as Taka jest Polska PiS!!! 02.06.09, 22:26 Nietolerancja, brutalność wobec inaczej myślących, monopol na prawdę i Najświętsza Panienka na sztandarach. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry IP: *.ver.airbites.pl 02.06.09, 22:27 Pan Z. ze swoimi zwolennikami, robi Paniom Kandydatkom większą reklamę niż są tego warte :) Gratulacje panie Z.!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry 02.06.09, 22:27 jakby tak Kurski przyszedł na wiec SLD toby dostał owację na stojąco, a ta skrzecząca paskuda przywitałaby go chlebem i solą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z To Zerowy przepisał się do SLD?! IP: 217.98.20.* 02.06.09, 23:09 No popatrz, nie wiedziałem... :DDD protomek77 napisał: > jakby tak Kurski przyszedł na wiec SLD toby dostał owację na stojąco, a ta > skrzecząca paskuda przywitałaby go chlebem i solą :D Odpowiedz Link Zgłoś
librek Re: Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry 03.06.09, 10:44 najpierw musiałby mieć jaja i przyjść, a jak zachowałby się elektorat i gospodarz to chyba się nie dowiemy. Tchórze z PiSu umieją się chować za plecami rozochoconych staruszek. Twarzą w twarz z kontrkandydatem nie staną, nie mają argumentów i nie maja czasu ; modlić się muszą albo lizać dupę Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:28 Jak już porównujemy efektywność damsko-męską kandydatów na posłów? Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:29 męża? moze pochodzi z plebsu i to go tak boli... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:38 nie efektywność usiłujemy jedynie dociec jakij płci sa owe osoby Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:39 >usiłujemy jedynie dociec jakij płci sa owe osoby < No i o to chodzi. W zyciu bym sie nie domyslila, ze Zbynio to facet hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:58 no cóż myślenie zwolenników PO od dawna było pod znakiem zapytania dowodzą tego 120% sondaże za PO jak za Gierka dalej Was to nie zastanawia ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 23:02 Najpierw pokaż mi gdzieś ten sondaż ze 120% poparciem dla PO. Potem udowodnij jaki ma to związek z tym że obie panie choć może nie najurodziwsze w przeciwieństwie do Pana Ziobry były w stanie założyć normalne rodziny. Potem spróbuj udowodnić że nie są kobietami osoby żyjące w normalnych związkach małżeńskich za to jest mężczyzną człowiek, który nie ma żony ani kochanki. Jak na razie to u Ciebie zarówno kiepsko z logiką jak i faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 22:58 Ano właśnie. Skoro ktoś ma za męża zdrowego faceta musi być kobietą. Skoro ktoś nie ma żony ani kochanki, a na księdza czy zakonnika nie wygląda coś z nim musi być nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 23:03 to oczywiste wszyscy mężczyźni rodzą się już żonaci część z nich sobie to chwali część nie zrobiłaby drugi raz podobnej głupoty to odróżnia facetów od zwolenników PO Wy na Donka będziecie głosować do śmierci albo Wy albo Donek acha jest 3 możliwość ...Donek podpadnie Michnikowi wtedy zwariujecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 02.06.09, 23:04 maac, pod kazdym z moich nickow jestem wielbicielka Twoich blyskotliwych, ale jednakowoz rzeczowych ripost! Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: One mają meżów, a kogo ma Ziobro? 03.06.09, 08:46 Jarusia, też kawalera Odpowiedz Link Zgłoś
biof Bo to kulturka na miarę krakowa 02.06.09, 22:28 Nic dodać, nic ująć. Po prostu kultura rodem z pod Wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Re: Bo to kulturka na miarę krakowa IP: 195.150.133.* 03.06.09, 07:49 Własnie, wszędzie indziej zwolennicy Pisu witają kontrkandydatów chlebem i solą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Bo to kulturka na miarę krakowa IP: 195.116.209.* 03.06.09, 09:31 może i kultura "z pod" Wawelu, ale z Twoja ortografią też coś nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.06.09, 22:29 PiSdzielska gawiedź tylko do tego jest zdolna. Kilkadziesiąt lat temu, w zaprzyjaźnionym obecnie kraju, był taki protoplasta małego człowieczka. Miał wąsik. I ten sam poziom inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
raid.op piękna scenka 02.06.09, 22:29 katolicy pełną gębą w akcji! ciekawe, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł przyznania Jezusowi honorowej legitymacji członkowskiej PIS Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: piękna scenka 02.06.09, 22:31 > ciekawe, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł > przyznania Jezusowi honorowej legitymacji członkowskiej PIS Jak nie, jak tak? Zapomniales juz, jak moca uchwaly sejmowej chcieli zrobic z Chrystusa krola Wolski? Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: piękna scenka 02.06.09, 22:45 Bo się gubią. Czy wydać jedną legitymację trzem, czy trzy jednemu. raid.op napisał: > katolicy pełną gębą w akcji! ciekawe, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł > przyznania Jezusowi honorowej legitymacji członkowskiej PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Poczuliście się troszkę lepiej? IP: *.171.140.18.static.crowley.pl 02.06.09, 23:06 No to gratuluję, możecie mieć satysfakcję, gdyż mi jako katolikowi po Waszych postach zrobiło się rzeczywiście trochę przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~olla Re: Zbigniew ziobro wygra!!! IP: *.chello.pl 02.06.09, 22:30 Poniekąd to i prawda. Boję się, że komuś takiemu jak ZZ zostanie powierzone reprezentowanie Polski w Parlamencie Europejskim. I nie mogę pojąć, dlaczego panu ZZ tak zależy na zaistnieniu w instytucji, której istnienia - podobnie jak samej Unii Europejskiej - nie akceptuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: a ja głosuję na Ziobro i moja rodzina też IP: *.acn.waw.pl 02.06.09, 22:31 Ta "Stara Komunistka" przez 15 lat (80-95) w NSZZ "Solidarność" była :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig. Re: Zbigniew ziobro wygra!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 22:32 Uważa że jest mężczyzną nie broniąc dwóch kobiet? Tak wygląda dżentelmen wg PiS. Kto na niego zagłosuje? Może musiał sobie widokiem tłamszonych aktywistek podbudować ego? Aż takie ma słabe o sobie mniemanie? Twarz dziecka i niski wzrost mu przeszkadzają? Smutne. Jestem płatnym pieskiem PO. Płacą mi tysiącpięćsetstodziewińcet za komentarz. Wpłacają go na moje konto na Barbadosie gdzie czeka na mnie również 76 dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:32 Kolejny przejaw prostactwa ze strony Platfusiastych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOR Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 22:33 za ten gest Thun ma mój głos :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżan Bravo obydwie Panie IP: *.chello.pl 02.06.09, 22:33 Brawo obydwie Panie Thun i Senyszyn. Wolny kraj, a na wiec może przyjść każdy. Pan Ziobro niestety kulturą się nie wykazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska_k *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:34 chwytaja sie czego moga, zeby jakos zaistniec przed eurowyborami a i tak nie maja szans ze Zbyszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat Ziobro minete im może co najwyżej... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 22:42 ...ale woli fiuta Kaczyńskiego... Gdzie to zero nienawidzące UE się pcha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puch4cz Re: *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** IP: *.cisco.com 02.06.09, 22:42 jaka niby prowokacja? chcialy porozmawiac ze zbysiem ale ten schowal sie za beretami starych babc na speedzie. jak juz ktos wyzej napisal, jaki kandydat, taki elektorat. przeciez nikt normalny na tego debila nie bedzie glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska_k Re: *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:46 a od kiedy to sie wpada do kogos nieproszonym ? to ma byc kulrtura ? tez lubisz jak Ci sie "goscie" zwala bez zapowiedzi ? wszystkich, ktorzy chca przyjsc wpuszczasz ? Thun i Senyszyn pokazaly zero kultury i marna prowokacje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** 02.06.09, 23:23 To to cos to byla prywatna impreza p. Ziobro? A ja myslalem ze otwarte spotkanie wyborcze, gdzie kazdy jest mile witany, oj glupi jestem, caly czas nie moge sie nauczyc wolskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Re: *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** 03.06.09, 08:37 Czy ty naprawde taka tepa jestes, czy tylko udajesz glupa? Wiesz jaka jest roznica miedzy "IMPREZA ZAMKIETA" a "WIECEM WYBORCZYM"?? Nie? to ci wytlumacze, choc nie wiem czy to cos da: Na wiec wyborczy moze przyjsc KAZDY (nawet zul z ulicy), kto ma ochote poznac poglady kandydata i zadac mu pytania, a na impreze zamknieta tylko wybrane (zaprosszone) osoby!!! Dotarlo? Oj, chyba nie... Gość portalu: malgoska_k napisał(a): > a od kiedy to sie wpada do kogos nieproszonym ? to ma byc kulrtura? > tez lubisz jak Ci sie "goscie" zwala bez zapowiedzi ? wszystkich, ktorzy chca przyjsc wpuszczasz ? > Thun i Senyszyn pokazaly zero kultury i marna prowokacje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: *** marna prowokacja Thun i Senyszyn *** 02.06.09, 22:50 Gośka, ty jesteś jakaś figura . Z Ziobrą na ty? A przy okazji, skończyła się suma i postanowiłaś zaistnieć na forum? Gość portalu: malgoska_k napisał(a): > chwytaja sie czego moga, zeby jakos zaistniec przed eurowyborami > > a i tak nie maja szans ze Zbyszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn nie rozumiem jak można glosować na ziobrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:35 ja bym się ze wstydu spalił gdyby taki typ człowieka miał mnie reprezentować w europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor B. Ale przeklęte bydło!!!! IP: *.chello.pl 02.06.09, 22:35 Brak słów . Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry 02.06.09, 22:35 Jak to nazwać? Tłuszcza pisowska? Chamstwo do ntej potegi? I taki miglanc, tchórz, facet z krwią na rękach jest fetowany jak bożyszcze!!! Wstyd, Krakusy, wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Elektorat na wymarciu IP: 212.120.136.* 02.06.09, 22:36 serce sie cieszy patrzac na elektroat PiS w tym pana Ziobry, ponieważ jest bardzo prawdopodobne, że z racji wieku nie dożyją do kolejnych wyborów czego im z calego serca zycze, ponieważ jako katolicy z cala pewnoscia trafia do upragnionego raju, a czyz nie o to w ich zyciu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska_k *** elektorat PO pasie sie w zakladach karnych *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:44 i aresztach sledczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twójstaruesbek A ty tam robisz za klawisza, parodio kobiry.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 02.06.09, 22:37 no tak, przecież Ziobro nie musi byc meski - takiego kandydata nikt nie poparłby wsrod pisowskich zyciowych nieudacznikow, ktorzy zamiast wziac swoje przeznaczenie we wlasne rece, wola ujadac na tych, ktorym sie udalo. wygodna to postawa hahaha a taki niedorobiony facet jak Ziobro w nikim nie wzbudzi zazdrosci :P oto cała tajemnica jego popularnosci wsrod Piszczyków :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: nie muszą 02.06.09, 22:38 A wystarczyloby porownac zyciorysy Rozy i Zbynia. Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 02.06.09, 22:42 Róża, Joaśka (moja eks promotorka zresztą) szczerze mi oby dwie powiewają. ale ten nabzdyczony, wyfiokowany Zibi ze srogą miną po prostu mnie bawi :D Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: nie muszą 02.06.09, 22:50 ujadać to przyszły nieproszone towarzyszki na Ziobrowy wiec ale nie wyszło czy tez wyszło marnie ale najważniejsze że zaistniały w wybiorczej pies z kulawą noga nie zna hrabianki każdy zna Ziobro, dorbna ale zasadnicza różnica Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: nie muszą 02.06.09, 22:55 >każdy zna Ziobro, dorbna ale zasadnicza różnica < tylko dlatego ze JarKacz go lansowal.No i jeszcze dlatego, ze niespecjalnie szanuje prawo.Rozumiem, ze sa jednak ludzie, ktorym sie to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 02.06.09, 22:56 Senyszynowa była w polityce, gdy Ziobro jeszcze robił pod siebie w pieluchy i jest o wiele bardziej rozpoznawalna. nie twierdzę, ze pozytywnie, ale nie tak negatywnie jak mlaskacz młodszy. dla mnie Ziobro nie istnieje. naoglądałam się takich jak on na pęczki w partyjnych młodzieżówkach PO i Demokratów. NICZYM się nie rózni od nich. To wszystko gra o byt. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: nie muszą 02.06.09, 23:24 dodajmy że towarzyszka już startowała do PE bez powodzenia także jak widać robi zadymę a PO fanów to bawi bo bez zadymy nikt na hrabianke nie zwróciłby uwagi hrabianki nikt w Krakowie nie zna i to jest FAKT Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 02.06.09, 23:28 nie wiem, nie jestem z Krakowa. po dzisiajszych akcjach dodam - na szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: nie muszą 02.06.09, 23:34 >nie wiem, nie jestem z Krakowa. po dzisiajszych akcjach dodam - na szczęście :)< ja tez dzieki Bogu, nie jestem z Krakowa, ale akurat w wybory bede w Krakowie i zaglosuje na p.Różę. Ma calkiem niezly zyciorys. