Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:17 Kobiety popatrzcie jak nie mozna wygladac :/ przynajmniej 90% kandydatek mogloby wystepowac w filmie na temat smierci glodowej. (polsat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen bo też to nie jest konkurs piekności... 22.06.03, 21:55 jeno wybór potencjalnej modelki - gwiazdy firmy eilte, a modelki mają właśnie, zdaniem znawców, tak wyglądać... przyznasz wszakże, że buźki miały śliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyroy Re: bo też to nie jest konkurs piekności... IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 22.06.03, 21:59 peteen napisał: > jeno wybór potencjalnej modelki - gwiazdy firmy eilte, a modelki mają właśnie, > zdaniem znawców, tak wyglądać... > przyznasz wszakże, że buźki miały śliczne... Bo tak mają wyglądać. Szczupła dziewczyna to jest sam miód. Przedewszytkim odczuwa wszystko lepiej i jest bardziej wrażliwa (fizycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bo też to nie jest konkurs piekności... 22.06.03, 22:01 ale obetrzec sie może, uszkodzić... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyroy Re: bo też to nie jest konkurs piekności... IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 22.06.03, 22:04 peteen napisał: > ale obetrzec sie może, uszkodzić... > ;c) No to tzreb delikatnie. delikatnie a nie jak walec parowy....;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: bo też to nie jest konkurs piekności... 22.06.03, 22:03 > przyznasz wszakże, że buźki miały śliczne... przyznaje, szczegolnie te z Krakowa. a moja faworitka wygrala :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mlasku, mlasku, ale i tak w marakeszu kaput... 22.06.03, 22:06 bo te zza buga są jeszcze bardziej mlasku, mlasku... ;c) ps. chyba pierwszy raz widziałem radka p. po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover chyba skonam :))) 22.06.03, 22:12 To chuderlaki w końcu czy mlasku, mlasku? ;) Bo zaczynam odczuwać, że to w ogóle nie jest sprzeczność... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja cały czas twierdziłem, że mlasku, a tomCrac, że 22.06.03, 22:15 chuderlaki, czego to koleżanka nie rozumie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ja cały czas twierdziłem, że mlasku, a tomCra 22.06.03, 22:23 taaa, twarze... I tak któraś z nich wygra, a wszystkie dziewczyny będą chciały się do niej upodobnić i bez znaczenia będzie dla nich czy twarz czy nogi. Wygrała, bo wszystko było odpowiednie i na swoim miejscu :) Takie czasy, taką modę się lansuje, wy niczego nie zmienicie... Dobranoc, idę się pogrążać w smutku... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: mlasku, mlasku, ale i tak w marakeszu kaput.. 22.06.03, 22:15 > bo te zza buga są jeszcze bardziej mlasku, mlasku... a te z doliny Nila widziales? to jest dopiero mlasku, czasem nawet w Krakowie mozna spotkac :)) > ps. chyba pierwszy raz widziałem radka p. po wypadku nom, siedzial. Odpowiedz Link Zgłoś