37 i ja sie dołaczam Longi wracaj do nas jak najszybciej Pozdro od polski0001 Italiano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 21:48 Krzychut ma rację. Longi, to egzemplarz nie do podrobienia. On faktycznie do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie i kopci drań 50 papierochów dziennie. Na nic prośby i groźby. Z drugiej strony, nie wiem jakbym zachowywał się na jego miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.fbx.proxad.net 02.06.06, 21:51 longi, zdrowia zycze i ogranicz palenie chociaz do 40 dziennie na poczatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:11 e tam longi , pal ile chcesz teraz jak rzucisz to moze byc zle ( tak sie stalo z moim ojcem) a ty chlopie maasz do pokonania i mojego rekina no i ta murzynka tez czeka na ciebie wyluzuj i nie pozwol lekarzom strajkowac bo cie bede musial na Floryde wiezsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.aicon.biz 03.06.06, 19:52 Trzymam za niego kciuki.Ja żyję z tętniakiem wątroby, jemu się z pewnością uda wrócić i po...denerwować różnych takich na forum. On faktycznie jest"nie do podrobienia". Best wisches Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Pytanie do londżiego ?odpowiadaja trolle IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 03.06.06, 23:46 odpowiedz dla londżiego,rym do POCZTA -idz i oddaj mocz ta ! Odpowiedz Link Zgłoś