syla_syla 12.02.04, 11:05 Kochane Kobitki polećcie mi prosze SUPER HIPER Ginekolog w Medicover najchetniej na Bitwy lub Jana Pawła... dzieki sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newborn Re: GINEKOLOG w MEDICOVER ??? 12.02.04, 22:04 Hej, na Bitwy dr Lubaszewska-Janowska. Ma duze doswiadczenie i jest b. rzeczowa. Jesli masz dodatkowe pytania, pisz na: marta@wtp3.org Pozdrawiam, Marta PS A tak w ogole to przed niespelna rokiem rozmawialysmy na temat opiekunek. Jak tam Szymek? Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: GINEKOLOG w MEDICOVER ??? 13.02.04, 19:20 Na jana pawla moja ciaze prowadzila dr Bankowska. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
syla_syla Re: GINEKOLOG w MEDICOVER ??? 08.03.04, 22:04 dziewuszki dziekuje )))))))) mam w palnach dzidzie marta napisalam na priv.... pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: GINEKOLOG w MEDICOVER ??? 30.03.04, 13:28 Ja polecam dr Czempinskiego, naprawde zloto-czlowiek... Ale zdaje sie, ze przyjmuje tylko i wylacznie na Marynarskiej... Mimo to wg mnie warto jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
steffa Re: GINEKOLOG w MEDICOVER ??? 24.03.04, 22:04 Potwierdzam. Lubaszewska jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś