billy.the.kid 16.06.06, 22:07 jedna z nielicvznych rozsądnych kobitek w najjaśniejszej pomrocznej. prawiczkom i KArTOfLOM jakoś nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_accuse Re: senyszyn superstar 16.06.06, 22:49 a niech sobie działa, w różnych dziedzinach życia społecznego, ta posłanka Senyszyn o pięknym głosie,ale po co od razu mówić coś, co wiadomo jaką prowokację wywoła?! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 20:22 prowokacją może zdaniem KArTOfLI być nawet puszczenie przypadkowego bąa gdy w tv na ten przykłąd pokazywany jest DŻIPITU. a że zdzierbko więcej luzu prawiczkom przydałoby się... Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 21:16 Rzeczywiście bardzo trafne określenie,"prawiczkom", a mówią że to Giertych chce zaglądać ludziom - "Arsehole of the world" To nie luz,a brak wyczucia smaku. I o ile w pewnych kulturach i kręgach dosadne czasem kontrowersyjne stwierdzanie faktów jest standardem, w Polsce uchodzi to za niesmaczne,taki obszar kulturowy itd. A czy to dobrze, czy źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 21:42 na hasełko "lewactwo" mogę tylko odpowiedzieć PRAWICZKIEM. nic innego nie przychodzi mi do główeńki. drga sprawa. dla mnie ten duch i jego zstąpienie w wykonaniu wojtyły było smieszne.czy tylko dlatego że katolicki naród itd.mam chować główkę w piaseczek? Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 22:48 billy.the.kid napisał: > na hasełko "lewactwo" mogę tylko odpowiedzieć PRAWICZKIEM. nic innego nie > przychodzi mi do główeńki. > > drga sprawa. dla mnie ten duch i jego zstąpienie w wykonaniu wojtyły było > smieszne.czy tylko dlatego że katolicki naród itd.mam chować główkę w piaseczek > ? Masz pełne prawo tak sądzić,dla Ciebie było śmieszne dla większości społeczeństwa w 79 roku (nie mówię w tym momencie o wymiarze duchowym dla katolików ,ale o aspekcie społecznym,był to swego rodzaju głos wolności w kraju gdzie wolności nie było,choćby dlatego powinno się być powściągliwym w powielaniu tego co było powiedziane wówczas przez JPII w innym kontekście. Za homoseksulizm w Polsce pomimo rządu ksenoofobów jescze nie wsadzają do więzień. I niech nikt nie mówi, że tylko w Polsce chroni się pewne symbole,bo to nie prawda. Angażowanie w to aparatu bezpieczeństwa,służb specjalnych za wypowiedż Senyszyn jak chce Giertych i jemu podobni jest chore,nienormalne. Jeżeli ktoś poczuł się urażony i wg. niego obrażono jego uczucia religijne niech występuje z powództwa cywilnego do sądów tak jak się to robi nacałym świecie,a nie angazuje się cały aparat państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: senyszyn superstar 17.06.06, 22:59 mie szermowałbym przy tym hasełkiem "większości społeczeństwa".no powiedzmy połowa. a codo wyroku swiętojebliwych sądów w temacie "obrazy uczuć"-nie byłbym pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: senyszyn superstar 17.06.06, 23:17 No może i połowa nkt dokładnych badań nie robił(o tym też może świadczyć postawa zachowawcza częśći społeczeństwa w I wolnych wyborach po 89 roku),bo ta druga część miała legitymacje PZPRu. A sądy jakie by nie były, to jednak lepsza instytucja ,niż giertychowska straż moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbc Re: senyszyn superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:20 ooo, szumowiny Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: senyszyn superstar 18.06.06, 08:05 co tam KArTOfLU piszesz. ?? walnij jeszcze cóś śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz odnowi oblicze 25.06.06, 21:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=24455811&a=24494871 Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: odnowi oblicze KIKO 25.06.06, 22:35 Pojawiają się przesłanki ku temu by sądzić ,że KIKO to koniunkturalne wcielenie trolla forumowego o odcienu sticto politycznym. Jeżeli to prawda,to polska socjologia święci triumfy w tym momencie i sprawdza się teoria przepływu elektoratu koniunkturalnego - fanatyczni zwolennicy PISu to byli gorący zwolennicy SLD, a wcześniej prawdopodobnie członkowie PZPRu. Zawsze wierni,zawsze czynni,zawsze gotowi wskoczyć w ogień,byle z koniunkturalnym wiatrem,w tym wypadku czerwonym SLD,PIS co za różnica,jak oba ugrupowania realizują socjalizm i socjalistyczną wizję świata,poza tym że PIS jest zdewociały,nacjonalistyczny,mniej wykształcony,bardziej plebejski,bardziej populistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś