black_stalin 05.10.02, 21:00 Jestes wyjatkowo inteligentna, a jednak zostalas w Polsce? Dlaczego? Na Zachodzie moglabys zrobic zawrotna kariere! Moze nie jest jeszcze za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:02 a ty jestes wyjatkowo bezczelny powinienes wrocic do polski, tutaj twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur uuuups notxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:04 Gość portalu: marcee napisał(a): > a ty jestes wyjatkowo bezczelny > powinienes wrocic do polski, tutaj twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:06 I moze zaczac sprzedawac paczki na odpuscie? Kogo to dzisiaj mamy? Jakuba co nie otrzasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:09 tesknisz do odpustow w polsce? ciekawe ....z jakiego zadupia sie wyrwales , z Gnojnik wielkich? Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:12 Religie wykladal u nas na roku ks. prof. Jankowski ... he, he, he! Mam wrazenie, ze jestes lekko podenerwowana ... chyba tylko tak mi sie wydaje, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:17 to masz solidne podstawy moralne robisz za pederaste w Kosciele kat teraz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:22 No widze, ze jestes niezle wkurwiona ... to blad - zlosc pieknosci szkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:24 nie dostaniesz rozgrzeszenia za uzywanie brzydkich slow Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:29 Nie prowokuj ... czemu opuscilas "garde" ... oj nie, nie! Nie od razu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:39 a czemu to przyczepiles sie do mnie akurat? czyzby Pan Yonder? Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:43 Yonder, jonder ... a tak! Toz to ten Wozak, Jajecznica, Oborowy, itp.itd. Ten prostak nie jest w stanie nawet wymyslec takiej ksywy! Ja bym z Toba na piwo poszedl Marcysiu. Tam w Nowym Rynku maja kilka fajnych knajpek ... no co, pojdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:48 moze, a kiedy bedziemy w Krakowie? swieta? nie wiem jakie sa knajpki na nowym Rynku bo chyba ci chodzi o Maly Rynek ale nie wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:49 a nie boisz sie? ja ponoc latam tu jak wsciekla i szukam gacha zeby mnie do stanow przeflancowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re:??? IP: 195.90.12.* 05.10.02, 21:52 On Cie chyba naprawde z rownowagi wyprowadzil! Zaczynasz robic bledy ortograficzne. Ciekawe co Cie tak wpienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur CD poczekaj... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:55 Stalin jej zarzuca, ze opuscila garde, a sam opuscic...marcee to wykorzysta i da mu kopa w jaja. proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: arturku uuuuuuuuuuuuu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:57 mam pytanie, co to jest garde? serio , nie rozumimem o co chodzi gosciowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur e nic... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 21:58 juz mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re: arturku uuuuuuuuuuuuu 05.10.02, 22:03 To z francuskiego: garde-zaslona ... no widze panna, ze juz posilki nadeszly ... tylko to jakies filystyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Stalin uuuuuuuuuuuuu IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 22:09 black_stalin napisał(a): > To z francuskiego: garde-zaslona ... no widze panna, ze juz posilki > nadeszly ... tylko to jakies filystyny! Stalin! pierdolicie Hipolicie baw sie z Marcee, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wyjasnienie gardy IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 22:05 Garda-w pojedynku, np. bokserskim, pozycja wyjsciowa: piesci podniesione Opuscic garde=opuscic rece czyli sie odslonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:CD IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:55 juz raz pisalam ze to nie bledy tylko klawiatura superpzrenosnego laptopa , ciezko sie na tym pisze i inny uklad, dlatego moja polszczyzna jest bezbledna oczywiscie wnerwil mnie (lekko) tym co napisal kasliwie o mojej wybitnej inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re:CD IP: 195.90.12.* 05.10.02, 22:02 Moze i Twoja polszczyzna jest bezbledna (dosc trudno to zauwazyc) ale za to troche uboga! GARDA... no wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:??? 05.10.02, 21:54 No widzisz, to co innego ... ja jestem w Krakowie codziennie. Mowisz Nowy Rynek w odroznieniu od Starego - logiczne. Krakow kojarzy mi sie z Praga troche Wiedniem i Budapesztem. Zawsze lubilem patrzac na Wawel ... zachod slonca. Wieden jest fajniejszy, tylko ten niemiecki ... napisz cos od siebie, tak z duszki Marcycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re:??? IP: 195.90.12.* 05.10.02, 21:59 Onba chyba nie lubi jak sie do niej mowi : "Marcysia". Prawda, Marcysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re:black_stalin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:01 ty w ogole nie znasz krakowa, nie mowiac o Budapeszcie , jednym z najpiekniejszych miast europy i o co ci chodzi facet? zle ze mi sie podoba jakis zachod slonca? nigdy zcegos takiego tutaj nie napisalam seplenisz cos , wycieli ci migdalki? Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re:black_stalin 05.10.02, 22:06 Nie, nic mi nie brakuje! Fajnie mi sie z Toba pogaworzylo Marcyszka. Jade teraz na impreze ogrodowa - wino, browar duzo zarcia ... lubia mnie. Trzymaj sie w tym Krakowie! Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Marcelinka 07.10.02, 03:24 Imprezka byla calkiem fajna (zmiana oleju), sporo ludzi z roznych stron swiata ... a jak tam dzisiaj w Grodzie Kraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: tu przynajmniej wiadomo o co chodzi. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś