Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 19:32 mam nadzieje, ze pojda w slady groclinu !!! ja kce oba zespoly co najmniej w trzeciej rundzie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: hej wisla gol, lalalalala 15.10.03, 19:43 Czemu tylko w trzeciej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 19:56 napisalem co najmniej w trzeciej kcialoby sie jak najdalej, ale final to chyba za wysokie progi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 15.10.03, 20:06 Jak zwykle kraczesz :P Bedzie Puchar UEFA w Krakowie :D Jazda ,Jazda ,Jazda!!!!!BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 15.10.03, 21:19 1-1 zuraw jest genialny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN jest gites IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 21:20 powiedzialem peteenowi, ze do przerwy bedzie remis i sie nie pomylilem ;D wszystko pod kontrola.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jest gites IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 15.10.03, 21:21 musi byc gites inaczej wisłą nie byłą by wisłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 21:21 No jednak strzeliliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 21:26 troche fuksem, ale liczy sie efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovia Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.chello.pl 15.10.03, 21:55 DRUGI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Franiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 15.10.03, 21:55 hej wisłą gol!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.chello.pl 15.10.03, 22:19 wisła w 2 rundzie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 15.10.03, 22:23 No to se holnedrzy pograli :) A swoją droga wszytskie kartki jak najbardziej zasłuzone. Jazda jazda jazda!!!!!!!!!!!BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: hej wisla gol, lalalalala IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 22:26 ale cyrki ... sedzia nie panowal nad tym, co sie dzialo na boisku, ot przyklad hersi`ego- az dziwne, ze tak dlugo byl na boisku.. w ogole mecz fajny, szkoda, ze nie pykneli wiecej goli brasilia to brazylyjski wichniarek- czego sie dotknie to spieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Kto w następnej rundzie? 15.10.03, 22:55 Wisła - Newcastle ? Groclin - Borussia Dortmund ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Kto w następnej rundzie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 23:02 o boze, wiking, sianie defetyzmu to twoje hobby ? a zreszta- najgrozniejsi sa hiszpanie ... ja jestem optymista co do losowania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Kto w następnej rundzie? IP: *.rtk.net.pl 15.10.03, 23:16 taaak. nieźle, nieźle. ale przyznam, że większą niespodzianką jest groclin. na razie wisła udowodniła, że III liga europejska to jest poniżej jej poziomu. ciekawe, czy dostanie szansę przetestować się w II lidze, czy od razu trafi na extraklasę i... Odpowiedz Link Zgłoś