taki-sobie-nick 01.04.25, 01:47 dołączyła Joanna Senyszyn. Przyznam, że się zadziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 09:39 Czym? Od stycznia było wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 09:48 Nie było wiadomo, czy uzbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 10:46 Tak już chyba z tydzień temu ogłosiła, że zebrała podpisy. I chociaż przypuszczałam, że może mieć z tym problem, to też nie bardzo mnie zdziwiło, że jej się udało, zawsze udaje się kilku maleńkim kandydatom, a Senyszyn przecież nie jest anonimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 22:17 kaki11 napisał(a): > Tak już chyba z tydzień temu ogłosiła, że zebrała podpisy. I chociaż przypuszcz > ałam, że może mieć z tym problem, to też nie bardzo mnie zdziwiło, że jej się u > dało, zawsze udaje się kilku maleńkim kandydatom, a Senyszyn przecież nie jest > anonimowa. Ciekawi mnie jej motywacja, bo szans raczej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 10:57 76 lat. Nie ma gornej granicy wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 11:09 Może jest stara, za to IQ ma jak pucie pucie i memcen razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 22:59 lauren6 napisała: > Może jest stara, za to IQ ma jak pucie pucie i memcen razem wzięci. No ma ze dwa razy wiecej!!! Zabawniej bedzie w tych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 11:05 To ilu mamy już kandydatów na liście? Wybór robi się coraz trudniejszy 🤔 że też nie szkoda im pieniędzy na te kampanie Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 11:28 wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/kandydaci Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 16:15 Swoją drogą to fascynujące, jaki zawód i miejsce pracy wpisali sobie kandydaci Np. niejaki Braun, znany euroentuzjasta, pracuje w Parlamencie Europejskim. A Nawrocki doktor jest wyższym urzędnikiem państwowym, z naciskiem na "wyższym". Za to Trzaskowski dość skromnie, pracownik samorządowy. Z kolei Senyszyn jest dziennikarzem i pracuje w "Faktach po Mitach" - ciekawe, wydawałoby się, że jeszcze powinna być na jakiejś uczelni. A Hołownia jest z zawodu marszałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 22:57 mdro napisała: > Np. niejaki Braun, znany euroentuzjasta, pracuje w Parlamencie Europejskim. nie da się ukryć > A Nawrocki doktor jest wyższym urzędnikiem państwowym, z naciskiem na "wyższym". bo, niestety, wyższym. No, ciut niżej niż prezydent, na równi z prezesem NBP, NIK, przewodniczącym KRRiT > Za to Trzaskowski dość skromnie, pracownik samorządowy. i prawidłowo > Z kolei Senyszyn jest dziennikarzem i pracuje w "Faktach po Mitach" - ciekawe, wydawałoby się, że jeszc > ze powinna być na jakiejś uczelni. nie. Od co najmniej dekady polskie uczelnie państowe mają zwyczaj wykopywania osób, które osiągnęły profesorski wiek emerytalny, czyli 70 la6 (kasa, misiu, kasa). A hałturzyć po prywatnych widać nie chce/nie ma konieczności. > A Hołownia jest z zawodu marszałkiem. cały hołownia. Nie dziwi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Do grona kandydatów 02.04.25, 08:11 Też mnie urzekł ten zawód marszałek Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Do grona kandydatów 02.04.25, 08:21 marta.graca napisała: > Też mnie urzekł ten zawód marszałek Widzę szymka🤣🤣🤣 Mój mąż jest z zawodu dyrektorem - Poszukiwany, poszukiwana 1972 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 11:49 „A imię jego czterdzieści i cztery” Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 16:52 Kandydatka do samego kandydowania. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Do grona kandydatów 01.04.25, 22:32 Jest jeszcze niejaki Woch. Ktoś zna Wocha? Odpowiedz Link Zgłoś