jola.iza1 11.07.10, 00:03 kochać Palikota:( Dwa wpisy na blogu, o dwa za dużo:( To nie był wiersz Palikota, pamiętacie?? To nie był list Kory/ niby do Janusza??/, to był zwykły post:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Tuż przed północą przestałam 11.07.10, 14:32 A co tu czumać??:) Cytuje Palikot na blogu bez podania źródła. Znaczy wiersz jest własny,Kora napisała list do Palikota:( Jesli dodamy, że nie napisał, iż sondaż pokazany na blogu na jego zlecenie był?? Autopromocja?? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tuż przed północą przestałam 11.07.10, 14:47 24 czerwca 2010 Konkurs Ogłaszam konkurs na przygotowanie najciekawszej interpretacji muzycznej tekstu zamieszczonego we wpisie wybory 2010. Pod uwagę będą brane aspekty muzyczne, wokalne oraz ogólny wyraz artystyczny kompozycji. Gotowe utwory można przesyłać do dnia 27 czerwca do godziny 15.00 na maila biuropalikot@wp.pl. Zwycięzca zarejestruje utwór w profesjonalnym studiu muzycznym. Zapraszam do udziału w konkursie! Janusz Palikot (13:45) Zgadzam się, że bezwzględnie powinien podpisywać; brak podpisu autora bezpośrednio pod notką może wprowadzać (i wprowadza!) w błąd. ps. a ten list do kogo był pisany? :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Tuż przed północą przestałam 11.07.10, 15:03 A to był tylko wpis,żaden list, cytowałam:) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8123844,Raport_po_katastrofie_tupolewa__Jest_coraz_więcej.html Patrz Ave na godziny:) to samo z wierszem było:( Nie wyobrażam sobie, że mogłabyś coś takiego zrobić?? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tuż przed północą przestałam 11.07.10, 15:40 Za mądre to dla mnie. Post nazwany "listem"? I to ma być dowodem na co? Ok, nie jestem aż tak zainteresowana, żeby drążyć ten temat. Wyraziłam opinię co do braku podpisu pod tekstem i tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dupetek Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snów? 11.07.10, 07:39 Wtedy wiele fajnych rzeczy pisałaś! Żeby się urywać, zrobić coś z Tobą:) Teraz zrobiłaś się jakaś taka.., nieużyta:( Odpowiedz Link
ave.duce Tell me why? 11.07.10, 08:43 ... (why,why if we're all the same) tell me why (why,why do we pass the blame) tell me why (why,why does it never end) can some one tell us why we cannot just be friends? ... :p Odpowiedz Link