martas_sa 06.11.10, 19:01 Jestem z W-wy i poszukuje dobrej cukierni ktora ma torty urodzinowe dla dzieci szukam ciuchci ktora polecicie, i tort aby byl zjadliwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jbielu Re: tort dla dziecka 06.11.10, 19:10 jak dla mnie tylko Cieslikowski. www.cukierniacieslikowski.pl zamawiam na rozne okazje, dla dziecka czesto zwykly smietanowy ze zdjeciem ulubionych bohaterow. tort naprawde przepyszny, zreszta jak wiekszosc ciast i paczki pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: tort dla dziecka 06.11.10, 20:06 Calkiem fajne mozna kupic w cukierni Antolak: www.cukiernia-antolak.pl/kontakt.html Pyszne sa z cukierni Sowa: www.e-cukiernia.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
primavera12 Re: tort dla dziecka 06.11.10, 20:56 Polecam cukiernię Carmelia www.carmelia.pl. Mają spory wybór i ceny niższe niż Cieślikowski. Bardzo dobry jest tort Królewski, a już za tydzień będziemy testować tort jagodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: tort dla dziecka 06.11.10, 20:50 A ja zamawiam tort na Mokotowie w Kreatywnym Cukrze www.kreatywnycukier.pl Torty są bardzo piękne i o dziwo pyszne. Kiedyś zamówiłam tort w Bliklem, ale choć wyglądał bardzo ładnie to był prawie niezjadliwy - składał się głównie z masy cukrowej do dekoracji. Torty z kreatywnego cukru są bardzo smaczne a masa dekoracyjna nie jest w nadmiarze - miesiąc temu 3kg tort został pochłonięty przez mojego synka i jego kolegów z przedszkola w całości . Można wybrać najróżniejsze smaki - my do tej pory jedliśmy dwa - śmietankowy i śmietankowo-czekoladowy - oba bardzo dobre, choć ten drugi nawet lepszy. Tort można sobie samemu wymyślić - mam wrażenie, że są wstanie zrobić każdy projekt . Generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy <a href="http://tortykasi.pl" target="_blank" rel="nofollow">t 01.12.11, 02:09 - od 2 lat nigdzie indziej nie sięgam, poza własnymi wynalazkami. jeżeli masa cukrowa to warstewka 2mm a nie centymetr, jeżeli figurka to wypełnienie np z batona musli a nie ciężka bryła cukru (zdaje się ogólna cecha stylu angielskiego), jeśli krem to mascarpone albo coś w podobie a nie bita śmietana, jak z gorzkiej czekolady to czuję tę gorzkość, mógłbym tych peanów dużo ale ja tu trafiłem z pytaniem: co można bezpiecznie zaserwować dzieciakowi np rocznemu? że bez alkoholu to mogę założyć z góry choć pewnie w torcie jest go tyle samo co w jogurcie, ale poza tym? migdały ok? cukier czy lepiej np miód? aha po dłuższym szperaniu czytam: "50% węglowodanów, 35% tłuszczów, 15% białka" - tzn że w zasadzie można roczne młode karmić wyłącznie tortami/? Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: tort dla dziecka 06.11.10, 20:54 thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080 nie znam jakości smakowej ale wizualna mnie zachwyca, no i z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
primavera12 Re: tort dla dziecka 06.11.10, 21:02 Zamawiałam kiedyś u cakegirl ale nie zachwycił mnie jej tort. Ogólnie realizacja zamówienia była ok, duży wybór smaków, miła obsługa, tort dostarczony osobiście do domu. Tort był smaczny ale niestety masy dekorującej dużo za dużo, po kilku minutach na stole wszystko zaczęło płynąć... Odpowiedz Link Zgłoś
ada_13 Re: tort dla dziecka 06.11.10, 21:22 polecam cukiernię sweet-home.pl, są w całej Wa-wie. Ja zamawiałam na Ursynowie Zygzaka McQueena-wyglądał cudownie. Ogromny wybór smaków i kształtów. Torty są prześliczne i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: tort dla dziecka 06.11.10, 22:47 rewelacyjne te torty thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080-przynajmniej wizualnie super Odpowiedz Link Zgłoś
madzikb81 Re: tort dla dziecka 25.03.11, 14:55 Potwierdzam, w sweet-home robią pyszne torty My dla naszego synka zamówiliśmy tort w kształcie Elmo Odpowiedz Link Zgłoś
caitala Re: tort dla dziecka 06.11.10, 21:54 A ja polecam: torcikowo.pl/ Zamawiałam tam tort na pasowanie pierwszaków i był taki, że dzieci jadły chętnie - a to wcale nie jest proste, moja przeważnie tortów nie tyka Tort był w kształcie tablicy - zielonej, jak w szkole, z kredami, ekierką i gąbką - wszystko jadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: tort dla dziecka 07.11.10, 11:30 Zdecydowanie blikle. Ja zamawiam tam tort śmietanowy, jest super, ale są też torty w różnych kształtach, pokryte masą lukrową. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiarjo Re: tort dla dziecka 24.03.11, 15:36 www.aletort.pl Wyglad tortow po prostu oszałamia, cud świata... na poczatku nie potrafiłem uwierzyć w to, że to są torty i za kazdym razem aż żal było je jeść. Bardzo gorąco poleca !!!!!! Wszystko w jak najlepszym porządku pod każdym względem ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: tort dla dziecka 24.03.11, 15:46 Ja też polecam z Sowy/Carmelii. Zamawialiśmy truskawkowy, teraz będziemy testować czekoladowy. Może niezbyt duża propozycja tych wzorów dla dzieci, ale torty smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: tort dla dziecka 24.03.11, 21:58 ja 3 lata temu zrobilam taki (nie znalam wtedy jeszcze plastycznej masy cukrowej, wiec wyszlo tak sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
leprikon25 Re: tort dla dziecka 29.03.11, 04:01 szukałam dlugo najpieknieszej ciuchci Tomek na urodziny mojego synka i znalazłam - www.galeriaslodkosci.pl radość była wielka na urodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: tort dla dziecka 01.12.11, 08:04 ja uwielbiam torty gieryszewskiego ale oni robią tradycyjne torty. Ale jeśli chodzi o ciuchcie, to na ostatnie urodziny zamawiałam w Irenie i zrobili mi piękny tort z Tomkiem i przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
neska79 Re: tort dla dziecka 14.12.11, 22:05 Ja zamawiam tutaj www.youtube.com/watch?v=Nonxl8aEc-MPolecam! Przetestowałam już wiele razy, zawsze pyszne i świetnie wyglądające. Odpowiedz Link Zgłoś
neska79 Re: tort dla dziecka 31.01.12, 23:53 www.youtube.com/watch?v=Nonxl8aEc-M Odpowiedz Link Zgłoś
paulaada Re: tort dla dziecka 19.12.11, 10:08 tez lubie od nich torty , robią też cudenka z mas cukrowych Torty dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pawlinio Re: tort dla dziecka 30.06.14, 14:52 Polecam cukiernie mojej żony www.cekastudio.pl. Wszelkie torty dla dzieci pszczółki, lokomotywy, misie, samochody, lalki i wszystko co dziecko sobie wymarzy i nie tylko dziecko - wszystkie torty na każdą okazję. Sprawdź tutaj piękne torty urodzinowe dla dzieci Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś