Gość: waldemar IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.07.07, 16:10 Wrociłem dzisaj w nocy ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cedea Re: Omis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:38 Ja dzisiaj o 15.00..... Po 24 godzinach jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Omis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:18 O rany 24 godziny z Omisu-co tak długo???Apropo jaka była trasa bo my akurat wybieramy sie do Omisu 17 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conq Re: Omis IP: *.ghnet.pl 07.08.07, 15:01 ooo a skad jesli mozna wiedziec jedziecie? bo ja z zona rowniez sie wybieram w okolice omisu 17 sierpnia? jak cos to moj gazetpwy adres z nickiem powyzej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertb@wp.pl Re: Omis IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.07.07, 22:38 Może w takim razie wiesz jak obeszły się pożary z tym rejonem i czy w związku z pożarami trzeba modyfikować trasę dojazdu,a może wogóle zmienić kierunek?Nie jestem jeszcze na 100% zdecydowany gdzie pojechać więc może Twoje,albo nawet Wasze informacje pomogą mi podjąć decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedea Re: Omis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:25 Waldemar - byłeś w apartamentach, czy w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Omis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.08.07, 14:57 bylismy z rodziną cztero osobowa na prywatnej kwaterze koszt apartamentu trzy pokoje salon łazienka kuchnia i taras 150 m od plaży 50 Euro doba gospodarze przesympatyczni codziennie os nasze dzieci od nich dostawały albo słodycze albo owoce i co nasz z zoną zdziwilo bardzo czy ugotowac dzieciom jakąs zupke czy obiad było naprawde sympatycznie jezeli chcecie namiar słuze .Bardzo plecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek07 Re: Omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:33 Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje, chętnie skorzystam z Twojej propozycji i poproszę o namiary na Waszą kwaterę w Omis. Zależy nam również na poznaniu regionalnej kuchni - może polecisz jakąś przyjemną knajpkę w okolicy?? Pozdrawiam serdecznie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: Omis 04.08.07, 19:53 Waldemarze, czy mógłbyś mi na gazetowego maila przesłac namiar na kwatery? Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:24 Waldemar prosze o namiary na noclegi. Też jedziemy z dzieciakami rodzinka 4 osoby. Wyjeżdzamy 18 w nocy. Mam nadzieję że nam wakcje też się udadzą. Pozdrawiam serdecznie. Odpisz na maila proszę! basto13@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
purteczek Re: Omis 20.06.14, 19:13 proszę o namiary asiagraz@tlen.pl , będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertb@wp.pl Re: Omis IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 04.08.07, 23:06 PO raz kolejny proszę o namiary na kwaterę o której pisałeś.Wybieram się z dwójką dzieci i wolałbym nie jechać w ciemno. Pozdrawiam.Bert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Omis IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.08.07, 23:38 czesc. korzystajac z okazji poprosze o krotkie informacje dotyczace plaz w okolicach omnis. czy prawda jest, ze znajduja sie tam piaszczyste plaze? czy sa czyste? czy sa daleko od miasteczka? czy sa mocno zatloczone? a sama miejscowosc - czy nie ma zbyt duzego ruchu kolowego? czy sa ciekawe restauracyjki? przyznam, ze w tym roku wybieramy sie z pociecha i pod tym katem musimy wybrac miejsce. wiec przede wszystkim miekki piasek na brzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 654 Re: Omis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:10 Omis jest fajny ale nie do wypoczynku,choć autostrada poszła dalej,może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag Omis IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.08.07, 09:20 hmm... przyznam, ze mam w tym roku nie lada klopot. w chorwacji mialem okazje byc na makarskiej rivierze, na korculi, na visie i w okolicach dubrovnika a takze w czarnogorze w okolicach budvy. ze dwie, trzy lokalizacje wybralbym na wakacje z dzieckiem (regularnie zmienialismy miejsca plazownia bedac w jednej "bazie") ale szukamy czegos nowego. bralem pod uwage omis albo brele (swego czasu ogloszona przez forbsa najpiekniejsza plaza w europie). omis mnie kusi przede wszystkim piaskiem ale jesli faktycznie leza na glowym szlaku drogowym to szkoda sie tam lokowac. no i nie mam obiektywnej opinii czy ten piasek faktycznie tam jest i w jakiej jest kondycji... i czy plaza jest na wyciagniecie reki czy trzeba dojezdzac (tym razem zdecydowalismy sie na samolot a wynajmowanie auta na miejscu raczej odpuscimy) Odpowiedz Link Zgłoś
asiajotjot Re: Omis 06.08.07, 10:28 w Omis byłam 5 lat temu. plaża jest piaszczysta. z tego co pamiętam, to na campingu jest ona czysta, ale ta ogólnie dostępna tak średnio. być może teraz jest lepiej :) ruch samochodów był dość duży. ale może i z tym jest obecnie lepiej. a miasteczko urocze :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Omis IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.08.07, 22:59 Przepraszam ze nie odpisywlem na pytania i adres kwater jutro postaram się dac namiar na kwatere gdzie mieszkałem z rodzinką . Co do plaży proszę panstwa nie kierujcie się takim mysleniem w Chorwacji niema takich plaż jak nad naszym polskim morzem mówimy o plażach gdzie nie ma kamieni i żwirku a jest to piasek szary i ziarnistośc jego jest troszkę grubsza najlepiej by było jakby nasze plaże przeniesc do Chorwacji albo pogode ktora jest w Chorwie nad polskie morze ale to jest nie realne .Co do Omisia jak dla mnie to miejscowośc piekna ,urokliwa i bezpieczna plaza dla rodzin z malymi dziecmi dużo urokliwych kamieniczek kafejek restauracji piekne góry zamek na wzgórzach gdzie można go zwiedzić ja jako osoba ktora tam była bardzo polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
aniaburgli Re: Omis 14.02.08, 12:46 Wybieramy się do Chorwacji na 10 dni lub tydzień od 25lipca do 3 sierpnia 2008 roku. Jedziemy w 4 osoby + 3letnia dziewczynka. Proszę o namiary na kwaterę, w której spaliście. Proszę również o odpowiedź, czy nie orientuje się Pan czy za 3 letnie dziecko będzie dodatkowa opłata do apartamentu jeśli jest on 4 osobowy? Proszę przesłać namiary na kwaterę na mojego maila: aniaburkiewicz@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: Omis 15.02.08, 12:03 ja też poproszę na gazetowego lub dorotagradecka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś