wodnik74 10.06.03, 21:48 w związku z tym mam pytanie: jeżeli czar pryska to konkretnie czym pryska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: czar pryska 10.06.03, 21:50 u mnie pryskał wodą:( Nie wiadomo czy nie pryska w sensie ucieczki, a jeśli tak, to gdzie wieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: czar pryska 10.06.03, 21:55 emka_1 napisała: > u mnie pryskał wodą:( Nie wiadomo czy nie pryska w sensie ucieczki, a jeśli > tak, to gdzie wieje:( :))))))))))) najczęściej wieje nad morzem ... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka znowupokręciłaś:( 10.06.03, 21:56 nie czar pryska, tylko czar pyska, a wtedy to zależy od twoich osobniczych upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: znowupokręciłaś:( 10.06.03, 21:58 jottka napisała: > nie czar pryska, tylko czar pyska, a wtedy to zależy od twoich osobniczych > upodobań i tak dobrze że nie parska Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: znowupokręciłaś:( 10.06.03, 22:02 w takim upale co najwyżej popiskiwa Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: znowupokręciłaś:( 10.06.03, 22:04 jottka napisała: > w takim upale co najwyżej popiskiwa ja popiskuję chyba czas prysnąć (czym? - tramwajem:)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: czar pryska 10.06.03, 23:25 emka_1 napisała: > u mnie pryskał wodą:( Nie wiadomo czy nie pryska w sensie ucieczki, a jeśli > tak, to gdzie wieje:( U mnie jak już wieje, to zawsze z zachodu. No to chyba na wschód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: czar pryska IP: *.crowley.pl 10.06.03, 22:06 Temat godny trudnego...Dla mnie za trudny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: czar pryska 10.06.03, 23:44 jak mi prysnie to Ci odpisze, poki co jeszcze nie pryskal, ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: czar pryska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 11:14 czar pryska, jak lakier odpryskuje (z paznokci np.) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: czar pryska 11.06.03, 11:28 A jak przedwczoraj oglądałem telewizor, to pozazywali takie coś żółte, że jak się to naleje na patelnię to nie pryska i mie trzeba nosić maski spawalniczej. Czy to był właśnie czar w płynie? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 spływa to woda 11.06.03, 12:37 po kaczce... albo i może po gołębicach...tych w okolicach stratosfery ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak oj soplecznosci forumowa :) 11.06.03, 13:05 ten watek jest doskonalym przykladem jakimi jestesmy mstrzami ze zbaczania z tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: oj soplecznosci forumowa :) 11.06.03, 13:13 prawie każdy wątek jest takim przykładem ;)) PS> a co to jest SOPLECZNOŚĆ??? zima ci się marzy cy cuś??? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: oj soplecznosci forumowa :) 11.06.03, 13:14 bluetab70 napisała: > prawie każdy wątek jest takim przykładem ;)) > > PS> a co to jest SOPLECZNOŚĆ??? > zima ci się marzy cy cuś??? :) wlasnie sobie pifkowalnalem i mi sie klawisze plataja :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewazny Re: oj soplecznosci forumowa :) 11.06.03, 13:18 jaksiesoplenitotezpryskaisplywa_he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: oj soplecznosci forumowa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:36 bluetab70 napisała: > prawie każdy wątek jest takim przykładem ;)) > > PS> a co to jest SOPLECZNOŚĆ??? > zima ci się marzy cy cuś??? myślę, że marceliszpak myślał o Krakowie jako o centrum polszczyzny, i to mu się pomyliło z Soplicowem. O tym pifku napisał tak dla zmyły. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: oj soplecznosci forumowa :) 11.06.03, 14:48 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > myślę, że marceliszpak myślał o Krakowie jako o centrum polszczyzny, i to mu > się pomyliło z Soplicowem. O tym pifku napisał tak dla zmyły. nawet nie wiem gdzie jest soplicowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: oj soplecznosci forumowa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:50 marceliszpak napisał: > Gość portalu: kat.ia napisał(a): > > > myślę, że marceliszpak myślał o Krakowie jako o centrum polszczyzny, i to > mu > > się pomyliło z Soplicowem. O tym pifku napisał tak dla zmyły. > > nawet nie wiem gdzie jest soplicowo :) To wstyd! Tam pędzą taką wódkę, każdy Polak to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia marceli nie zbaczaj z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: marceli nie zbaczaj z tematu 11.06.03, 13:28 jak wy mozecie to ja tez ino moje to jest normalne zboczenie a wasze to jest krypto zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba oczywiscie... IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 11.06.03, 13:32 ze banka mydlana pryska czar. Uwaga na oczy, mydlo szczypie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia zboczmy z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:33 na zboczony temat, który nam potem wyjdzie bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: zboczmy z tematu 11.06.03, 14:44 boczkiem nie bokiem nieborakiem nie bo rakiem Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead tripis nie!!! 11.06.03, 14:46 nie upodabniaj swoich postow do postow trudnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: zboczmy z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:49 tripis napisał: > boczkiem > nie bokiem > > nieborakiem > > nie bo rakiem a nie burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia widzicie związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:53 między tymi postami, a taką piosnką kabaretu "Potem". To szło tak: Nuuudzę się... Odpowiedz Link Zgłoś