andreas12 05.10.06, 10:56 W którym miejscu dokladnie stoji?(Nie jestem z Krakowa) www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061005/kultura/kultura_a_7.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: fontanna Jaremy 05.10.06, 11:11 to kolo filharmonii, wyglada tragicznie, nie wiem jak mozna bylo tak spieprzyc tak reprezentatywny fragment miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas12 Re: fontanna Jaremy 05.10.06, 11:20 Dzięki,jak będę w Krakowie,to zobaczę to "cudo". Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: fontanna Jaremy 05.10.06, 11:24 eeee gadasz! przelotnie widziałem , ale chyba niezła jest Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: fontanna Jaremy 05.10.06, 11:33 przelotnie widuja ja po kilka razy dziennie i zastanawiam sie za kazdym razem co ma soba prezentowac i czemu stoi akurat tam. zawsze wydawalo mi sie, ze jestem dosc tolerancyjny dla nowych budowli w centrum, ale ta fontanna po prostu mi sie nie podoba i wg mnie nie pasuje do otoczenia plant, filharmonii.. teraz ide ja znowu "podziwiac", juz sie nie moge doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: fontanna Jaremy 05.10.06, 15:55 jest Was więcej, co się zastanawiają i im się nie podoba ;-) a ja bym chciała, żeby i kantorowy wieszak też się kiedyś doczekał realizacji... :-) Odpowiedz Link Zgłoś