Gość: X Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: *.50.jawnet.pl 11.10.06, 23:17 CZY ONY BBŁ Z PISA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol_7 Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:26 zasrane smerfy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter To turystyczne atrakcje...odwiedz www.gs-arts.net 11.10.06, 23:44 To turystyczne atrakcje...odwiedz www.gs-arts.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apc Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: 62.233.150.* 11.10.06, 23:50 Hej wszystkim ! Czytałem artykuł i powiem wam że skwitawać go można jednym słowem " stek bzdur ". Policjant który strzelał do męża mojej znajomej ,nie miał na sobie żadnej kamizelki, ani nie legitymował się podchodząc do samochodu, wyglądał jak typowy zbir z klamką w ręku , jest na to paru świadków którzy w tym czasie pracowali w firmach graniczących z ulicą na której doszło do zdarzenia! Artykuł jest jak zwykle próbą zatuszowania brawury i amatorszczyzny funkconariuszy policji !!!! Poza tym jak można się umawiać z bandytami na ulicy wiedząc że w okół jest szereg firm w których pracuje się przez całą dobę , i istnieje duże prawdopodobieństwo że ktoś przypadkowy może stać się ofiarą i o mały włos tak właśnie by się stało . Najwyrażniej jednak policji bardziej zależy na złaponiu kilku przestępców niż na bezpieczęństwie obywateli! Poprostu rzenujące ! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kazali uciekać? 12.10.06, 00:11 Policjanci powinni dostać nagrodę za szybkie i zdecydowane działanie. Po co facet nawiewał? Sam jest sobie winny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nexen Policja ostrzelała Norwega w Krakowie 12.10.06, 00:13 Brawo policja! Skuteczne działanie! Jakoś nie wydaje mi się żeby uczciwy człowiek uciekał przed policją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Masz racje, uczciwy (i trzezwy) nie ucieka IP: *.ok.ok.cox.net 12.10.06, 00:37 niech dziekuje Bogu, ze zyje. Tu gdzie mieszkam za taki numer policja zrobilaby z niego sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: *.dsl.bell.ca 12.10.06, 01:39 ten Norweg to jasnowidz jakis? wszystko wiedzial - nawet to ,ze strzelal do niego policjant z Katowic...i ,ze w ogole beda do niego strzelac,jak zacznie uciekac...i,ze go nie trafia; co za traf! Odpowiedz Link Zgłoś
astygmatyk Szkoda 12.10.06, 01:51 Skandynawowie sa obrzydliwi.. Pytanie tylko czy kto najgorszy, fin, szwed czy norweg? Zaluje, ze policjant nie strzelal celniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jeżeli w Polsce badnyci przebrani za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 02:03 policjantów, grabią w biały dzień (patrz akcja policji wczoraj) to co się dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmm Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: *.ghnet.pl 12.10.06, 08:57 Dlaczego Norweg nie siedzi w pudle? Za ucieczkę przed policją na zachodzie a tym bardziej w takim kraju jak Norwegia idzie się do pudła i siedzi w nim aż do wyjaśnienia sprawy!!! Poznałem kiedyś Norwega ,okazało się że to złodziej i oszust.Może ten też takim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: 62.233.150.* 12.10.06, 09:47 Bzdura ! Widziałem całą akcję na własne oczy, byłem wtedy przed frimą ! Pracuje na Zawiłej 56. - Nikt z "policjantów" nie miał kamizelki policynej w momencie akcji dopiero długo po tym wszystkim ktoś założył kamizelkę, ale to nie była ta osoba która oddała strzały bezpośrednio do auta! - Nikt nie legitymował się przed tym obcokrajowcem, kilka osób doskoczyło do auta, to auto przyhamowało żeby nikogo nie rozjechać i dopiero wtedy oddaliło się z miejsca akcji - Policjant strzelał w kierunku ruchliwej ulicy Zawiłem 56 w czasie jak ludzie szli do przystanku autobusowego! - Na miejscu nie było ani jednego umondurowanego policjanta zabezpieczającego akcję ! W chwile po akcji (3min) pojawił się zwykły patrol i gdzieś odjechał. - Po wszystkim prosiłem "policjantów" żeby wysłali jakiś patrol za tym obcokrajowcem, ale w odpowiedzi dostałem : "to niech teraz spierd*la" Przecież gościa mogli postrzelić! Nikt się tym nie zainsteresował! - Kto udostępnił dane tego obcokrajowca przed zakończeniem dochodzenia !? Przecież teraz dokładnie wiadomo o kogo chodzi i ten głupi pismak który go pisał sugeruje że ten obcokrajowiec był w to zamieszany! Udało mu sie dojsc do tego kim jest ten gość, ale już nie ustalił że był cały czas w kontakcie telefonicznym ze swoją żoną która pracuje przy ul. Zawiłej !. - Jak można otworzyć ogień do kogoś na podstawie podejrzenia o przemyt !? - Nikt z policjantów nie był zagrożony w trakcie trwania całej akcji jestem cały czas pod mailem : jszelag@gmail.com i odpowiem na wszystkie pytania, jeżeli będie trzeba będę zeznawał na policji w sprawie przeciw gościowi który pisał te bzudry oraz przeciw policji że sfałszowali cały przebieg wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Policja ostrzelała Norwega w Krakowie 12.10.06, 10:18 Proponuję, żebyś zgłosił zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa (przekroczenia uprawnień, narażenia na niebezpieczeństwo) NA PIŚMIE, POLECONYM, DO PROKURATURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: 62.233.150.* 12.10.06, 09:56 Jeszcze jenda informacja ! - Policjant twierdził, że strzelał w koła a trafił w tylnią szybę i bagażnik i to z 10m. z 10m nie mógł trafić w koła ! To jakaś paranoja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klozetmajster Napiszę to dosadnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:35 Wycieranie odbytnicy gazetą może skończyć się chorobą spowodowaną przez związki chemiczne zawarte w farbie drukarskiej. A ważne jest również i to, że ten policjant być może miał w serce na drugiej dłoni a usta pełne dobrego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dlaczego facet nie siedzi? IP: *.chello.pl 12.10.06, 13:03 A niby dlaczego dała ciała? Reakcja była prawidłowa. Nie rozumiem tylko dlaczego gość jest na zwolenieniu, a nie w areszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regiomal Re: Policja ostrzelała Norwega w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:01 No to piękną nam zrobili opinie. Pewnie wszystkie gazety w Norwegii juz o tym pisza. Zero odpowiedzialnsci. Odpowiedz Link Zgłoś