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: nie muszą 02.06.09, 23:30 A najzabawniejsze to jest to ze to wysmiewanie sie z tytulow to juz kiedys slyszalem, ale to bylo przed 1989 i na lamach Zolnierza Wolnosci czy Trybuny Ludu. Jakos jezyk PiS z dnia na dzien staje sie coraz podobniejszy do jezyka propagandy PRL Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: nie muszą 02.06.09, 23:32 >Jakos jezyk PiS z dnia na dzien staje sie coraz podobniejszy do jezyka propagandy PRL> Ale oni zawsze tak mieli-kiedys za czasow rzadow Jarkacza przeczytalam synowi fragment przemowienia Gomulki, a on byl przekonany, ze to Jarkacz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 02.06.09, 23:37 bo to takie leczenie kompleksów - mały człowiek, wielkie słowa, poważna mina :) stalin => hitler => kim dzong kil => ... => ... widac podobienstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie muszą 03.06.09, 00:02 reyamtet napisała: > Senyszynowa była w polityce, gdy Ziobro jeszcze robił pod siebie w pieluchy i > jest o wiele bardziej rozpoznawalna. nie twierdzę, ze pozytywnie, ale nie tak > negatywnie jak mlaskacz młodszy. > dla mnie Ziobro nie istnieje. naoglądałam się takich jak on na pęczki w > partyjnych młodzieżówkach PO i Demokratów. NICZYM się nie rózni od nich. To > wszystko gra o byt. Widze, ze kolezanka jest oblatana w mlodziezowkach, oglada tyle tej mlodziezy i w PO i w Demokratow i w PiS, szkoda, bo moze wartoby bylo poogladac choc raz swoja wlasna mlodziez z SLD, tam dopiero buractwo, buta i chamota, jakiej nawet PiS nie widzial...;DDDDDD BUA HA H A H AH AH H AH A H H Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: nie muszą 03.06.09, 08:21 NIGDY nie byłam w młodziezowce SLD, NIGDY nie głosowałam na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:37 Nieudolny fotomontaż panowie Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Uebermensch ziobro 02.06.09, 22:37 tak traktuje untermensch-ow,czyli tych,ktorzy nie sa PiS-em Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Starsi ludzie pamiętają 02.06.09, 22:39 kim kilkanaście lat temu była p.Senyszyn więc wcale im się nie dziwię że poniosły ich nerwy. Znając arogancję tej pani myślę że nieco sprowokowała staruszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat Takich staruszków jak ty to pawulon IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 22:44 ...i dobranoc. Pijawo ZUS-u. Jeszcze będziesz bił brawo, jak ta glizda będzie za twoje podatki robiła siarę Polsce, co nie Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Re: Takich staruszków jak ty to pawulon 02.06.09, 23:25 Jesteś najlepszym dowodem na to dlaczego wielu z nas nie chce takiej unii w której będą rządzili ludzi tacy jak ty. Jeżeli cały elektorat PO jest podobny do ciebie to współczuję. Znając życie jesteś pewnie małym pryszczatym gnojkiem z jednym jąderkiem i wiecznie usmarkanym noskiem. Wiec jąkało o tym że takiemu bucowi taki "staruszek " jak ja nakopał by pewnie do d... I chetnie to zrobie jeżeli tylko jesteś z wa-wy i masz odwagę się ze mną spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat Re: Takich staruszków jak ty to pawulon IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.09, 14:16 Wiesz, grandowie do wieśniaków w sprawie nie jeżdżą, więc sam rusz dupę. Zapraszamy do wrocka, krewki dziaduniu. Wsiadłeś dwa razy do BWP w '67 jak był nowością i myślisz, żeś Rambo. Przyjazd na twój koszt, wpie...gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
reniaczek1980 Gorąco na wiecu Zbigniewa Ziobry 02.06.09, 22:40 no wesolo bylo nie powiem tylko elektorat troche niespokojny byl zupelnie niepotrzebnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat ZZ, ty k.... męska, żigolaku.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 22:40 Parlament Europejski to zobaczysz, jak będziesz tam z mopem zapie...ł, a i to przepustki na salę główną ci nie dadzą. Byłeś, jesteś i zostaniesz zawistnym, zakompleksionym kurduplem. Średnia na studiach 3,5; startujesz z partii, która w UE widziała szatana wcielonego. Dieta poselska UE skusiła? Nie dla wieśniaków progi... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rzeczywiście - na wiecach PO wzywano do dożyn 02.06.09, 22:41 Gość portalu: F napisał(a): > naprawdę masz przywidzenia LOL Widze, ze z wyjatkowym przypadkiem zidiocenia PiSiego mam do czynienia, wiec ci przeliteruje literki, ktore z takim mozolem wkleiles w swoj post...;DDD brawo - kliniczny przykład opisanego przeze mnie schorzenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=96133550&a=96136474 Dalej nie rozumiesz znaczenia swojej wypowiedzi, PiSglowku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: rzeczywiście - na wiecach PO wzywano do dożyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:45 nie schlebiaj sobie to schorzenie wprost nazywa się chamowem nie dorabiaj sobie alibi w postaci choroby psychicznej chamstwo wynosi się z domu i własnej woli choroba psychiczna jest od ww. niezależna i nie można za nią nikogo ganić ani nim gardzić w twoim przypadku z pewnością nie mamy do czynienia z tą niezawinioną przyczyną takich a nie innych zachowań, lecz z tą zawinioną - przez ciebie i twoich rodziców wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś