Dodaj do ulubionych

senyszyn superstar

16.06.06, 22:07
jedna z nielicvznych rozsądnych kobitek w najjaśniejszej pomrocznej.
prawiczkom i KArTOfLOM jakoś nie pasuje.
Obserwuj wątek
    • j_accuse Re: senyszyn superstar 16.06.06, 22:49
      a niech sobie działa, w różnych dziedzinach życia społecznego, ta posłanka
      Senyszyn o pięknym głosie,ale po co od razu mówić coś, co wiadomo jaką
      prowokację wywoła?!
      • billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 20:22
        prowokacją może zdaniem KArTOfLI być nawet puszczenie przypadkowego bąa gdy w
        tv na ten przykłąd pokazywany jest DŻIPITU. a że zdzierbko więcej luzu
        prawiczkom przydałoby się...
        • j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 21:16
          Rzeczywiście bardzo trafne określenie,"prawiczkom", a mówią że to Giertych chce
          zaglądać ludziom -
          "Arsehole of the world"
          To nie luz,a brak wyczucia smaku.
          I o ile w pewnych kulturach i kręgach dosadne czasem kontrowersyjne stwierdzanie
          faktów jest standardem, w Polsce uchodzi to za niesmaczne,taki obszar kulturowy itd.
          A czy to dobrze, czy źle..
          • billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 21:42
            na hasełko "lewactwo" mogę tylko odpowiedzieć PRAWICZKIEM. nic innego nie
            przychodzi mi do główeńki.

drga sprawa. dla mnie ten duch i jego zstąpienie w wykonaniu wojtyły było
            smieszne.czy tylko dlatego że katolicki naród itd.mam chować główkę w piaseczek?
            • j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 22:48
              billy.the.kid napisał:

> na hasełko "lewactwo" mogę tylko odpowiedzieć PRAWICZKIEM. nic innego nie
              > przychodzi mi do główeńki.
              >
              > drga sprawa. dla mnie ten duch i jego zstąpienie w wykonaniu wojtyły było
              > smieszne.czy tylko dlatego że katolicki naród itd.mam chować główkę w piaseczek
              > ?

Masz pełne prawo tak sądzić,dla Ciebie było śmieszne dla większości
              społeczeństwa w 79 roku (nie mówię w tym momencie o wymiarze duchowym dla
              katolików ,ale o aspekcie społecznym,był to swego rodzaju głos wolności w kraju
              gdzie wolności nie było,choćby dlatego powinno się być powściągliwym w
              powielaniu tego co było powiedziane wówczas przez JPII w innym kontekście.
              Za homoseksulizm w Polsce pomimo rządu ksenoofobów jescze nie wsadzają do więzień.
              I niech nikt nie mówi, że tylko w Polsce chroni się pewne symbole,bo to nie prawda.
              Angażowanie w to aparatu bezpieczeństwa,służb specjalnych za wypowiedż Senyszyn
              jak chce Giertych i jemu podobni jest chore,nienormalne.
              Jeżeli ktoś poczuł się urażony i wg. niego obrażono jego uczucia religijne niech
              występuje z powództwa cywilnego do sądów tak jak się to robi nacałym świecie,a
              nie angazuje się cały aparat państwa.
              • billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 22:59
                mie szermowałbym przy tym hasełkiem "większości społeczeństwa".no powiedzmy
                połowa. a codo wyroku swiętojebliwych sądów w temacie "obrazy uczuć"-nie byłbym
                pewien.
                • j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 23:17
                  No może i połowa nkt dokładnych badań nie robił(o tym też może świadczyć postawa
                  zachowawcza częśći społeczeństwa w I wolnych wyborach po 89 roku),bo ta druga
                  część miała legitymacje PZPRu.
                  A sądy jakie by nie były, to jednak lepsza instytucja ,niż giertychowska straż
                  moralna.
    • Gość: bbc Re: senyszyn superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:20
      ooo, szumowiny
      • billy.the.kid Re: senyszyn superstar 18.06.06, 08:05
        co tam KArTOfLU piszesz. ??
        walnij jeszcze cóś śmiesznego.
        • xyz_xyz_xyz odnowi oblicze 25.06.06, 21:48
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=24455811&a=24494871
          • j_accuse Re: odnowi oblicze KIKO 25.06.06, 22:35
            Pojawiają się przesłanki ku temu by sądzić ,że KIKO to koniunkturalne wcielenie
            trolla forumowego o odcienu sticto politycznym.
            Jeżeli to prawda,to polska socjologia święci triumfy w tym momencie i sprawdza
            się teoria przepływu elektoratu koniunkturalnego - fanatyczni zwolennicy PISu
            to byli
            gorący zwolennicy SLD, a wcześniej prawdopodobnie członkowie PZPRu.
            Zawsze wierni,zawsze czynni,zawsze gotowi wskoczyć w ogień,byle z
            koniunkturalnym wiatrem,w tym wypadku czerwonym SLD,PIS co za różnica,jak oba
            ugrupowania realizują socjalizm i socjalistyczną wizję świata,poza tym że PIS
            jest zdewociały,nacjonalistyczny,mniej wykształcony,bardziej plebejski,bardziej
            populistyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka