Dodaj do ulubionych

Przewodniczący opuścił Demokratów

IP: *.autocom.pl 19.07.06, 20:54
chłopaki :-) widze, że w końcu mieliście jaja
Obserwuj wątek
    • Gość: tutu Wirtualna przybudówka SLD. IP: *.crowley.pl 19.07.06, 23:27
      Dali d... za parę stołków.
      Okoński - wstydu nie masz stary pijaku!
      • rozroosznik Re: Brygida Okońska 20.07.06, 00:11
        piękna parka.
      • Gość: eq Re: Wirtualna przybudówka SLD. IP: *.ghnet.pl 20.07.06, 07:42
        eeeee
        jeszcze może wiele
        szeptać , tuptać ,kombinować
        cały on
    • zielony31 A tatuś Balucha były ambasador to służby PRLowskie 19.07.06, 23:57
      Lepiej że sobie poszedłeś idż prędzej na kopiec bo chemorojdów się nabawisz
    • Gość: gość Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.net.autocom.pl 20.07.06, 09:56
      dobra wiadomość :)Młodzi ale rozsądni - nie dajcie sie! trzymam kciuki.
    • Gość: jasna masa Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:38
      Fakt. Mieli jaja, ale niestety zamiast rozumu!!! W kontekście tego, co PIS i
      satelici zamierzaja zrobić z ordynacją wyborcza do samorządów, taka postawa to
      samobójstwo.
    • Gość: zawiedziony Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:23
      dobrze zrobili, z PD odeszli wszyscy mlodzi, a nie tylko czesc to raz, a dwa
      zostali sami byli sldowcy i dupowlazy majchrowskiego w postaci naszych radnych.

i ten okonski, ktory mowie o etosie Unii Wolnosci....a za stolek radnego i
      geirtycha by poparl gdyby mogl....dramat!!! co zostalo z tak pieknej tradycji
      plakac sie chce
    • flamengista ile jeszcze można? 20.07.06, 12:25
      Panie i Panowie, działacze PD - finito. To już jest koniec. Poparcie dla waszej
      partii wynosi 0,0%. Nikt się PD nie interesuje.

Najwyższa pora skończyć z tą fikcją. Tylko GW wbrew oczywistym faktom, nadal
      próbuje udawać, że PD istnieje.
      • Gość: taki tam Taniec z gwiazdami i dotego literek vodki IP: *.autocom.pl 20.07.06, 12:35
        Hmmm....... z tego co się orientuje to pan Okoński za pieniądze miasta robi
        sobie libacje alkoholowe a pani Łopacińska przygotowywuje się do nastepnej
        edycji Taniec z Gwiazdami :-)
        Najgorsze jest to, że pani radan Łopacińska dostała się do rady miasta
        zdobywając jedynie 306 głosów to radni dzielnicowi po tyle zbierają. Ta kobita
        myśli, że jest najlepsza radną miasta!!! Boziu co za wariactwo!!!
        A Młodzi jak to młodzi bardziej ideowi w porównaniu do kolegów z trupa
        politycznego postawili się :-) tego im mogę gratulowac
        • flamengista żal mi tej młodości 20.07.06, 15:03
          straconej na bezsensownej działalności politycznej w partii, która de facto nie
          istnieje.

