munio01 05.06.07, 11:48 Czy wiecie moze na jakim etapie jest teraz budowa Aten i czy zostana oddane zgodnie z planem tj w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.manczyk Re: Ateny 05.06.07, 12:05 Budynek z przodu (przy Lubostroniu) siegnal dachu, budynek z tylu prawy juz pod dachem ma wstawione czesc okien, budynek z tylu lewy cos przystopowal na wysokosci okolo 4 pietra. munio01 napisał: > Czy wiecie moze na jakim etapie jest teraz budowa Aten i czy zostana oddane > zgodnie z planem tj w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Ateny 05.06.07, 16:32 Moim zdaniem NIE opozni sie. Chociaz musze powiedziec, ze ze wzgledu na lekka zime liczylem na oddanie znacznie przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
munio01 Re: Ateny 05.06.07, 17:31 Budowa wszystkich pozostalych budynkow trwala 13 miesiecy takze ja w sumie tez liczylem na to ze Ateny beda oddane w takim czasie czyli w tym wypadku w pazdzierniku. No ale zobaczymy jak to bedzie. Slysze ze wstawiaja juz tam okna takze kto wie. Dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekskl Re: Ateny 08.06.07, 11:31 rozmawialem z inz Mrozem, ktory stwierdzil, ze w grudniu zacznie sie podpisywanie umow koncowych...ale oficjalnie tego powiedziec nie moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: Ateny 09.06.07, 20:11 Ponoć nie bedzie opóźnienia ale maja straszny problem z murarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
munio01 Re: Ateny 10.06.07, 14:53 A wiesz moze co to za problem? Pewnie kasy chca wiecej za robocizne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny 12.06.07, 10:28 Albo zostali zwerbowani do pracy przy stadionach na Euro 2012:) Tak powaznie to wydaje mi sie, ze mieszkania beda oddane na czas. Budowa idzie w miare szybko i wiem tez ze w mieskzaniach sa obecnie wykonywane przerobki jesli ktos takowe zglaszal. CO do pienidzy to hmmm, widzac kosztorys za moje zmiany, to malo nie biora.Pytanie jest tylko takie, ile z tego dostaje robotnik na budowie:) Mam tez nadzieje ze nie bedziemy musieli czekac na wpisy do hipotek, tak dlugo, jak obecni mieszkancy Pragi, u ktorch okres oczekiwania wydluza sie do 2 lub 3 miesiecy. A co myślicie o UPC? Podobno klopoty z nimi sa... Czy mamy jakiegos innego providera netu??? Pozdrawiam przyszlych i obecnych mieszkancow OE. Odpowiedz Link Zgłoś
pragowicz Re: Ateny 10.06.07, 18:32 Pewnie jak reszta zostaną oddane przed czasem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
niunus Re: Ateny 12.06.07, 22:29 Wiem, że łatwo mi pisać ale im później mieszkania bedą przekazane tym lepiej dla dalszego ich użytkowania. Naprawdę oczekiwanie na wcześniejszy odbiór jest w tym miejscu jest niewskazane. Ateńczycy uzbrójcie się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: Ateny 13.06.07, 17:39 > Naprawdę oczekiwanie na wcześniejszy odbiór jest > w tym miejscu jest niewskazane. Trudno nie przyznac racji, ale kazdy kij ma dwa konce... wiesz, jak sie placi w cholere za wynajem to sie teskni do swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
pragowicz Re: Ateny 27.06.07, 11:28 Macie rację ale priorytety dewelopera i inwestora są takie a nie inne. Stąd ten pośpiech. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolomolo Re: Ateny 15.06.07, 16:29 byłem wczoraj na europejskim. Dwa bloczki już z dachem okna zaczynają wprawiać i tynkować.Trzeci jest już czwarte piętro, a w okrągłym trzecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny 20.09.07, 12:05 Witam, Dzwoniłem dziś do NM i w związku ze zniknięciem dźwigów z placu budowy pojawiła sie możliwość oglądania naszych przyszłych M od wew:) Wystarczy sie tylko skontaktować z p. Grzegorzem i mówić sie na konkretny termin. Co do samego oddania mieszkań uzyskałem informację, iż dalej ma to być grudzień tego roku. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
munio01 Re: Ateny 24.09.07, 21:45 Czy byl moze z was ktos ogladac nasze mieszkanka? Na jakim obecnie sa etapie? Czy wiarygodnym jest ze beda je oddawac w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
lolomolo Re: Ateny co tam słychać ??? 11.10.07, 21:50 witam wszystkich. a co tam w naszych Atenkach słychać?? jak tam budowa naszych ślicznych bloczków?? czy ktoś ma jakię wiadomości albo jakieś zdięcia bo novo maar sie opie..... ze zdięciami,zapomnieli od czerwca zaktualizować swojej strony.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
munio01 Re: Ateny co tam słychać ??? 12.10.07, 14:49 Podobno ma byc nowa strona internetowa jakos w pazdzierniku i wtedy tez maja byc zdjecia. A jak tam postepy budowy to nie wiem bo nie bylem ale wszystko jest juz podobno na wykonczeniu i podobno zgodnie z planem maja mieszkania byc oddawane w grudniu. Mozna je isc obejrzec. Byl ktos moze? Moze podzielilibyscie sie wrazeniami... Co tam jest juz w tych mieszkaniach zrobione a czego jeszcze brakuje? No i jak to w ogole wyglada? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mniedziel Re: Ateny co tam słychać ??? 12.10.07, 21:00 Ja byłem 2 tygodnie temu w bloku nr 3 są już tynki na ścianach i w większości mieszkań wylewki na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
munio01 Ateny 29.10.07, 19:55 Hej. Widze ze Novomar sie wreszcie "postaral" i zrobil nowe zdjecia naszych blokow po 4 miesiacach ciszy! Zdziwilo mnie szczerze mowiac ze jeszcze nie wszystkie bloki sa otynkowane! Myslicie ze beda mieszkania oddawac w grudniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny 29.10.07, 21:28 Hej. Polecam sąsiednie forum:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40966&w=54766618&a=71157232 Odpowiedz Link Zgłoś
lolomolo Re: Ateny 26.11.07, 22:30 a jak tam ateny??? ponoć w nie wyrobią się na grudzień Odpowiedz Link Zgłoś
mniedziel Re: Ateny 08.12.07, 19:02 Dzis Pani w admonistracji potwierdziła mi że napewno się nie wyrobią na czas czyli grudzień. Nowa wersja terminu to styczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lolomolo Re: Ateny 19.02.08, 10:11 witam w koncu sie doczekałam :D w przyszłym tygodniu ide podpisywać odbiór mieszkania :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś