ciutka 25.01.10, 23:29 Tak jak w tytule, musimy pobrać krew a córa panikuje okropnie. Gdzie szybko i sprawnie pobierają?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:34 A musi być Lim? Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:39 Nie, nie musi być, oby sprawnie i w miarę miło Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:40 To polecam tu: www.nadzieja.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:43 Dziękuję za namiar Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Erin :) 25.01.10, 23:43 dzięki za link. znalazłam tam badania, które muszę wykonać u córki a tu u siebie nie ma takich. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Erin :) 25.01.10, 23:48 A proszę, proszę. Byłam pod wrażeniem pielęgniarek pobierających krew - mojemu panikarzowi taką wodę z mózgu zrobiły , że się zorientował, że po wszystkim, jak mu plaster naklejały na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Erin :) 25.01.10, 23:53 moja też panikara nieraz muszę jej sama w domu pobrać i zanieść do laboratorium bo masakra ale z tego laboratorium skorzystam na bank Odpowiedz Link Zgłoś
bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:57 W ich placówce na Jana Pawła jest "dół" tylko dla dzieci pewno maja doświadczenie duże w pobieraniu krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:02 Nadzieja jest droga - niestety choć oddają badania do sieci laboratoriów DIAGNOSTYKA! W Lecznicy dla Ciebie też pobierają krew i oddają do tego samego lab. ale maja lepszą, tańszą umowę z Diagnostyką. W Limie jeśli masz pakiet nie musisz się martwić choć prywatnie tam łazić to zdzierstwo najdroższe badania w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:07 Mamy już mocno okrojony pakiet, pediatra aż się śmiała, że chyba tylko morfologia jest w pakiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:03 Placówek mają trochę, ale mi własnie chodzi o miłą osobę, która ma sprawną rękę. Szczepionki nam poszły w Limie na Jana Pawła gładko Odpowiedz Link Zgłoś
bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:17 Nie chcę Cię martwić ale doświadczenie etc. to nie wszystko - zawsze się może zdarzyć - ja jestem w Limie już 8 lat pacjentką, że będzie bolało - niektóre "miłe"pielęgniarki beztrosko jak się wbiją dociskają i są problem, czasem łapa mnie boli z tydzień. Jeśli to nie są kosztowne badania można zrobić w Nadz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 08:14 Ja tam polecam Jana Pawła. Córce dwa razy pobierali krew (raz jak miała chyba 7 m-cy potem około roku). Za pierwszym razem chwilę zapłakała przy wkłuciu, ale potem już ok, za drugim nawet się nie zorientowała, że jej krew pobrały. Odpowiedz Link Zgłoś