Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 12:42 mrug=tramwajarz peteen=mamuska, obserwator, mamusia, komitet...itd.... mnóstwo nielogowańców... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 12:44 oczywiście rozpoznanie będzie się posuwało! Odpowiedz Link Zgłoś
komitet.pozegnalny.kiko buhahahaha 02.09.06, 00:13 do trzech razy sztuka. A niech będzie do stu moja strata. I tak nie zgadniesz. Było głową nie kupczyć teraz by ci się przydała forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=39636707&a=39648030 Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Dzień dobry nowybezpieczniku! 01.09.06, 12:45 Gość portalu: kiko napisał(a): > mrug=tramwajarz > peteen=mamuska, obserwator, mamusia, komitet...itd.... > mnóstwo nielogowańców... A szanowny zajęcie ma w tej nowej ubecji? Czy tylko tak hobbystycznie kapucha? trawmajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikkkooo Re: Dzień dobry nowybezpieczniku! IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 12:47 to jest rehobby, tramwajarzu, czyli taki mały revange... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Dzień dobry nowybezpieczniku! 01.09.06, 19:26 jak się ma kłopoty z językami to lepiej ich unikać. Ajak już bardzo się musi to warto sprawdzić co się wypisuje. np.: www.google.pl/search?hl=en&q=revange a jak tam, Ordnung dalej must sein, czy źródła ci się poprawiły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Dzień dobry ,mrugasz swiatlami przy IP: *.nandu.com.pl 01.09.06, 12:47 skręcie w lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie przejmuj się tym... 01.09.06, 12:49 toto zawsze pieprzy jak potłuczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: TWAnicki,a ja podejrzewałem tramwaj IP: *.nandu.com.pl 01.09.06, 12:46 że to h17 ta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: TWAnicki,a ja podejrzewałem tramwaj IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 12:49 raczej nie, mrug i tramwajarz pojawiają się na forum prawie równocześnie, no i ten styl.....H17 jest o wiele twardsza i bardziej brutalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: TWAnicki,a ja podejrzewałem tramwaj IP: *.nandu.com.pl 01.09.06, 13:00 raczej zarozumiała bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikkooo żegnaj gph IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 12:56 ale przedtem wylicz swoje nicki. No i kto teraz będzie drugi nqa liście wzorcowej? Bo chyba nie bobbie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: żegnam nt. 01.09.06, 12:59 Ale Was z tym czymś na dyskusje zebrało!!! Podziwiam, podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu skks? IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 13:01 jaki ty jesteś milutki skks, prawie jak nasz niegdysiejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: TWAnicki 01.09.06, 19:27 a analizę stylu już przeprowadzałaś? Ostatnio ci się nie powiodła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkikkko Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 19:39 znowu łazisz za mną po forum? Nie jesteś w stanie się obrazić? Może skup się na napisaniu czegoś ciekawego albo mądrego. Ostatnio jest w tym względzie wielka posucha. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: TWAnicki 01.09.06, 19:42 za tobą nie trzeba łazić. Niestety potykam się co chwilę o twoje wyolbrzymione ego, hipokryzję i osławione dwie komórki. Uwierz, wcale nie jest to przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkikoooo Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 19:49 znknij zatem, nikt nie zuwazy! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: TWAnicki 01.09.06, 19:51 zdaje się, że ty się już pożegnałaś z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: TWAnicki 01.09.06, 19:38 fatalnie, bledy merytoryczne oszalamiajace, stylistayka zadna, analiza beznadziejna - ogolna ocena pala ! wracaj lepiej do peanow propisuarowych, juz pare dni temu ustalilismy - my mozgowcy, ty krolowa oslej lawki i tego sie trzymajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikkkko Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 01.09.06, 19:41 p.Q., raczej nie gadamy ze sobą , skup się lepiej na swojej ortografii, zanim komukolwiek postawisz pałe. Trochę elegancji też by nie zaszkodziło. Nudno na TWA, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkikoo Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 05.09.06, 00:08 gph = rozroosznik ta sama elegancja, kultura i niepowtarzalny, urokliwy styl Odpowiedz Link Zgłoś
rozroosznik Re: kikologia stosowana. 05.09.06, 00:13 Na maturze będzie można zaliczyć przy odpowiedniej średniej z marksizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: TWAnicki 05.09.06, 00:33 To już staje się bezczelne i aroganckie. W sposób wyjątkowo obrzydliwy, osoba o nicku Kikoo terroryzuje ForumKraków, swoim językiem agresji,bezpodstawnymi donosami, niczym za dawnych,najgorszych,komunistycznych czasów. Kiedy kilka dni temu pisałem tutaj,pjawiła się niczym zagubiona zjawa jakaś i wciąż,próbuje wprowadzać tutaj swoje widzi mi się,zarzuca forum całą masą niepotrzebnych,trollyzmem pachnących watków,przplatanych bełkotem pisowsko-komunistycznym, przypominającym wersety pieśni, śpiewanych dawniej na cześć Stalina. Jestem tolerancyjny,uważam za święte, prawo do swobodnej wypowiedzi. Pojawia się ,jednak granica między anarchią, a wolnością wypowiedzi,podsycanej przez prostackie i chamskie zachowanie radiomaryjnej trollicy,aranżujacej skandal za dnia i nocy,czerpiacej satysfakcję ze swojego chamstwa i robiacej z siebie idiotkę,rzkomo atakowanej przez wszystkich wokół. Żenada,standard u zwolenników pisowskiej tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
rozroosznik Re: TWAnicki 05.09.06, 00:36 Z ust mi wyjąłeś, jeno mnie sie nie chciało demolować klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: TWAnicki IP: *.net.autocom.pl 05.09.06, 07:25 No proszę co za demagogia i pokaz brutalnegp chamstwa i to u kogo? U osoby, która swoimi postami zieje na PiS i obecne władze niczym smok wawelski. Wypowiedzi j-accuse na forum, dalekie od wykwintności i kultury , także tej politycznej, są pełne takiego jadu, głupoty i nienawiści, że pozostaje mi tylko spuścić zasłonę miłosierdzia! Odpowiedz Link Zgłoś