glu-sia 04.01.10, 22:37 Witam, być może pojawiał się już taki wątek, więc z góry przepraszam- ale może tak będzie szybciej - potrzebuje namiary na dobrego ortopedę w Warszawie - proszę Was drogie mamy o poradę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efidorek Re: ortopeda Warszawa 05.01.10, 07:33 zdecydowanie dr Andrzej Sionek, w Warszawie przyjmuje w centrum medycznym Arka i w Babka Medica, a oprócz tego w Otwocku na ul. Kajki. Sionek jest ortopedą i traumatologiem, a oprócz tego chirurgiem dziecięcym. Uchodzi na jednego z najlepszych specjalistów w Warszawie, oprócz tego niezwykle rzeczowy, bardzo szczegółowo udziela informacji, odpowiada spokojnie na wszystkie pytania. Jak dla mnie to najbardziej kompetentny lekarz na jakiego trafiłam w życiu, byłam u niego z obiema córkami i zamierzam chodzić na wszystkie wizyty kontrolne do niego niezależnie od tego gdzie i za ile bedzie przyjmował Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: ortopeda Warszawa 05.01.10, 10:57 Dr Mirosław Czech - też jest ortopedą-traumatologiem i chirurgiem dziecięcym. Przyjmuje w 3 miejscach - w przychodni na Ochocie (nie pamiętam ulicy), w szpitalu na Niekłańskiej i jeszcze gdzieś. Można umówić się prywatnie, namiary sobie wygoogluj. Odpowiedz Link Zgłoś
taby Re: ortopeda Warszawa 05.01.10, 10:58 prof. Czubak, ordynator szpitala Otwockiego. Naprawdę super specjalista. Przyjmuje w przychodni Orto na Ursynowie (tel. 022 692 72 50) i jeszcze gdzieś w Aninie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-008 Re: ortopeda Warszawa 05.01.10, 11:06 www.drmed-oklot.waw.pl/ z czystym sumieniem polecam dr Okłota przyjmuje na Czerniakowskiej bardzo sympatyczny człowiek i w 100% specjalista! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ortopeda Warszawa 07.01.10, 11:31 forum.gazeta.pl/forum/w,566,105209253,105209253,Do_mam_z_Warszawy_i_okolic.html Odpowiedz Link Zgłoś
eukaliptus.g Re: ortopeda Warszawa 04.02.10, 15:50 Trafiliśmy do Profesora Czubaka po konsultacjach u 3 ortopedów i z 3 różnymi USG - córeczka 2 mce miała podejrzenie dysplazji lewego biodra. Zalecono nam i pilne założenie rozwórki Koszli, i z drugiej strony pieluchowanie, każdy lekarz odsyłał też do Profesora Czubaka po ostateczna diagnozę. Pan Profesor to bardzo miły i ciepły człowiek, z niesamowitym podejściem do dzieci. Ostatecznie po obejrzeniu córki i USG zdecydował że córeczka biodra ma zdrowe, rozwórki mamy nie zakładać, gdyż założenie jej na zdrowe biodra może spowodować martwice. Kazał nam iść do domu i cieszyć się zdrowym dzieckiem i pojawić się u niego z kolejnym Bardzo polecam wszystkim mamom, które mają diagnozę dysplazji u dziecka, skonsultujcie się u Profesora, bo lepiej się upewnić, niż leczyć zdrowe biodra. My byliśmy w przychodni Orto na Ursynowie. Polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ninusia4 Re: ortopeda Warszawa 05.02.10, 22:12 Polecam i dr Sionka i dr Okłota. Ten ostatni z większym doświadczeniem. Obaj mili, kompetentni i z podejściem do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś