Gość: KES IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 02:15 mam łaczoną javę ale czat nie dziala.jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kes Re: Wejdz to sie dowiesz. IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 13:15 mam ci wejść na serwer? to zaproszenie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Wejdz to sie dowiesz. 08.03.01, 19:33 Gość portalu: kes napisał(a): > mam ci wejść na serwer? to zaproszenie??? :) Oj kes, ty Lamerze. Odgrazasz sie w wielu miejscach, a to netscape dziurawy, a to masz wszedzie "hackdostep", a to prowokujaco pytasz, czy to zaproszenie. Tak. Potraktuj to jako zaproszenie. Albo popros starszego brata o pomoc. Juz Ci na privie napisalem, co masz zrobic, zebym to odszczekal na forum. Pozdrowienia od Baniaczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZETA Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? IP: *.gazeta.pl 23.02.01, 13:06 Zapraszamy do czatowania w gazeta.pl od początku marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kes Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 13:12 ok Odpowiedz Link Zgłoś
xpert Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? 25.02.01, 14:09 to bez sensu, dlaczego od marca jesli z logo portalu znikal pasek "wersja probna"?????? Wszystko powinno chodzic. To samo mozna rzec o bannerach, niby portal jest a reklam niet. Tempo wrowadzania nowych uslug jest zolwie, niestety. Interia zrobila to samo w duzo, duzo krotszym czasie i mniejszymi srodkami finansowymi. Tworcy gazeta.pl do pracy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? 25.02.01, 22:34 MSPANC. Zapraszamy do wspolpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalim Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.01, 17:34 golem napisał(a): > MSPANC. Zapraszamy do wspolpracy. co rozumiecie przez "wspolprace" ? Odpowiedz Link Zgłoś
trawnik Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? 25.02.01, 00:02 chyba nie dziala. odpalilem i czekam jak dziki. a tu nic. widac jeszcze testuja. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tasta Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? 07.03.01, 21:47 Juz dziala, ale smutek mnie ogarnal. Na razie ludkowie to ciemne sredniowiecze...Wchodze i widze czysty ekran -tak jakby nikt niczego do tej pory nie mowil.Zero rozbudowanych opcji...Zeby zmienic pokoj, trzeba wyjsc na dobre i ponownie sie logowac...Wszystko w snieznej bieli,gdzie grafika,gdzie jakies obrazki? Wiem ze to poczatek, ale czy am sens upublicznianie takiej zenadki? Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: CZY CZ@T JUŻ DZIAŁA? 07.03.01, 22:45 tasta napisał(a): > Wchodze i widze czysty ekran -tak jakby nikt niczego do tej pory nie mowil Widocznie nie mowil. > Zero rozbudowanych opcji... Pojawia sie. > Zeby zmienic pokoj, trzeba wyjsc na dobre i ponownie sie logowac... A wystarczy sie raz zalogowac tym linkiem na dole "zaloguj sie" Odpowiedz Link Zgłoś