Na prawdę można by ten entuzjazm wykorzystać w innej, lepszej sprawie. Ale cóż,
          to ich życie a nie moje;)
          • Gość: l Re: żal mi tej młodości IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.07.06, 11:01
            Frakcję w Parlamencie Europejskim ma nieistniejąca partia?
            Kraków to nie cała Polska, tak jak Warszawa to nie cała Polska.
    • Gość: byly unita Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:56
      popieram ich wyjscie, tylko szkoda mi Mlodego Centrum, bo to byla ( moze
      jeszcze kiedys bedzie) najlepsza mlodziezowka w Krakowie, konkursy, Ukraina i
      Bialorus:) Ale lepiej miec w sercu idee i poglady niz dawac dupy za stolki,
      choc jak mawia Okonski to sku..c sie mozna tylko raz w zyciu!!!
      • Gość: Kiedys UW Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.autocom.pl 20.07.06, 14:20
        Tak była fajna kiedys Unia ... Aż smutek ogrania.
        A teraz co ? Okomat,który zrobi wszystko, zeby dorwac sie do stołka vice-
        prezydenta, Łopacińska, Kuźniak i popłuczyny SLD.
        Generalnie Oko ma wszystko w d*pie, byle tylko jeszcze trochę kasy zarobić i
        parę własnych biznesów ukręcić z miejskiej kasy.
        Totalna żenada.
        Nadzieja tylko w tym, że Majchrowski przerżnie wybory i wtedy skończy się też
        kariera Okomata, Łopacińskiej, Kuźniak i paru typków podobnego formatu.
        • Gość: aq Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.ghnet.pl 20.07.06, 20:10
          a ja już myślałem ,że Okoński będzie dożywotnio wybrany
    • Gość: byly Unita Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:36
      jaka kariera?? toz to zwykli pseudopolitykierzy!!! Okonski dziekujemy, ze przez
      Ciebie z tej partii odeszlo z dobre 100 osob w przeciagu ostatnich lat!!! masz
      chlopie talent!!!o Lopacinskiej szkoda gadac, lansuje sie na wielka psycholog
      szkoda gadac

a Unii jak szkoda bylo tak bedzie
    • Gość: sierota po UW Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.fema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:15
      Coz, odchodza teraz kolejni ludzie Unii Wolnosci. Pierwsza fala opuscila PD
      zaraz po jej powstaniu (polowa uwczesnego zarzadu malopolskiej UW wystapila z
      partii po przeksztalceniu sie jej w PD). Szkoda, ze ludzie ktorzy przyszli do
      partii pozaparlamentarnej, bo wierzyli w jej idealy, tak srodze sie
      rozczarowali. Mam nadzieje, ze to srodowisko przetrwa, bedzie sie nadal
      trzymalo razem. A PD? PD zostalo zmarginalizowane i upokorzone wynikiem
      wyborczym i watpie aby sie kiedykolwiek odbilo od dna. Partii Demokratycznej w
      ogole mi nie zal, ale nadal pozostal sentyment do Unii Wolnosci, do tych
      wszystkich wartosciowych ludzi, ktorzy juz dawno odeszli z PD, do tych zrobili
      to teraz, i do tych, ktorzy zapewne w krotce do Nas dolacza. I jeszcze apel:
      trzymajmy sie razem, bo Polska pod fanatycznymi rzadami Kaczynskich potrzebuje
      naszego glosu rozsadku jak nigdy wczesniej, a tylko razem bedziemy slyszalni.
      Unia Demokratyczna kladla podwaliny pod III RP, a teraz na nas, sierotach po
      Unii Wolnosci lezy obowiazek obrony dorobku III Rzeczypospolitej. Jeszcze
      Polska nie zginela, poki my zyjemy...
      • Gość: l Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.07.06, 11:02
        Trochę zbyt patetyczne, ale trafne.
    • Gość: Dietl Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.crowley.pl 21.07.06, 01:08
      Po tym jaki grajdoł zostawia po sobie w Krakowie ten nieudacznik Majchrowski to mu pomnika ani placu nie wybudują!Zanim zagłosujesz przeczytaj!www.naszprezydent.pl/index.php
    • Gość: wojtek Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:28
      No wreszcie ! Brawo Wojtek. Ile mozna wytrzymac w czerwonym sosie
    • Gość: czlonek PD Re: Przewodniczący opuścił Demokratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:56
      ja zdecydowalem sie zostac w PD do wyborow Samorzadowych, choc wiem, ze bedzie
      ciezko bo tak naprawde Baluch i Pietraszewski jeszcze trzymali tą partie, swoją
      charyzma przesiadywaniem w biuerze organizacja masy akcji robili za 50 i
      wydawalo sie ze PD jest super aktywna.
      Chlopaki dziekuje za to, mam nadzieje ze PD sie odbije i jeszcze wrocicie, bo
      Kuzniak to nie ten kaliber...

pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka