Dodaj do ulubionych

Do Maceliny!

05.10.02, 21:00
Jestes wyjatkowo inteligentna, a jednak zostalas w Polsce? Dlaczego?
Na Zachodzie moglabys zrobic zawrotna kariere!

Moze nie jest jeszcze za pozno?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:02
      a ty jestes wyjatkowo bezczelny
      powinienes wrocic do polski, tutaj twoje miejsce
      • Gość: Artur uuuups notxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:04
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> a ty jestes wyjatkowo bezczelny
        > powinienes wrocic do polski, tutaj twoje miejsce
      • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:06
        I moze zaczac sprzedawac paczki na odpuscie? Kogo to dzisiaj mamy?
        Jakuba co nie otrzasa?
        • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:09
          tesknisz do odpustow w polsce? ciekawe ....z jakiego zadupia sie wyrwales , z
          Gnojnik wielkich?
          • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:12
            Religie wykladal u nas na roku ks. prof. Jankowski ... he, he, he!
            Mam wrazenie, ze jestes lekko podenerwowana ... chyba tylko tak mi sie
            wydaje, no nie?
            • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:17
              to masz solidne podstawy moralne
              robisz za pederaste w Kosciele kat teraz czy co?
              • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:22
                No widze, ze jestes niezle wkurwiona ... to blad - zlosc pieknosci szkodzi!
                • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:24
                  nie dostaniesz rozgrzeszenia za uzywanie brzydkich slow
                  • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:29
                    Nie prowokuj ... czemu opuscilas "garde" ... oj nie, nie! Nie od razu ...
                    • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:39
                      a czemu to przyczepiles sie do mnie akurat? czyzby Pan Yonder?
                      • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:43
                        Yonder, jonder ... a tak! Toz to ten Wozak, Jajecznica, Oborowy, itp.itd. Ten
                        prostak nie jest w stanie nawet wymyslec takiej ksywy!

Ja bym z Toba na piwo poszedl Marcysiu. Tam w Nowym Rynku maja
                        kilka fajnych knajpek ... no co, pojdziesz?
                        • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:48
                          moze, a kiedy bedziemy w Krakowie? swieta?
                          nie wiem jakie sa knajpki na nowym Rynku bo chyba ci chodzi o Maly Rynek ale
                          nie wazne
                          • Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:49
                            a nie boisz sie? ja ponoc latam tu jak wsciekla i szukam gacha zeby mnie do
                            stanow przeflancowal...
                          • Gość: CD Re:??? IP: 195.90.12.* 05.10.02, 21:52
                            On Cie chyba naprawde z rownowagi wyprowadzil! Zaczynasz robic bledy
                            ortograficzne. Ciekawe co Cie tak wpienilo?
                            • Gość: Artur CD poczekaj... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:55
                              Stalin jej zarzuca, ze opuscila garde, a sam opuscic...marcee to wykorzysta i
                              da mu kopa w jaja. proste
                              • Gość: marcee Re: arturku uuuuuuuuuuuuu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:57
                                mam pytanie, co to jest garde? serio , nie rozumimem o co chodzi gosciowi
                                • Gość: Artur e nic... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:58

juz mnie nie ma
                                • black_stalin Re: arturku uuuuuuuuuuuuu 05.10.02, 22:03
                                  To z francuskiego: garde-zaslona ... no widze panna, ze juz posilki
                                  nadeszly ... tylko to jakies filystyny!
                                  • Gość: Artur Stalin uuuuuuuuuuuuu IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 22:09
                                    black_stalin napisał(a):

> To z francuskiego: garde-zaslona ... no widze panna, ze juz posilki
                                    > nadeszly ... tylko to jakies filystyny!

Stalin! pierdolicie Hipolicie

baw sie z Marcee, wszystkiego najlepszego
                                • Gość: Artur wyjasnienie gardy IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 22:05

Garda-w pojedynku, np. bokserskim, pozycja wyjsciowa: piesci podniesione
                                  Opuscic garde=opuscic rece czyli sie odslonic
                            • Gość: marcee Re:CD IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:55
                              juz raz pisalam ze to nie bledy tylko klawiatura superpzrenosnego laptopa ,
                              ciezko sie na tym pisze i inny uklad, dlatego
                              moja polszczyzna jest bezbledna
                              oczywiscie wnerwil mnie (lekko) tym co napisal kasliwie o mojej wybitnej
                              inteligencji
                              • Gość: CD Re:CD IP: 195.90.12.* 05.10.02, 22:02
                                Moze i Twoja polszczyzna jest bezbledna (dosc trudno to zauwazyc) ale za to
                                troche uboga! GARDA... no wiesz!
                          • black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:54
                            No widzisz, to co innego ... ja jestem w Krakowie codziennie. Mowisz
                            Nowy Rynek w odroznieniu od Starego - logiczne. Krakow kojarzy mi sie z
                            Praga troche Wiedniem i Budapesztem. Zawsze lubilem patrzac na
                            Wawel ... zachod slonca. Wieden jest fajniejszy, tylko ten niemiecki ...
                            napisz cos od siebie, tak z duszki Marcycha!
                            • Gość: CD Re:??? IP: 195.90.12.* 05.10.02, 21:59
                              Onba chyba nie lubi jak sie do niej mowi : "Marcysia". Prawda, Marcysiu? smile
                            • Gość: marcee Re:black_stalin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:01
                              ty w ogole nie znasz krakowa, nie mowiac o Budapeszcie , jednym z
                              najpiekniejszych miast europy
                              i o co ci chodzi facet? zle ze mi sie podoba jakis zachod slonca? nigdy zcegos
                              takiego tutaj nie napisalam
                              seplenisz cos , wycieli ci migdalki?
                              • black_stalin Re:black_stalin 05.10.02, 22:06
                                Nie, nic mi nie brakuje! Fajnie mi sie z Toba pogaworzylo Marcyszka. Jade
                                teraz na impreze ogrodowa - wino, browar duzo zarcia ... lubia mnie.
                                Trzymaj sie w tym Krakowie!
                                • black_stalin Marcelinka 07.10.02, 03:24
                                  Imprezka byla calkiem fajna (zmiana oleju), sporo ludzi z roznych stron
                                  swiata ... a jak tam dzisiaj w Grodzie Kraka?
    • Gość: dorota Re: tu przynajmniej wiadomo o co chodzi. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka