Dodaj do ulubionych

Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce krew??

25.01.10, 23:29
Tak jak w tytule, musimy pobrać krew a córa panikuje okropnie.
Gdzie szybko i sprawnie pobierają?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:34
      A musi być Lim?
      • ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:39
        Nie, nie musi być, oby sprawnie i w miarę miłosmile
        • e_r_i_n Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:40
          To polecam tu:
          www.nadzieja.com.pl/
          • ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:43
            Dziękuję za namiarsmile
          • edycia274 Erin :) 25.01.10, 23:43
            dzięki za link. znalazłam tam badania, które muszę wykonać u córki a tu u siebie
            nie ma takich.
            • e_r_i_n Re: Erin :) 25.01.10, 23:48
              A proszę, proszę. Byłam pod wrażeniem pielęgniarek pobierających krew - mojemu
              panikarzowi taką wodę z mózgu zrobiły wink, że się zorientował, że po wszystkim,
              jak mu plaster naklejały na rękę wink
              • edycia274 Re: Erin :) 25.01.10, 23:53
                moja też panikara sad nieraz muszę jej sama w domu pobrać i zanieść do
                laboratorium bo masakra sad
                ale z tego laboratorium skorzystam na bank wink
    • bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 25.01.10, 23:57
      W ich placówce na Jana Pawła jest "dół" tylko dla dzieci pewno maja
      doświadczenie duże w pobieraniu krwi.
      • bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:02
        Nadzieja jest droga - niestety choć oddają badania do sieci laboratoriów
        DIAGNOSTYKA! W Lecznicy dla Ciebie też pobierają krew i oddają do tego samego
        lab. ale maja lepszą, tańszą umowę z Diagnostyką. W Limie jeśli masz pakiet nie
        musisz się martwić choć prywatnie tam łazić to zdzierstwo najdroższe badania w
        stolicy.
        • ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:07
          Mamy już mocno okrojony pakiet, pediatra aż się śmiała, że chyba
          tylko morfologia jest w pakiecie...
      • ciutka Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:03
        Placówek mają trochę, ale mi własnie chodzi o miłą osobę, która ma
        sprawną rękę. Szczepionki nam poszły w Limie na Jana Pawła gładkosmile
        • bracialwieserce Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 00:17
          Nie chcę Cię martwić ale doświadczenie etc. to nie wszystko - zawsze się może
          zdarzyć - ja jestem w Limie już 8 lat pacjentką, że będzie bolało - niektóre
          "miłe"pielęgniarki beztrosko jak się wbiją dociskają i są problem, czasem łapa
          mnie boli z tydzień. Jeśli to nie są kosztowne badania można zrobić w Nadz.
          • dziub_dziubasek Re: Lim Warszawa=gdzie najlepiej pobrać 6 latce k 26.01.10, 08:14
            Ja tam polecam Jana Pawła. Córce dwa razy pobierali krew (raz jak miała chyba 7
            m-cy potem około roku). Za pierwszym razem chwilę zapłakała przy wkłuciu, ale
            potem już ok, za drugim nawet się nie zorientowała, że jej krew pobrały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka