Gość: nikoś IP: *.autocom.pl 19.07.06, 20:54 chłopaki :-) widze, że w końcu mieliście jaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tutu Wirtualna przybudówka SLD. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 23:27 Dali d... za parę stołków. Okoński - wstydu nie masz stary pijaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Wirtualna przybudówka SLD. IP: *.ghnet.pl 20.07.06, 07:42 eeeee jeszcze może wiele szeptać , tuptać ,kombinować cały on Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 A tatuś Balucha były ambasador to służby PRLowskie 19.07.06, 23:57 Lepiej że sobie poszedłeś idż prędzej na kopiec bo chemorojdów się nabawisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.net.autocom.pl 20.07.06, 09:56 dobra wiadomość :)Młodzi ale rozsądni - nie dajcie sie! trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna masa Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:38 Fakt. Mieli jaja, ale niestety zamiast rozumu!!! W kontekście tego, co PIS i satelici zamierzaja zrobić z ordynacją wyborcza do samorządów, taka postawa to samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:23 dobrze zrobili, z PD odeszli wszyscy mlodzi, a nie tylko czesc to raz, a dwa zostali sami byli sldowcy i dupowlazy majchrowskiego w postaci naszych radnych. i ten okonski, ktory mowie o etosie Unii Wolnosci....a za stolek radnego i geirtycha by poparl gdyby mogl....dramat!!! co zostalo z tak pieknej tradycji plakac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista ile jeszcze można? 20.07.06, 12:25 Panie i Panowie, działacze PD - finito. To już jest koniec. Poparcie dla waszej partii wynosi 0,0%. Nikt się PD nie interesuje. Najwyższa pora skończyć z tą fikcją. Tylko GW wbrew oczywistym faktom, nadal próbuje udawać, że PD istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Taniec z gwiazdami i dotego literek vodki IP: *.autocom.pl 20.07.06, 12:35 Hmmm....... z tego co się orientuje to pan Okoński za pieniądze miasta robi sobie libacje alkoholowe a pani Łopacińska przygotowywuje się do nastepnej edycji Taniec z Gwiazdami :-) Najgorsze jest to, że pani radan Łopacińska dostała się do rady miasta zdobywając jedynie 306 głosów to radni dzielnicowi po tyle zbierają. Ta kobita myśli, że jest najlepsza radną miasta!!! Boziu co za wariactwo!!! A Młodzi jak to młodzi bardziej ideowi w porównaniu do kolegów z trupa politycznego postawili się :-) tego im mogę gratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista żal mi tej młodości 20.07.06, 15:03 straconej na bezsensownej działalności politycznej w partii, która de facto nie istnieje. Na prawdę można by ten entuzjazm wykorzystać w innej, lepszej sprawie. Ale cóż, to ich życie a nie moje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: żal mi tej młodości IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.07.06, 11:01 Frakcję w Parlamencie Europejskim ma nieistniejąca partia? Kraków to nie cała Polska, tak jak Warszawa to nie cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly unita Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:56 popieram ich wyjscie, tylko szkoda mi Mlodego Centrum, bo to byla ( moze jeszcze kiedys bedzie) najlepsza mlodziezowka w Krakowie, konkursy, Ukraina i Bialorus:) Ale lepiej miec w sercu idee i poglady niz dawac dupy za stolki, choc jak mawia Okonski to sku..c sie mozna tylko raz w zyciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiedys UW Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.autocom.pl 20.07.06, 14:20 Tak była fajna kiedys Unia ... Aż smutek ogrania. A teraz co ? Okomat,który zrobi wszystko, zeby dorwac sie do stołka vice- prezydenta, Łopacińska, Kuźniak i popłuczyny SLD. Generalnie Oko ma wszystko w d*pie, byle tylko jeszcze trochę kasy zarobić i parę własnych biznesów ukręcić z miejskiej kasy. Totalna żenada. Nadzieja tylko w tym, że Majchrowski przerżnie wybory i wtedy skończy się też kariera Okomata, Łopacińskiej, Kuźniak i paru typków podobnego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aq Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.ghnet.pl 20.07.06, 20:10 a ja już myślałem ,że Okoński będzie dożywotnio wybrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Unita Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:36 jaka kariera?? toz to zwykli pseudopolitykierzy!!! Okonski dziekujemy, ze przez Ciebie z tej partii odeszlo z dobre 100 osob w przeciagu ostatnich lat!!! masz chlopie talent!!!o Lopacinskiej szkoda gadac, lansuje sie na wielka psycholog szkoda gadac a Unii jak szkoda bylo tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierota po UW Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.fema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:15 Coz, odchodza teraz kolejni ludzie Unii Wolnosci. Pierwsza fala opuscila PD zaraz po jej powstaniu (polowa uwczesnego zarzadu malopolskiej UW wystapila z partii po przeksztalceniu sie jej w PD). Szkoda, ze ludzie ktorzy przyszli do partii pozaparlamentarnej, bo wierzyli w jej idealy, tak srodze sie rozczarowali. Mam nadzieje, ze to srodowisko przetrwa, bedzie sie nadal trzymalo razem. A PD? PD zostalo zmarginalizowane i upokorzone wynikiem wyborczym i watpie aby sie kiedykolwiek odbilo od dna. Partii Demokratycznej w ogole mi nie zal, ale nadal pozostal sentyment do Unii Wolnosci, do tych wszystkich wartosciowych ludzi, ktorzy juz dawno odeszli z PD, do tych zrobili to teraz, i do tych, ktorzy zapewne w krotce do Nas dolacza. I jeszcze apel: trzymajmy sie razem, bo Polska pod fanatycznymi rzadami Kaczynskich potrzebuje naszego glosu rozsadku jak nigdy wczesniej, a tylko razem bedziemy slyszalni. Unia Demokratyczna kladla podwaliny pod III RP, a teraz na nas, sierotach po Unii Wolnosci lezy obowiazek obrony dorobku III Rzeczypospolitej. Jeszcze Polska nie zginela, poki my zyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.07.06, 11:02 Trochę zbyt patetyczne, ale trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dietl Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.crowley.pl 21.07.06, 01:08 Po tym jaki grajdoł zostawia po sobie w Krakowie ten nieudacznik Majchrowski to mu pomnika ani placu nie wybudują!Zanim zagłosujesz przeczytaj!www.naszprezydent.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:28 No wreszcie ! Brawo Wojtek. Ile mozna wytrzymac w czerwonym sosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlonek PD Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:56 ja zdecydowalem sie zostac w PD do wyborow Samorzadowych, choc wiem, ze bedzie ciezko bo tak naprawde Baluch i Pietraszewski jeszcze trzymali tą partie, swoją charyzma przesiadywaniem w biuerze organizacja masy akcji robili za 50 i wydawalo sie ze PD jest super aktywna. Chlopaki dziekuje za to, mam nadzieje ze PD sie odbije i jeszcze wrocicie, bo Kuzniak to nie ten kaliber... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś